Νεαρό ζευγάρι πέθανε σε σατανιστική τελετή στο νησί της Κεφαλονιάς (vid)

Κατηγορία Παράξενα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

• Ζευγάρι τουριστών σφαγιάστηκε σε σατανιστική τελετή, στο νησί της Κεφαλονιάς, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

• ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.

Η εικονιζόμενη Λίλια Μποτούσεβα, 23 ετών, φέρεται να πέθανε μαζί με τον φίλο της στη διάρκεια μιας σατανιστικής τελετουργίας. Image: Supplied
ν
ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ λεπτομέρειες έφεραν στο φως οι έρευνες της Αστυνομίας, σχετικά με την ανατριχιαστική υπόθεση ενός ζεύγους αλλοδαπών, τα σώματα των οποίων βρέθηκαν να πλέουν μέσα στο αίμα, σαν σφάγια, σε φημισμένο ελληνικό νησί διακοπών.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ένα ζευγάρι τουριστών βρέθηκε νεκρό σε έναν ξενώνα του φημισμένου ελληνικού νησιού, έχοντας μετάσχει σε σατανιστική τελετή πριν τη διπλή αυτοκτονία τους την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Στη μακάβρια σκηνή βρέθηκαν μαχαίρια, κεριά και το σύμβολο της Πεντάλφας – το μαγικό πεντάκτινο αστέρι που χρησιμοποιείται στις μαγικές τελετές από τους λάτρεις του Σατανά. Εκεί, μπροστά στα έντρομα μάτια των αστυνομικών, κείτονταν αιμόφυρτα τα σώματα της Βουλγάρας Λίλια Μποτούσεβα (Lilia Botusheva), 23 ετών, και του 30χρονου Γερμανού φίλου της.
Το ζευγάρι είχε νοικιάσει τον ξενώνα μέσω της υπηρεσίας Airbnb, που ειδικεύεται στην εύρεση και ενοικίαση καταλυμάτων με βάση το Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνιας.
ν
Τη βραδιά πριν από την Πανσέληνο, η Λίλια Μποτούσεβα άρχισε να κόβει σάρκες από το σώμα της, ενώ ο φίλος της παρακολουθούσε πριν αυτοκτονήσει κι ο ίδιος. Πηγή: Facebook
ν
Κατά τη διάρκεια της σατανιστικής τελετής, η 23χρονη κοπέλα γευόταν το ίδιο το αίμα της, ενώ ανέβαζε στο Facebook τις φωτογραφίες που τραβούσε ο φίλος της. Πηγή: Facebook
ν
Το είδος και η τελετουργική διάταξη των διαφόρων αντικειμένων, καθώς και τα σχηματισμένα από αίμα σατανιστικά σύμβολα, οδήγησαν τους ερευνητές της αστυνομίας στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι συμμετείχε σε τελετουργία μαύρης μαγείας.
Το ζευγάρι που αυτοχειριάστηκε φαίνεται να ήταν μόνο του, όπως δείχνουν τα στοιχεία, και δεν συμμετείχαν άλλα άτομα στη μακάβρια τελετή. Παραμένει άγνωστο αν το είχαν προσχεδιάσει ή αν πέθαναν επειδή τα πράγματα πήραν τελείως αρνητική τροπή. Παραμένει επίσης άγνωστο αν είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών.
Σύμφωνα πάντως με το μαγικό τυπικό, οι 24 ώρες πριν από την πρώτη Πανσέληνο του νέου έτους (που ονομάζεται και Σελήνη των Λύκων) έχουν πολλή μεγάλη δύναμη και γι’ αυτό συνδέονται με θυσίες και άλλες σατανιστικές πρακτικές.
Η αποτρόπαιη θυσία έγινε στην Κεφαλονιά, ενώ η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα δήλωσε πως και οι δύο φαίνεται να αφαίρεσαν τη ζωή κατά τη διάρκεια της τελετής.
Η Λίλια Μποτούσεβα, που βρέθηκε ημίγυμνη σε έναν καναπέ, πέθανε πρώτη από τα τραύματα που προκάλεσε στον εαυτό της. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, στο σώμα της υπήρχαν ουλές που πιθανόν προκλήθηκαν από τη συμμετοχή της σε παρόμοιες τελετουργίες στο παρελθόν.
Οι δύο νέοι θυσίασαν τον εαυτό τους 24 ώρες πριν από την Πανσέληνο του Λύκου. 
ν
Στον τόπο της θυσίας βρέθηκαν μαχαίρια, κεριά και μια πεντάλφα – ένα τάλισμαν που θεωρείται πανίσχυρο στις μαγικές τελετές. Πηγή: Facebook
ν
Η Λίλια Μποτούσεβα είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη από την οικογένειά της στη Βουλγαρία τον περασμένο Ιούνιο. Πηγή: Facebook
ν
Ο Γερμανός φίλος της Μποτούσοβα, το όνομα του οποίου κρατείται μυστικό, αφού παρακολούθησε τον μοιραίο αυτοτραυματισμό της φίλης του, μόλις εκείνη πέθανε, πήγε στο μπάνιο και βύθισε ένα μαχαίρι στην καρδιά του.
Τα σώματα τους βρέθηκαν από τον ιδιοκτήτη του ξενώνα στις 31 Δεκεμβρίου, κατ’ άλλες όμως πληροφορίες βρέθηκαν στις 2 Ιανουαρίου.
Η Λίλια Μποτούσεβα σπούδαζε στη Γερμανία, όταν έπαψε να δίνει σημεία ζωής, με αποτέλεσμα η οικογένειά της να δηλώσει την εξαφάνισή της τον περασμένο Ιούνιο. Η υπόθεση μεταβιβάστηκε στην Ιντερπόλ, η οποία διένειμε σχετική ανακοίνωση.
Παρόμοιες ενέργειες έκανε και η οικογένεια της Μποτούσεβα, με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά οι ανησυχίες των συγγενών της κοπέλας φάνηκαν προς στιγμήν να καταλαγιάζουν, όταν οι γερμανικές αρχές τους ενημέρωσαν ότι η νεαρή κοπέλα βρισκόταν στην πόλη Έρφουρτ.

