Brexit: Ο υπουργός Στήβεν Μπάρκλεϊ υπέγραψε την Πράξη Αποχώρησης (vid)

Κατηγορία NEWS, Ευρώπη

ΕΥΡΩΠΗ/BREXIT

Posted by Youmagazine Staff

 

Παρά τις Κασσάνδρες που μιλούν για καταστροφή της Βρετανίας, οι Βρετανοί είναι αποφασισμένοι και πλήρως έτοιμοι για μια έξοδο χωρίς συμφωνία.

Do-or-die: Ο Στήβεν Μπάρκλεϊ υπογράφει την Πράξη Αποχώρησης της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πηγή: Twitter

ν

ΥΠΕΓΡΑΦΗ σήμερα από τον Στήβεν Μπάρκλεϊ, αρμόδιο υπουργό για την υλοποίηση του Brexit, η Πράξη Αποχώρησης της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 31 Οκτωβρίου.

Παρά τις Κασσάνδρες –κατευθυνόμενες από τη Γερμανία και το Διευθυντήριο των Βρυξελλών– ότι η Βρετανία θα πάθει τη μεγαλύτερη καταστροφή στην ιστορία της αν αποδράσει από το στρατόπεδο της ΕΕ, οι Βρετανοί είναι αποφασισμένοι και πλήρως έτοιμοι για μια έξοδο χωρίς συμφωνία, έχοντας ως σύνθημα το do-or-die.
ν


ν

Την καταστροφολογική προπαγάνδα των Ευρωπαίων αναμετέδωσαν τα ελληνικά φιλογερμανικά μέσα ενημέρωσης, αναφέροντας τους φοβερούς «κινδύνους» που αντιμετωπίζει όποιο πρόβατο φύγει από τη στάνη του λύκου. Και αυτό για να μην μπουν ιδέες στους αδρανείς και παθητικοποιημένους συμπολίτες μας και ζητήσουν και αυτοί ξαφνικά να φύγουν από τον παράδεισο της ΕΕ.

Αδίκως όμως ανησυχούν. Στη χώρα μας, που έχει κατακτηθεί από τη Γερμανία εδώ και δέκα χρόνια, κανείς Έλληνας δεν έχει δείξει διάθεση αποτίναξης του ζυγού. Η σκλαβιά με τον καιρό εξωραΐζεται και γίνεται συνήθεια.

Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τους Βρετανούς. Θέλουν τη χώρα τους πίσω και τη δυνατότητα να παίρνουν αυτοί αποφάσεις για τη ζωή τους – και δεν μας πέφτει λόγος αν θα είναι καλές ή κακές, σωστές ή λανθασμένες.

Οι Βρετανοί διεκδικούν την ελευθερία και την ανεξαρτησία τους, καθώς και το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης. Δεν είναι δυνατόν να ισχύει το habeas corpus για τα άτομα και να μην ισχύει για τα κράτη. Αν υπάρξουν συνέπειες από την αποχώρησή τους από την ΕΕ, οι Βρετανοί είναι αυτοί που θα τις υποστούν και, στο κάτω της γραφής, το να κάνουν ό,τι θέλουν με τη χώρα τους είναι αναφαίρετο δικαίωμά τους.
ν

Το 85% των ψαράδων της Βρετανίας ανυπομονούν να ελευθερωθούν από τα δεσμά της Ευρωπαϊκής Ένωσης που τους έχει επιβάλλει απαγορεύσεις στην αλιεία, σύμφωνα με τον Bertie Armstrong, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αλιέων της Σκωτίας. Πηγή: YouTube
ν

Άλλωστε μόνο οι υπόδουλοι λαοί πειθαρχούν στις εντολές του Διευθυντηρίου των Βρυξελλών και στην καγκελαρία του Βερολίνου, όπου θα πάει στις 29 του μήνα ο Μητσοτάκης για να υποβάλει τα σέβη του και να παρακαλέσει. Οι ελεύθεροι παλεύουν και αγωνίζονται. Γιατί η ελευθερία εκτός από δικαίωμα είναι κυρίως κατάκτηση. Και αυτό σημαίνει πόλεμο με όποιον θέλει να σε υποδουλώσει.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο Βρετανός υπουργός Ενέργειας στην κυβέρνηση Τζόνσον, Kwasi Kwarteng, σε συνέντευξή του στο Sky News στις 18 Αυγούστου 2019, εξηγεί γιατί η Βρετανία πρέπει να φύγει από την ΕΕ στις 31 Οκτωβρίου και αποκαλύπτει ότι είναι προετοιμασμένη εδώ και καιρό για μια έξοδο χωρίς συμφωνία, λέγοντας ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος σχετικά με τα σύνορα της Ιρλανδίας, ούτε θα υπάρξουν ελλείψεις σε τρόφιμα, καύσιμα ή φάρμακα.
v

The fight to deliver Brexit has gone on for ‘too long’ – Kwasi Kwarteng | Sky News
v

ν

BREXIT: ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Η Βρετανία, έχοντας την βρετανική κοινοπολιτεία, την πείρα μιας πρώην αυτοκρατορίας και τη λίρα Αγγλίας, δεν κινδυνεύει από τίποτα. Αντίθετα, θα βγει κερδισμένη, γιατί θα εξοικονομήσει κατ’ αρχήν τα 13 δισεκατομμύρια που δίνει κάθε χρόνο στο Διευθυντήριο των Βρυξελλών και τα οποία κανείς δεν γνωρίζει πού πηγαίνουν.

