Ο Κέβιν Σπέισι απαντά στις κατηγορίες εναντίον του ως Φρανκ Άντεργουντ (vid)

Κατηγορία NEWS, Media

CELEBRITY LIFE

Posted by Youmagazine Staff

 

Με ένα απρόσμενο βίντεο που έγινε viral, ο ηθοποιός Κέβιν Σπέισι απαντά στις εναντίον του κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση.

ν

ΤΗΝ ΙΔΙΑ μέρα που η εφημερίδα Boston Globe αποκάλυψε πως ο διάσημος ηθοποιός Κέβιν Σπέισι πρόκειται να διωχθεί ποινικά στις 7 Ιανουαρίου για σεξουαλική επίθεση εναντίον ενός εφήβου, τον Ιούλιο του 2016, κοντά στη Βοστόνη, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έκανε την επανεμφάνισή του με ένα βίντεο που ανήρτησε στο Facebook, υποδυόμενος έναν από τους πιο γνωστούς του ρόλους: αυτόν του Φρανκ Άντεργουντ, του δολοπλόκου πολιτικού του σίριαλ House of Cards.
Ο Φρανκ Άντεργουντ «εξαφανίστηκε» από το House of Cards μετά τις αποκαλύψεις για σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης στο οποίο ενεπλάκη ο Κέβιν Σπέισι. Στον τελευταίο κύκλο της σειράς είδαμε να πρωταγωνιστεί η σύζυγός του (την οποία υποδύθηκε η Ρόμπιν Ράιτ), μετά τον «θάνατο» του Φρανκ Άντεργουντ, τον οποίο όμως δεν είδαμε ποτέ.
Ο Κέβιν Σπέισι κατηγορείται για παρενόχλησε σεξουαλικά σε μπαρ του Ναντάκετ της Μασαχουσέτης έναν 18χρονο, τον Ουίλ Λιτλ, γιο της Χίθερ Ούνρου, πρώην παρουσιάστριας ειδήσεων στο κανάλι WCVB-TV της Βοστόνης.
Η κατηγορία εναντίον του διάσημου ηθοποιού έγινε το Νοέμβριο του 2017 μέσα στο κύμα υστερίας που έχει κατακλύσει τις ΗΠΑ τα δύο τελευταία χρόνια, στα πλαίσια του κινήματος “Me too”, όπου χιλιάδες επώνυμες και ανώνυμες γυναίκες κατηγορούν μια χούφτα επώνυμους παραγωγούς, σκηνοθέτες και ηθοποιούς ότι τις βίασαν ή ότι τους έκαναν ανήθικες προτάσεις.
Αν και καμία κατηγορία δεν έχει αποδειχτεί μέχρι σήμερα, η «ρετσινιά» και μόνο έχει καταστρέψει τη ζωή, την υπόληψη και την καριέρα αρκετών παραγόντων του Χόλυγουντ.
«Θέλω να δω τον Κέβιν Σπέισι στη φυλακή», δήλωσε η Χίθερ Ούνρου. «Θέλω να δω το χέρι της Δικαιοσύνης να πέφτει βαρύ πάνω του, όχι μόνο για το γιο μου, αλλά και για πολλούς άλλους που δεν έχουν ακόμη μιλήσει».
Στο τρίλεπτο βίντεο με τίτλο “Let Me Be Frank”, ο Σπέισι μιλά από την κουζίνα του σπιτιού του με τη φωνή του Φρανκ Άντεργουντ.

ν

ν

Η απολογία

«Ξέρω τι θέλετε. Ω, σίγουρα, μπορεί να προσπάθησαν να μας χωρίσουν, αλλά αυτό που έχουμε είναι υπερβολικά δυνατό, υπερβολικά ισχυρό. Εξάλλου, εσείς κι εγώ μοιραστήκαμε τα πάντα. Σας είπα τα πιο βαθιά κρυμμένα, τα πιο σκοτεινά μυστικά μου. Σας έδειξα ακριβώς για το τι είναι ικανοί οι άνθρωποι. Σας σόκαρα με την ειλικρίνειά μου, αλλά κυρίως σας προκάλεσα και σας έκανα να σκεφτείτε. Και με εμπιστευτήκατε, μολονότι ξέρατε ότι δεν θα έπρεπε. Οπότε δεν τελειώσαμε ό,τι κι αν λέει ο καθένας.
»Άλλωστε, ξέρω τι θέλετε. Με θέλετε πίσω. Φυσικά, κάποιοι πίστεψαν τα πάντα και περίμεναν με κομμένη την ανάσα να με ακούσουν να τα ομολογώ όλα, πεθαίνουν να με ακούσουν να ξεκαθαρίζω πως όλα όσα ειπώθηκαν είναι αλήθεια, ότι πήρα αυτό που άξιζα. Δεν θα ήταν εύκολο αυτό; Όμως ήταν τόσο απλοϊκό. Μόνο που κι εσείς κι εγώ γνωρίζουμε ότι τίποτα δεν είναι απλό, ούτε στην πολιτική ούτε στη ζωή.
»Όμως εσείς δεν θα πιστεύατε τα χειρότερα χωρίς αποδείξεις, έτσι; Δεν θα βιαζόσασταν να κρίνετε χωρίς στοιχεία. Έτσι; Το κάνατε; Όχι, όχι εσείς. Είστε αρκετά έξυπνοι. Όπως και να ‘χει, όλο αυτό το κλίμα ήταν φτιαγμένο για ένα άδοξο φινάλε. Και να σκεφτεί κανείς ότι θα μπορούσε να ήταν ένα τόσο αξιομνημόνευτο αντίο… Θέλω να πω ότι, αν εσείς κι εγώ έχουμε μάθει κάτι τα τελευταία χρόνια, είναι ότι στη ζωή δεν πρέπει να αποκλείεις τίποτα.
»Δεν φοβηθήκαμε ούτε τι είπαμε, ούτε τι κάναμε, και ακόμα δε φοβόμαστε. Γιατί μπορώ να σας υποσχεθώ ότι αν δεν πλήρωσα το τίμημα για τα πράγματα που εσείς κι εγώ ξέρουμε ότι έκανα, σίγουρα δεν θα πληρώσω το τίμημα για πράγματα που δεν έκανα. Φυσικά, θα πουν ότι δεν σέβομαι, ότι δεν παίζω με τους κανόνες, λες και έπαιξα ποτέ με κανενός τους κανόνες. Ποτέ δεν το έκανα. Και το λατρέψατε.
»Όπως και να ’χει, παρ’ όλη τη φασαρία, την έχθρα, τα πρωτοσέλιδα, την αποπομπή χωρίς δίκη, παρά όλα αυτά, παρά ακόμα και από τον ίδιο τον θάνατό μου, αισθάνομαι απρόσμενα καλά. Και κάθε μέρα είμαι και πιο αισιόδοξος ότι σύντομα θα μάθετε την πλήρη αλήθεια… Για ένα λεπτό… Τώρα που το σκέφτομαι: Δεν με είδατε ποτέ να πεθαίνω, έτσι; Τα συμπεράσματα μπορούν να είναι τόσο παραπλανητικά… Σας έλειψα;»
ν

 


Translate this post