ν

ν

Το μήνυμα του 30χρονου Γερμανού

Όπως αποκαλύπτει ο ALPHA, ο 30χρονος Γερμανός άφησε ηχητικό μήνυμα στην πρώην σύντροφό του, η οποία βρισκόταν στη Γερμανία. Εκεί, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, της προανήγγειλε ότι έχει αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του. Παράλληλα, την ευχαρίστησε για όλα όσα είχαν ζήσει μαζί και την κάλεσε με αυτό το μήνυμα, το οποίο βρίσκεται στα χέρια των γερμανικών Αρχών, να ζήσει τη ζωή της και να μην κάνει τα ίδια λάθη με εκείνα που έκανε στο παρελθόν την περίοδο που ήταν μαζί.
Αυτό θεωρείται δείγμα ότι ο Γερμανός πιθανόν παρέσυρε τις συντρόφους του σε χρήση ναρκωτικών ή άλλες αναζητήσεις που επιβάρυναν την ψυχολογική κατάστασή τους.
Σύμφωνα με τον ALPHA, το μήνυμα αυτό φέρεται να το έστειλε ο 30χρονος Γερμανός την ώρα που ξεψυχούσε η 23χρονη Βουλγάρα.
ν

Τι αποκάλυψε η ιατροδικαστής

Η ιατροδικαστής Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, τόνισε στο patrisnews ότι έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, καθώς δεν προέκυψαν σχετικά ευρήματα.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, το συμβάν ξεκίνησε ως αυτοτραυματισμός που κατέληξε στο θάνατο της 23χρονης και στην αυτοκτονία του 30χρονου.
«Ξεκίνησε πιθανότατα ως αυτοτραυματισμός και των δύο, καθώς υπάρχουν τα στοιχεία που δείχνουν ότι προσπαθούν μόνοι τους να το κάνουν. Επειδή πρόκειται για αγγεία, αν αυτό “στραβώσει” για οποιοδήποτε λόγο, ο θάνατος μπορεί να επέλθει οποιαδήποτε στιγμή», είπε στην εφημερίδα Πατρίς η κ. Τσιόλα και πρόσθεσε ότι ο 30χρονος αντιλήφθηκε πιθανότατα την αρνητική εξέλιξη στο τραύμα της 23χρονης και προσπάθησε να προλάβει το θάνατό της.
ν
Ο 30χρονος Γερμανός που πέθανε μαζί με την 23χρονη Βουλγάρα. Image: Supplied
ν
«Ο 30χρονος διαπίστωσε ότι κάτι δεν πάει καλά και προσπάθησε να βοηθήσει την κοπέλα, καθώς έχουμε στοιχεία που δείχνουν ότι υπήρχε κάποιου είδους περιποίηση και φροντίδα (σ.σ. πετσέτες κ.ά.). Αν ήταν ο στόχος τους να καταλήξουν και οι δύο, δεν θα παίρνανε πετσέτες», σημείωσε και πρόσθεσε ότι η κοπέλα απεβίωσε πρώτα, εξέλιξη που πιθανότατα οδήγησε τον 30χρονο Γερμανό στην αυτοχειρία.
«Πρώτα απεβίωσε η κοπέλα από αιμορραγία, της οποίας ο αυτοτραυματισμός ήταν μεγαλύτερης βαρύτητας και για αυτό πήρε άλλη τροπή. Ο άνδρας καρφώθηκε με μαχαίρι στον θώρακα», επισήμανε η ιατροδικαστής Πατρών.
Σε ερώτηση για το αν ο θάνατος μπορεί να αποδοθεί σε κάποιου είδους τελετουργικό απάντησε ως εξής: «Δεν γνωρίζουμε αν είχαν εμπλακεί σε κάτι τέτοιο, υπάρχουν κάποια ευρήματα που όμως δεν είναι αποδεικτικά».

 


Translate this post