Αντίθετα, αυτή που θα υποστεί απώλειες είναι η Γερμανία, η οικονομία της οποίας βρίσκεται σε ύφεση, και μαζί το μεταπολεμικό μόρφωμα που λέγεται «Ευρωπαϊκή Ένωση».

Οι ειδικοί προβλέπουν ότι το μόρφωμα θα διαλυθεί, καθώς μετά τη Βρετανία θα ακολουθήσει η Ιταλία.

Αυτό είναι καλό νέο, καθώς το τέλος του ευρωπαϊκού σχεδίου θα σημάνει και το τέλος της παγκοσμιοποίησης. Η αόρατη υπερεθνική «κυβέρνηση» των Βρυξελλών αποτελεί στην ουσία το πρότυπο για το είδος της παγκόσμιας διακυβέρνησης που ορισμένοι κύκλοι θέλουν να επιβάλλουν στην ανθρωπότητα.

Η παγκοσμιοποίηση δεν είναι παρά το κρυφό χαρτί του φασισμού. Επομένως, η μάχη για το Brexit είναι απολύτως καθοριστική για τη μελλοντική ελευθερία των λαών.

Να σημειωθεί ότι έχουν περάσει είκοσι χρόνια από τότε που τα διάφορα κράτη δέχτηκαν να γίνουν μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από τότε δεν έχει υπάρξει καμία ανάπτυξη. Το μόνο που υπάρχει είναι ανεργία, λιτότητα, υπερφορολόγηση, αύξηση του δανεισμού, κατασχέσεις κατοικιών, κλείσιμο επιχειρήσεων και βιομηχανιών.

Ιδιαίτερα οι χώρες που εγκατέλειψαν το εθνικό νόμισμά τους και το αντικατέστησαν με το (γερμανικό) ευρώ, ζουν σε μια διαρκή κόλαση.

Η μόνη χώρα που ευνοήθηκε από όλη αυτή την ιστορία είναι η Γερμανία!

Χωρίς αξίες και χωρίς αρχές, με γνώμονα την απληστία και μόνο στόχο τον πλουτισμό των λίγων, η λεγόμενη Ευρωπαϊκή Ένωση απομυζά το χρήμα, την ικμάδα και την δημιουργικότητα των ευρωπαϊκών λαών.

Στο παρακάτω βίντεο, ο Άντονι Φίλιπσον, Επίτροπος Εμπορίου της Βρετανίας για τη Βόρεια Αμερική, συζητά για το Brexit με τον δημοσιογράφο του Bloomberg Ντέιβιντ Γουέστιν, λέγοντας ότι η Βρετανία είναι πλήρως προετοιμασμένη για μια έξοδο χωρίς συμφωνία.
ν

U.K. Has Always Been Prepared for No-Deal Brexit Says Trade Commissioner | Bloomberg
ν

ν

ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ;

Σήμερα, οι Βρυξέλλες αποφασίζουν και τα κράτη μέλη της ΕΕ υπακούουν. Αλλά τι ακριβώς είναι οι Βρυξέλλες; Σίγουρα δεν είναι η πόλη, που μερικοί αποκαλούν de jure πρωτεύουσα του Βελγίου και de facto πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι η έδρα μιας αόρατης υπερκυβέρνησης που κανείς δεν γνωρίζει ποιος την επέλεξε. Όχι πάντως οι λαοί της Ευρώπης.

Παρατήρηση 1: Το Διευθυντήριο των Βρυξελλών δεν ελέγχεται από κανέναν ούτε δίνει λόγο σε κανέναν.

Παρατήρηση 2: Αυτό όμως ελέγχει όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ, εκδίδει οδηγίες, νόμους και αποφάσεις, τις οποίες τα κράτη μέλη πρέπει να εφαρμόσουν και να ακολουθήσουν πιστά. Είναι αξιοσημείωτο ότι ενώ εκδίδει οδηγίες με τις οποίες πρέπει να συμμορφωθούν π.χ. η Ελλάδα, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ουγγαρία, η Ισπανία κτλ., δεν έχει εκδώσει ποτέ κάποια οδηγία συμμόρφωσης που να αφορά τη Γερμανία. Φαίνεται πως οι Γερμανοί είναι οι μόνοι που τα κάνουν όλα τέλεια!

Παρατήρηση 3: Πρόκειται για μια ανώνυμη και αόρατη υπερκυβέρνηση που αποφασίζει για τις ζωές μας. Κανείς δεν γνωρίζει ποιοι την αποτελούν, πώς και από ποιους επιλέγονται ή πώς διορίζονται τα μέλη της.

Και αυτό είναι τελείως ανήθικο και αντιδημοκρατικό.

Είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση ωφέλιμη για την Ευρώπη; Ή θα ζούσαν καλύτερα οι Ευρωπαίοι χωρίς το μόρφωμα αυτό; Ο Νάιτζελ Φάρατζ, αρχηγός του κινήματος Brexit του Ηνωμένου Βασιλείου, εκθέτει την άποψή του στο κανάλι Prager University.
ν

Brexit: Why Britain Left the European Union | PragerU
ν

ν

 


Translate this post