Η χάρη των αγγέλων: Γνωρίστε τον φύλακα άγγελό σας (vid)

Κατηγορία Παραφυσικό

ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ  4|5

Από τον Φίλιππο Φίλιππα

 

Ραφαήλ: O Θεραπευτής

Ραφαήλ σημαίνει “θείος θεραπευτής” και σαν τέτοιος φέρει μαζί του όλων των ειδών τις θεραπείες: για το σώμα, το νου και την ψυχή, αλλά επίσης και για τις σχέσεις είτε πρόκειται για ανθρώπους, είτε για οργανισμούς και χώρες είτε για την ίδια τη Γη.

Ο Ραφαήλ είναι ένας από τους τρεις Αρχαγγέλους που μνημονεύονται στην Αγία Γραφή. Το όνομα Ραφαήλ σημαίνει “ο Θεός θεραπεύει” και του δόθηκε επειδή “θεράπευσε” τη Γη όταν μολύνθηκε από τις αμαρτίες των πεσόντων αγγέλων στο απόκρυφο βιβλίο του Ενώχ. Image: Supplied

ν

O ΡΑΦΑΗΛ φέρνει την αρμονία εκεί όπου υπάρχει διαμάχη, και όπως ο Ουριήλ επισκιάζει όλους τους αγγέλους και τα πνεύματα της φύσης, έτσι και ο Ραφαήλ καθοδηγεί όλους τους θεράποντες αγγέλους, γιατί κάθε φορά που επιτελείται μια θεραπεία, οι άγγελοι είναι παρόντες.

H δήλωση αυτή επαληθεύεται, όποια κι αν είναι η προσωπική μας αντίληψη για τους αγγέλους. Αν τους αντιληφθούμε ως στροβίλους αγαθοεργούς ενέργειας, είναι εύκολο να καταλάβουμε το πώς αυτή η ενέργεια μπορεί να εμπεριέχει τη θεραπεία.

Αν πάλι, ακολουθώντας την παραδοσιακή άποψη βλέπουμε τους αγγέλους ως απεσταλμένους του θεού, πάλι καταλαβαίνουμε γιατί μέσω αυτών διοχετεύεται θεραπευτική ενέργεια όπου απαιτείται. Αν πάλι ακολουθούμε τη σχολή σκέψης που λέει ότι οι άγγελοι είναι κάτι μέσα στον εαυτό μας –ίσως η ανώτερη συνείδησή μας ή θείο Εγώ– τότε είναι δυνατό αν μεταβάλουμε κάτι μέσα στη συνείδησή μας, η μεταβολή να επιφέρει τη θεραπεία.

Υπάρχουν πολλές αναφορές τόσο γιατρών όσο και ασθενών που έχουν δει, ακούσει ή αντιληφθεί με κάποιον άλλο τρόπο την αγγελική παρουσία κατά τη διάρκεια μιας επιτυχούς επέμβασης ή θεραπείας. Αλλά και άλλοι άνθρωποι –ασθενείς ή οι συγγενείς τους– αισθάνονται συχνά την παρουσία αγγέλων στα νοσοκομεία αν προσεύχονται για λογαριασμό κάποιου αγαπημένου φίλου ή συγγενή, ή βρίσκονται σε διαλογιστική κατάσταση, ή απλά βιώνουν μια πολύ ήσυχη προσωπική στιγμή, όπως η ονειροπόληση.

Όταν κάποιο πολύ κοντινό μου άτομο υποβλήθηκε σε μια πολύ σοβαρή εγχείριση, κρίσιμη για τη ζωή του, είδα στη διάρκεια του διαλογισμού έναν μεγάλο άγγελο να στέκεται πίσω από τον χειρούργο. Αργότερα, μιλώντας σε έναν φίλο που διαλογιζόταν ταυτόχρονα με εμένα, ανακάλυψα πως είχε κι αυτός το ίδιο ακριβώς όραμα. Έκτοτε, έμαθα πως αυτή είναι μια συνήθης παράσταση σε περιπτώσεις όπως αυτή.

Όμως, άσχετα με το αν έχουν επίγνωση ή όχι, όλοι οι θεραπευτές, οι γιατροί, οι χειρούργοι, οι φυσιοθεραπευτές, οι ψυχοθεραπευτές, οι σύμβουλοι, οι μεσολαβητές, καθώς και όσοι εμπλέκονται στην επίλυση διαφορών εργάζονται από κοινού με τον Ραφαήλ. Αν απασχολείσθε σε κάποιον από τους παραπάνω τομείς θα ανακαλύψετε ότι η εργασία σας θα μεγαλυνθεί αν επικαλεστείτε την παρουσία και την καθοδήγηση του αρχάγγελου Ραφαήλ.

Αν από την άλλη μεριά, είστε το άτομο που ζητά βοήθεια, μπορείτε να ζητήσετε από τον Pαφαήλ να είναι παρών και να βοηθήσει στη θεραπεία σας. Αυτό μπορεί να γίνει είτε εκ των προτέρων είτε τις πρώτες στιγμές μιας θεραπείας.
ν

< Επιστροφή

 


1 2 3 4 5

Translate this post