Ο Κέβιν Σπέισι απαγγέλει ποίηση σε μουσείο της Ρώμης

Κατηγορία NEWS, Πρόσωπα

ΠΡΟΣΩΠΑ

Youmagazine Newsroom

 

Ο Κέβιν Σπέισι χρησιμοποίησε ένα ποίημα του Τίντι για να πει στο κόσμο: «Όσο πιο πολύ πληγώνεσαι, τόσο πιο σπουδαίος είσαι και τόσο πιο καθαρός».

Ο 60χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε σε μουσείο στη Ρώμη, δίπλα στον Πυγμάχο των Θερμών, όπου απήγγειλε ένα ποίημα του Γκάμπριελ Τίντι. Πηγή: YouTube

ν

Ο ΚΕΒΙΝ Σπέισι που είδε την επαγγελματική και προσωπική του ζωή να καταρρέουν το 2017, καθώς υπήρξε ένα από τα θύματα της παραφροσύνης του κινήματος #MeToo, εμφανίστηκε δίπλα στον Πυγμάχο των Θερμών στο Εθνικό Μουσείο της Ρώμης και απήγγειλε το ομώνυμο ποίημα του Ιταλού ποιητή Γκάμπριελ Τίντι, που αναφέρεται σε έναν ματωμένο πυγμάχο που στέκεται στην άκρη του ρινγκ ενθυμούμενος τις περασμένες δόξες του.

«Ταρακούνησα τη χώρα, έκανα τις αρένες να δονούνται, έσκισα σε κομμάτια τους αντιπάλους μου», διάβασε ο Σπέισι. «Φώτισα το σκότος, συνέλλεξα προσβολές, προκάλεσα το χειροκρότημα. Κανείς δεν ήξερε πώς να το κάνει. Κανείς από εσάς. Από την άλλη μεριά, η ζωή δεν είναι τρομακτική για όσους δεν ανέλαβαν ποτέ κανένα κίνδυνο».
νν

Σύμφωνα με το Variety, η ομάδα του Σπέισι είπε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι θα γίνει μια απαγγελία και μετά ο ηθοποιούς θα έδινε συνεντεύξεις σε ορισμένους εκπροσώπους του Τύπου, κάτι που ωστόσο τελικά δεν έγινε.
ν

Ο Κέβιν Σπέισι με τον Ιταλό ποιητή Γκάμπριελ Τίντι. Μετά το πέρας της απαγγελίας, ο Σπέισι αποθεώθηκε από τους περίπου 150 επισκέπτες του Μουσείου που ήταν παρόντες. Πηγή: YouTube
ν

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, είδε την καριέρα του να καταρρέει το Νοέμβριο του 2017, ύστερα από μια σειρά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις, στα πλαίσια της παραφροσύνης του κινήματος #MeToo. Φαίνεται πως ο αντισυμβατικός ρόλος του Αμερικανού προέδρου Φρανκ Άντεργουντ που ερμήνευε με κυνισμό ο Σπέισι στη σειρά “House of Cards” είχε ενοχλήσει πολλούς.

Μόλις η καριέρα του ταλαντούχου ηθοποιού καταστράφηκε, όλες οι εναντίον του κατηγορίες μυστηριωδώς αποσύρθηκαν, χωρίς καμία να φτάσει ποτέ στο δικαστήριο.

Εμφανιζόμενος δίπλα στον Πυγμάχο των Θερμών, ένα ορειχάλκινο άγαλμα της ελληνιστικής περιόδου που βρίσκεται στο Εθνικό Μουσείο της Ρώμης, ο Κέισι ήθελε να δηλώσει πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι την τελική νίκη ή μέχρι την τελική πτώση.

Kevin Spacey Reads Poetry at Museum in Italy
ν

ν

 


Translate this post