Βρέφος σκότωσε τη μητέρα του πατώντας ένα κουμπί

Κατηγορία NEWS, Ευρώπη, Κοινωνία

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Βρέφος 2 ετών σκότωσε την 21 ετών μητέρα του στραγγαλίζοντάς την σε ένα φρικιαστικό ατύχημα, πατώντας απλώς ένα κουμπί.

Η άτυχη Γιούλια Σάρκομ, 21 ετών, μέσα στο οικογενειακό αυτοκίνητο όπου στραγγαλίστηκε από το 2 ετών παιδί της. Πηγή: News Media

ν

ΕΝΑ φρικτό ατύχημα στοίχισε τη ζωή σε μια νεαρή μητέρα, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο οικογενειακό αυτοκίνητο, με τον λαιμό της σφηνωμένο στο ηλεκτρικό παράθυρο του αυτοκινήτου, έχοντας στραγγαλιστεί από την 2 ετών κόρη της.

Η άτυχη Γιούλια Σάρκομ (Yulia Sharkom), η οποία γιόρταζε τα 21α γενέθλιά της με φίλους, είχε βγει από το αυτοκίνητο, όταν επέστρεψε για να πάρει την 2 ετών κόρη της που είχε αφήσει μέσα.

Έσκυψε από το ανοιχτό παράθυρο για να πιάσει την κόρη της, όταν το μωρό, παίζοντας πάτησε τον αυτόματο διακόπτη του ηλεκτρικού παραθύρου. Το τζάμι ανέβηκε προς τα πάνω, με αποτέλεσμα ο λαιμός της μητέρας να σφηνωθεί μεταξύ του γυαλιού και του πάνω μέρους της πόρτας. Το σώμα της Γιούλια άρχισε να σπαρταρά από την προσπάθεια να αναπνεύσει, με το κορμί της έξω από το αυτοκίνητο και το κεφάλι μέσα σε αυτό.

Πάλευε να κρατηθεί ζωντανή, με το βλέμμα στραμμένο στη δίχρονη κόρη της που ακούσια την είχε στραγγαλίσει.
ν

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Η φρίκη ολοκληρώθηκε, όταν ο σύζυγός της, ανησυχώντας που μητέρα και κόρη δεν είχαν εμφανιστεί, πήγε στο μέρος όπου είχαν παρκάρει το αυτοκίνητο για να βρεθεί μπροστά στην τραγική σκηνή.

Το δυνατό το σφίξιμο του λαιμού από το τζάμι του αυτοκινήτου, που λειτούργησε σαν βρόγχος, είχε φράξει τον λάρυγγα, εμποδίζοντας την αναπνοή, με αποτέλεσμα η νεαρή μητέρα να χάσει τις αισθήσεις της από την ασφυξία.

Το σώμα της κρεμόταν έξω από το αυτοκίνητο, ενώ το κεφάλι βρισκόταν μέσα σε αυτό, κοιτώντας την κόρη της η οποία είχε πιέσει τον αυτόματο διακόπτη.

Ο σύζυγός της έσπασε το παράθυρο, ελευθερώνοντας το σώμα της γυναίκας του, ήταν όμως πολύ αργά.
ν

Το 2 ετών βρέφος στραγγάλισε τη μητέρα του με το παράθυρο του αυτοκινήτου. Πηγή: News Media
ν

Η Γιούλια και ο Άρτουρ Σάρκομ σε ευτυχισμένες στιγμές. Πηγή: News Media
ν

Το φρικιαστικό περιστατικό συνέβη στις 31 Αυγούστου στην πόλη Ζαμπίνκα (Žabinka) της Λευκορωσίας, κοντά στο Μπρεστ.

Οι τραυματιοφορείς, αφού πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες, μετέφεραν την αναίσθητη κοπέλα στο νοσοκομείο.

Ο Γιούλια πέθανε οκτώ μέρες αργότερα, καθώς η ασφυξία της είχε προκαλέσει ανεπανόρθωτη εγκεφαλική βλάβη.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η καρωτίδα της είχε σχεδόν κοπεί από τη ισχυρή πίεση του ηλεκτρικού παραθύρου.

Δεν ανέκτησε ποτέ τις αισθήσεις της μετά το τραγικό ατύχημα.

Ο Ντμίτρι Ιβάνιουκ, επικεφαλής της επιτροπής που διερεύνησε τα αίτια του θανάτου της άτυχης μητέρας, είπε ότι το ζευγάρι με το κοριτσάκι τους, βρίσκονταν μαζί με συγγενείς της κοπέλας στο σπίτι ενός φίλου στο χωριό Staroe Sel.

«Την 31η Αυγούστου γύρω στις 4:30 μ.μ. ο σύζυγός της βρήκε την Γιούλια αναίσθητη, με το λαιμό της σφηνωμένο στο παράθυρο της μπροστινής αριστεράς πόρτας του οικογενειακού τους αυτοκινήτου», αναφέρει η ανακοίνωση της επιτροπής.

Η μητέρα μεταφέρθηκε στο περιφερειακό νοσοκομείο του Μπρεστ «σε σοβαρή κατάσταση λόγω ασφυξίας και τραυμάτων». Μπήκε αμέσως σε μηχανική υποστήριξη, αλλά η βλάβη που είχε υποστεί ήταν ανεπανόρθωτη.

Η αστυνομία εξετάζει τώρα τις ακριβείς συνθήκες θανάτου της νεαρής γυναίκας στο αυτοκίνητο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες ήταν μια BMW E34.

Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά, τη Μαργαρίτα, τεσσάρων ετών, και την Αριάννα, δύο ετών.
ν

 


Translate this post