Ν. Κέιτζ: Σύντομος ο γάμος, πιο σύντομο το διαζύγιο

Κατηγορία NEWS, Κοινωνία

CELEBRITIES

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο Νίκολας Κέιτζ χώρισε από την τέταρτη σύζυγό του, Έρικα Κοΐκι, τέσσερις μόλις ημέρες μετά το γάμο τους στη Νεβάδα.

Σύντομο ειδύλλιο: ο Νίκολας Κέιτζ άντεξε τα δεσμά του γάμου τέσσερις μόλις ημέρες. Image: Supplied

ν

ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ από μια εβδομάδα από την τέλεση του τέταρτου γάμου του, ο 55χρονος ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από την Έρικα Κοΐκι (Erika Koike), καλλιτέχνη του μακιγιάζ, σε λιγότερο από μια εβδομάδα από τον γάμο τους στο Λας Βέγκας το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Ο Νίκολας Κέιτζ είναι ένας παραγωγικός σύζυγος. Υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιό Πατρίσια Αρκέτ από τον Απρίλιο του 1995 έως τον Μάιο του 2001, ενώ είχε και έναν σύντομο γάμο με τη Λίζα-Μαρί Πρίσλεϋ, κόρη του Έλβις Πρίσλεϋ. Τον Ιούλιο του 2004 παντρεύτηκε την 23χρονη Άλις Κιμ, με την οποία απέκτησε και ένα γιο, τον Καλ-ελ. Έχει άλλον ένα γιο, είκοσι οκτώ ετών, από τη σχέση του με το μοντέλο Κριστίνα Φούλτον.
ν

Ο Κέιτζ με την Κοΐκι γνωρίστηκαν στο Πουέρτο Ρίκο τον Απρίλιο του 2018. Image: Supplied
ν

Ο σταρ του “The Rock” και του “Face/Off” κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου την Τετάρτη 27 Μαρτίου, ενώ η σχέση του με την Κοΐκι πήγαινε να κλείσει χρόνο.
Με αυτή την κίνηση, ο Νίκολας Κέιτζ κατέχει ένα από τα ρεκόρ στην ιστορία των σύντομων γάμων.
Το παγκόσμιο ρεκόρ, πάντως, το κατέχει μια γυναίκα από το Κουβέιτ, της οποίας ο γάμος που τελέστηκε τον Φεβρουάριο του 2019, κράτησε μόλις τρία λεπτά, όσο δηλαδή χρειάστηκε για να πάει από την αίθουσα όπου τελέστηκε ο γάμος στη διπλανή αίθουσα για να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.
Αποχωρώντας από τη γαμήλια τελετή, η γυναίκα σκόνταψε κι έπεσε κάτω, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το γέλιο των παρισταμένων. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο σύζυγός της, πράγμα που την εκνεύρισε φοβερά.
«Άλλαξα γνώμη», είπε στον δικαστή. «Δεν θα παντρευτώ αυτόν τον ηλίθιο».

ν

ν

 


Translate this post