Η απίστευτη αντίδραση του Πάπα Φραγκίσκου (vid)

Κατηγορία NEWS, Κοινωνία

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Η απίστευτη αντίδραση του Πάπα Φραγκίσκου όταν μια πιστή παρ’ ολίγο να τον ρίξει κάτω, αρπάζοντάς τον βίαια από το χέρι.

Πηγή: YouTube

ν

Ο ΠΑΠΑΣ Φραγκίσκος, κατά κόσμον Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, είναι 83 ετών και γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής στις 17 Δεκεμβρίου 1936. Είναι ο 266ος Πάπας της Καθολικής Εκκλησίας και εξελέγη στις 13 Μαρτίου του 2013. Το όνομα που επέλεξε είναι προς τιμήν του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης. Στον Πάπα Φραγκίσκο αναφέρεται η ταινία «Οι δύο Πάπες» (2019) με τους Άντονι Χόπκινς και Τζόναθαν Πράις.

Ο Πάπας βγήκε το βράδυ της παραμονής το Νέου Έτους για να χαιρετήσει τους πιστούς που περίμεναν στην πλατεία του Αγίου Πέτρου. Άρχισε να περπατά ανάμεσα στον κόσμο, χαιρετώντας κυρίως τα μικρά παιδιά που περίμεναν μέσα στο κρύο, όταν ξαφνικά μια γυναίκα ασιατικής καταγωγής, την ώρα που εκείνος είχε στραφεί για να χαιρετήσει μια άλλη γυναίκα στην άλλη πλευρά, άρπαξε το χέρι του βίαια και τον τράβηξε προς το μέρος της, έτσι που προς στιγμήν ο ποντίφικας κλονίστηκε και παρ’ ολίγο να πέσει κάτω.

Η αντίδρασή του όμως ήταν άμεση. Αγανακτισμένος, χαστούκισε δύο φορές το χέρι της ανάγωγης πιστής που τον κρατούσε σφιχτά, με αποτέλεσμα εκείνη να χαλαρώσει τη λαβή της και να μπορέσει έτσι ο ποντίφικας να ελευθερώσει το χέρι του.
ν

Indignant Pope Francis slaps woman’s hand to free himself at New Year’s Eve gathering | Guardian
ν

ν

 


Translate this post