Μυστηριώδες αντικείμενο σε παραλία της Αυστραλίας

Κατηγορία Παράξενα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Μια παράξενη κατασκευή ξεβράστηκε σε παραλία της Αυστραλίας, αφήνοντας σαστισμένους εκείνους που τη βρήκαν.

Το παράξενο αντικείμενο που ξεβράστηκε στην Airforce Beach της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία. Photo: Ken Miles. Πηγή:Supplied
ν

ΟΙ ΑΚΤΕΣ της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας είναι γνωστές για το είδος παράξενων πλασμάτων και αντικειμένων που ξεβράζονται συχνά εκεί, κανένα όμως έως τώρα δεν μοιάζει με το παράξενο αντικείμενο που βρέθηκε στην Airforce Beach της Νέας Νότιας Ουαλίας στις 29 Ιανουαρίου 2018.
Όπως αναφέρει η τοπική Northern Star, πρόκειται για ένα αντικείμενο μήκους 3 μέτρων, που αποτελείται από δύο σωλήνες PVC τυλιγμένους με μαύρο πλαστικό μέσα σε ψαράδικο δίχτυ και δεμένους μεταξύ τους με σκοινιά, ενώ πάνω τους υπάρχει περίτεχνη θολωτή κατασκευή από μέταλλο και πλαστικό, με γραμμένη πάνω της τη λέξη “FALCON” (Γεράκι) με μαύρα γράμματα που έχουν ξεθωριάσει.
Η όλη κατασκευή είναι τόσο παράξενη που το μυαλό σταματά, αφού είναι αδύνατο να φανταστεί κανείς τι είναι και σε τι μπορεί να χρησιμεύει.
ν

Τα δύο άκρα του μυστηριώδους αντικειμένου που ξεβράστηκε στην Airforce Beach. Photo: Ken Miles. Πηγή:Supplied
ν

Η παραλία Airforce Beach στην Ανατολική Αυστραλία αντικρίζει τον Νότιο Ειρηνικό Ωκεανό. Photo: Evans Head. Πηγή:Supplied
ν

Το παράξενο αντικείμενο παραμένει άλυτος γρίφος. Photo: Evans Head. Πηγή:Supplied
ν

Το μυστηριώδες αντικείμενο εντοπίστηκε στις 29 Ιανουαρίου από τον Evans Ken Miles στις 10:00 το πρωί. Όπως δήλωσε στη Northern Star, δεν υπήρχε εκεί την προηγούμενη μέρα όταν είχε πάει για μπάνιο στο ίδιο σημείο.
Η περίεργη θολωτή κατασκευή φαίνεται να είναι περίτεχνη, όμως δεν συνδέεται με τους σωλήνες PVC. Απλώς έχει προσαρτηθεί πάνω τους. Πρόκειται για έναν μηχανισμό που κανείς δεν ξέρει πώς δουλεύει.
Η όλη κατασκευή είναι εξαιρετικά ελαφριά, έτσι ώστε όταν την βάλεις στη θάλασσα επιπλέει, χορεύοντας σαν τρελή με το παραμικρό κύμα.
Η συσκευή δείχνει παλιά και κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι ένας αυτοσχέδιος φανός που κατασκεύασαν οι αλιείς της περιοχής, όταν ψαρεύουν με πυροφάνι.
Οι λάμπες όμως του νυχτερινού ψαρέματος με πυροφάνι ή γρι-γρι έχουν τελείως διαφορετική κατασκευή.

 


Translate this post