Μια ανθρωπόμορφη φιγούρα πετά πάνω από την Καλιφόρνια (vid)

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Παράξενα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Μια ανθρωπόμορφη φιγούρα καταγράφηκε να επιπλέει στον ουρανό της Καλιφόρνιας, πάνω από το Μπέρμπανγκ, βορειοδυτικά του Λος Άντζελες.

Τι ακριβώς είναι αυτή η φιγούρα στον ουρανό; Πηγή: YouTube / Pablo Morales

ν

ΜΙΑ καταγραφή από κάμερα κινητού τηλεφώνου δείχνει μια ανθρωποειδή φιγούρα να επιπλέει στον ουρανό πάνω από το Μπέρμπανγκ, μια πόλη 100.000 κατοίκων, 19 χλμ. βορειοδυτικά του Λος Άντζελες.
Η καταγραφή έγινε από τον Πάμπλο Μοράλες σε μια ιδιαίτερα συνεφιασμένη μέρα με αστραπές και βροντές, νωρίτερα αυτό το μήνα.
Το παράξενο αντικείμενο δεν έχει ευδιάκριτα χαρακτηριστικά, αλλά δεν φαίνεται να είναι αεροσκάφος.
Ο Μοράλες, ο οποίος ήταν μαζί με την οικογένειά του εκείνη τη μέρα, ξαφνιάστηκε τόσο πολύ από το απροσδόκητο θέαμα, ώστε μην μπορώντας να δώσει κάποια λογική εξήγηση, θεώρησε ότι το θέαμα έχει θεϊκή σημασία.
«Είναι αυτός ο Ιησούς Χριστός;» ακούγεται να λέει στο βίντεο. «Σε παρακαλώ, Θεέ μου!»
Οι σκεπτικιστές υποστηρίζουν ότι το αντικείμενο είναι ένα πειραματικό μπαλόνι –όπως παλιά όταν έβλεπαν ένα UFO έλεγαν ότι είναι μετεωρολογικό μπαλόνι– ή ίσως μια δέσμη μπαλονιών; που ξέφυγε από το μέρος όπου ήταν δεμένο και παρασύρθηκε από τον άνεμο στον ουρανό.
Από την ποιότητα της εικόνας, πάντως, είναι αδύνατο να βγάλει κάποιος ένα ασφαλές συμπέρασμα για το τι θα μπορούσε να είναι.

ν

ν

 


Translate this post