Το αγοράκι είδε τη βασίλισσα Ελισάβετ και τρόμαξε (vid)

Κατηγορία NEWS, Κοινωνία

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένα αγοράκι τρόμαξε τόσο πολύ όταν είδε τη γηραιά βασίλισσα της Αγγλίας, που πανικοβλήθηκε και το έσκασε μπουσουλώντας!

«Φεύγω από ’δω», είπε το αγοράκι τρομοκρατημένο και πέφτοντας στα γόνατα το έσκασε μακριά από τη βασίλισσα μπουσουλώντας. Photo: AFP/Tony Melville. Πηγή: Supplied

ν

ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ, ο Νέιθαν Γκραντ, είναι ένας αθώος εννιάχρονος πιτσιρίκος. Γι’ αυτό και όταν οι γονείς του το πήραν μαζί τους σε μια συνάντηση που είχαν με τη βασίλισσα της Αγγλίας, το παιδάκι κόντεψε να τρελαθεί μόλις είδε μπροστά του έναν πολύχρωμο εφιάλτη.
Σύμφωνα με το πρωτόκολλο των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ, η βασίλισσα πρέπει να ντύνεται με ρούχα που έχουν εξωφρενικά χρώματα –φούξια, κίτρινα, τουρκουάζ– για να ξεχωρίζει από τους άλλους. Όπως ξεχωρίζουν ο Καρνάβαλος και μια drag queen.
Η Ελισάβετ Β΄ του Ηνωμένου Βασιλείου, 92 ετών σήμερα, γεννήθηκε την εποχή που έγινε δικτάτορας ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο παππούς του σημερινού «Όλοι μαζί τα φάγαμε». Είναι μια από τις πλουσιότερες γυναίκες του κόσμου. Η περιουσία της εκτιμάται στα 500 εκατομμύρια δολάρια, χώρια η αξία των ακινήτων, των χρυσαφικών και των διαμαντικών που κατέχει.
ν

Σαν σκηνή από το “Walking Dead”. Η βασίλισσα Ελισάβετ Β΄ επισκέπτεται τη φιλανθρωπική εκδήλωση για τα παιδιά στο Κόραμ του Λονδίνου. Photo: AFP/Tony Melville. Πηγή: Supplied
ν

Ας είναι καλά ο βρετανικός λαός που έχει αναλάβει να της καλύπτει όλα τα έξοδα – ταξίδια, ρούχα, μετακινήσεις, φαγοπότια, συντήρηση ανακτόρων και εξοχικών κατοικιών, φρουρούς, υπηρετικό προσωπικό.
Και μαζί ταΐζει και συντηρεί το πολύχρωμο τσίρκο που αποτελεί την αυλή της βασίλισσας: πρίγκιπες και πριγκίπισσες, δούκες, δούκισσες, κόμητες και κόμισσες, σε μια εποχή που οι μόνοι βασιλιάδες που έχουν κάποια αξία είναι οι τέσσερις ρηγάδες της τράπουλας.
Η Ελισάβετ κάθεται στο θρόνο 65 χρόνια, κάτι που την καθιστά τη μακροβιότερη μονάρχη στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου και τη μακροβιότερη βασίλισσα στην παγκόσμια ιστορία.
ν

Η Ελισάβετ με έντονα τουρκουάζ ρούχα, παρουσιάζεται στους διοργανωτές της φιλανθρωπικής εκδήλωσης για παιδιά. Αριστερά διακρίνεται ο μικρός Μέιθαν με σκούρο κοστούμι. Photo: AFP/Tony Melville. Πηγή: Supplied
ν

Ο Νέιθαν το σκάει μπουσουλώντας από τους υπόλοιπους που χαμογελούν αμήχανα. Όμως από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια. Photo: AFP/Tony Melville. Πηγή: Supplied
ν

Όταν λοιπόν οι γονείς του μικρού Νέιθαν, ο δάσκαλος φωνητικής Ντέιβιντ Γκραντ και η τηλεπαρουσιάστρια Κάρρι Γκραντ, θέλησαν να τον παρουσιάσουν στη βασίλισσα, το παιδάκι, νομίζοντας ότι είχε μπροστά του κάποιο βαμπίρ ή μούμια που βγήκε απ’ τον τάφο, έπεσε στο πάτωμα και κάνοντας στροφή, άρχισε να μπουσουλάει προς την εξώπορτα, φωνάζοντας “Bye!”
Η βασίλισσα γέλασε αδέξια, ενώ οι υπόλοιποι στέκονταν αμήχανοι μη ξέροντας τι να κάνουν.
Πάντως η βασίλισσα συνομίλησε με τα άλλα παιδάκια που συμμετείχαν στην εκδήλωση και έγινε ένα με αυτά, βοηθώντας τα μάλιστα να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο.
ν

Η βασίλισσα βοηθάει τη μικρή Σίλια Γκόρντον στο στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Photo: AFP. Πηγή: Supplied
ν

Για να δικαιολογηθούν, η Κάρρι και ο Ντέιβιντ δήλωσαν αργότερα στο περιοδικό Hello ότι ο μικρός Νέιθαν δεν είναι δικό τους παιδί, αλλά υιοθετημένο μαζί με άλλα τρία κι ότι είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, καθώς πάσχει, όπως είπαν, από διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητα.
Σημεία των καιρών. Το παιδάκι θεωρήθηκε από τους θετούς γονείς του προβληματικό, επειδή αντέδρασε απολύτως φυσιολογικά.

ν

ν

 


Translate this post