Μετά το γάμο ανακάλυψε ότι η νύφη ήταν… άντρας!

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Κοινωνία

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Δύο εβδομάδες μετά το γάμο, ένας μουσουλμάνος κληρικός ανακάλυψε ότι η όμορφη νύφη που είχε παντρευτεί ήταν άντρας!

Ο Ιμάμης (δεξιά) παντρεύτηκε εν αγνοία του έναν άντρα που είχε μεταμφιεστεί σε γυναίκα. Image: Fred Muzaale / Daily Monitor. Πηγή: Supplied

ν

ΕΝΑΣ Ιμάμης στην Ουγκάντα ένιωσε την έκπληξη της ζωής του όταν η «κοπέλα» που είχε παντρευτεί αποκαλύφθηκε ότι ανήκε στο δικό του φύλο και μάλιστα ήταν ληστής, καθώς πιάστηκε να κλέβει μια τηλεόραση από έναν γείτονα!

Ο Σεΐχ Μοχάμεντ Μουτούμπα, 27 ετών, ο οποίος από τότε βρίσκεται σε αργία ως κληρικός του τζαμιού, άρχισε να υποπτεύεται κάτι τέσσερις ημέρες μετά το γάμο του όταν η «σύζυγός» του αρνήθηκε να γδυθεί όταν έπεσαν στο κρεβάτι.

Η αλήθεια αποκαλύφθηκε όταν πήγε στο σπίτι του Ιμάμη η αστυνομία ψάχνοντας για έναν κακοποιό ονόματι “Swabullah Nabukeera”, που κατηγορείτο για σωρεία ληστειών.

Μια γυναίκα αστυνομικός άρχισε να ψάχνει τη «νύφη», που σύντομα αποκαλύφθηκε ότι στην πραγματικότητα ήταν άνδρας.

Όπως δήλωσε ο Σεΐχ Μουτούμπα, είχε παντρευτεί τη «νύφη» με όλους τους τύπους σε μια παραδοσιακή ισλαμική τελετή τον Δεκέμβριο.

Είπε ότι δεν κατάλαβε ότι η νύφη ήταν άντρας, γιατί όταν της ζήτησε μετά το γάμο να κάνουν έρωτα, «εκείνη» του είπε ότι είχε εμμηνόρροια.
ν

Το ευτυχές ζεύγος. Αριστερά ο… Υμέναιος και δεξιά ο 27χρονος κληρικός Σεΐχ Μοχάμεντ Μουτούμπα. Image: Fred Muzaale / Daily Monitor. Πηγή: Supplied
ν

Μετά τη σύλληψη, η «νύφη» αποκάλυψε ότι το πραγματικό της όνομα ήταν Ρίτσαρντ Τουμουσάμπε και ότι παντρεύτηκε τον αφελή κληρικό με σκοπό να τον ληστέψει, σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας.

Ο ληστής πήγαινε στο τζαμί όπου λειτουργούσε ο Μουτούμπα, μεταμφιεσμένος σε γυναίκα, όπου προσευχόταν με θέρμη, με αποτέλεσμα να τον προσέξει ο Ιμάμης και να τον ζητήσει σε γάμο!

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Kayunga της ομώνυμης επαρχίας στην Κεντρική Ουγκάντα.
ν

Ο Ρίτσαρντ Τουμουσάμπε ομολόγησε ότι παρίστανε τη γυναίκα για να παντρευτεί τον Ιμάμη και να κλέψει τα χρήματά του. Image: Fred Muzaale / Daily Monitor. Πηγή: Supplied
ν

Όπως είπε στη Daily Monitor ο Amisi Kibunga, φίλος του Ιμάμη: «Είχε μια γλυκιά φωνή και περπάτησε σαν γυναίκα. Επίσης, ήταν πάντα ντυμένος σεμνά, με φορέματα από το λαιμό έως τα πόδια, ενώ είχε μαντήλα στο κεφάλι και βέλο».

«Τέσσερις μέρες μετά τον γάμο τους, ο γαμπρός ήρθε και με βρήκε για να μου πει ότι η «γυναίκα» του αρνιόταν να γδυθεί όταν ήταν να πέσει στο κρεβάτι. Πίστεψα ότι ήταν πολύ σεμνότυφη και σχεδίαζα να πάω σπίτι τους να της μιλήσω, όταν έμαθα ότι είχε συλληφθεί από την αστυνομία επειδή έκλεψε μια τηλεόραση και ρούχα από το σπίτι ενός γείτονά τους».

Όπως έγινε γνωστό, ο Ιμάμης Μουτούμπα έπαθε νευρικό κλονισμό από το συμβάν και βρίσκεται υπό ψυχιατρική παρακολούθηση.
ν

 


Translate this post