Τα “κόκκινα φώτα” του Λευκού Οίκου (βίντεο)

Κατηγορία Παράξενα

CELEBRITIES

Youmagazine Newsroom

 

Τι συμβαίνει στον Λευκό Οίκο; Ποιος αναβοσβήνει βραδιάτικα κόκκινα φώτα, στέλνοντας πονηρά σινιάλα;

Γιατί ο Λευκός Οίκος απέκτησε κόκκινα φώτα; Πηγή: Twitter
ν
ΜΥΣΤΙΚΑ κόκκινα φώτα αναβόσβηναν συνθηματικά στα παράθυρα του Λευκού Οίκου την Κυριακή το βράδυ – και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν φωτιά, με τις υποθέσεις να δίνουν και να παίρνουν.
Όπως αναφέρει η βρετανική Sun, οι τηλεοπτικές κάμερες που παρακολουθούν μονίμως τους ενοίκους του εμβληματικού αυτού κτιρίου, εντόπισαν παλλόμενες κόκκινες λάμψεις να βγαίνουν από δύο παράθυρα στον πρώτο όροφο του κτιρίου.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχε επιστρέψει στο σπίτι του, τον Λευκό Οίκο, ύστερα από ένα κουραστικό ταξίδι εννέα ημερών στα ξένα.
Και με δεδομένο ότι κανείς μέχρι τώρα –ούτε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου ούτε η Μυστική Υπηρεσία– δεν έχει εξηγήσει την προέλευση των κόκκινων φώτων, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέλαβαν να το κάνουν αυτά.
Οι εξηγήσεις ποικίλουν – από ένα άγριο πάρτι ντίσκο με στροβοσκόπιο έως έναν μυστικό κώδικα επικοινωνίας με τους Ρώσους.
ν


ν


ν

Κάποιοι άλλοι υποστήριξαν ότι η Μελάνια και ο Ντόναλντ έπαιζαν το γνωστό παιχνίδι Operation (Εγχείριση), ή όπως θα λέγαμε εμείς «έπαιζαν τον Γιατρό».
Το επιτραπέζιο αυτό παιχνίδι δημιουργήθηκε το 1964 από έναν φοιτητή του Πανεπιστημίου του Ιλλινόις και σήμερα παράγεται από την Hasbro. Ο πίνακας περιέχει το περίγραμμα ενός γυμνού παχουλού ανθρώπου που ονομάζεται Σαμ, με διάφορες τρύπες στο σώμα του που περιβάλλονται από μέταλλο. Οι παίκτες πρέπει να αφαιρέσουν μικρά πλαστικά όργανα από τις τρύπες με μια λαβίδα χωρίς να αγγίξουν το μέταλλο που περιβάλλει τις τρύπες.
ν
Μήπως οι ένοικοι του Λευκού Οίκους έπαιζαν εκείνη τη νύχτα τον Γιατρό;
v
Άλλοι υποστήριξαν ότι ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε σολάριουμ, χαλαρώνοντας ύστερα από τις κοπιαστικές συναντήσεις που είχε με ξένους ηγέτες.
Άλλοι ήταν βέβαιοι ότι ο Τραμπ έφερε μαζί του στην Αμερική μια μαγική σφαίρα από τη Σαουδική Αραβία.
Μια εντελώς πεζή εξήγηση που δόθηκε ήταν ότι τα μυστηριώδη κόκκινα φώτα ήταν απλά η αντανάκλαση των προβολέων ενός οχήματος έκτακτης ανάγκης (νοσοκομειακή ή πυροσβεστικό) που περνούσε από την περιοχή.
ν
Πολιτική ή μαγεία; Ο Αιγύπτιος πρόεδρος Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ και ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στη Σαουδική Αραβία. Κάποιοι στα κοινωνικά μέσα ανέφεραν ότι ίσως ο κ. Τραμπ έφερε αυτή τη σφαίρα στο Λευκό Οίκο. Image: Supplied
ν
Τα συγκεκριμένα παράθυρα του Λευκού Οίκου αντιστοιχούν στην κουζίνα του κυβερνητικού κτιρίου, που βρίσκεται κοντά στα υπνοδωμάτια των ενοίκων του.
Τελικά το μυστήριο δεν διαλευκάνθηκε. Σύμφωνα με την εκπομπή US Today, τα κόκκινα φώτα διήρκεσαν περίπου 20 λεπτά. Έκτοτε δεν εμφανίστηκαν ξανά.

 


Translate this post