Η κραυγή αγωνίας μιας μητέρας για τα παιδιά της

Κατηγορία Ελλάδα, Κοινωνία

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Youmagazine Newsroom

 

Κραυγή αγωνίας από μια 30χρονη μητέρα στο Βόλο: «Πάρτε τα παιδιά μου, δεν μπορώ να τα μεγαλώσω».

ν

ΕΝΑ μεγάλο σοκ επεφύλασσε η ζωή στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, όταν χθες το μεσημέρι την πόρτα της χτύπησε μια 30χρονη γυναίκα προκειμένου να της ζητήσει να της αφαιρεθεί η επιμέλεια των δύο από τα τέσσερα παιδιά της!
«Δώστε λύση στο πρόβλημά μου», φέρεται να δήλωσε η νεαρή γυναίκα σύμφωνα με το thenewspaper.gr, η οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά από διαφορετικούς συντρόφους και λόγω φτώχειας δεν μπορεί να τα μεγαλώσει, αφού το μόνο της έσοδο είναι το πολυτεκνικό επίδομα.
Η πολύτεκνη μητέρα είναι άνεργη εδώ και πολύ καιρό και έτσι αποφάσισε να παραδώσει στις κοινωνικές δομές τα δύο της μεγαλύτερα παιδιά ηλικίας 13 και 14 ετών.
Η νομική διαδικασία προβλέπει να κατατεθεί αίτηση προκειμένου τα παιδιά να παραχωρηθούν στη μητέρα της ή σε κάποιο άλλο συγγενικό της πρόσωπο.
Συγκλονιστική πάντως παραμένει και η είδηση που βγήκε με αφορμή το θλιβερό αυτό περιστατικό, ότι έχουν σημειωθεί άλλες έξι περιπτώσεις αφαίρεσης επιμέλειας παιδιών στο Νομό Μαγνησίας τα τελευταία δύο χρόνια!
Και όλα αυτά συμβαίνουν στον 21ο αιώνα, στην χώρα «της ευημερίας και της ανάπτυξης», κατά κύριο Τσίπρα, που φροντίζει τους κατοίκους της με προνοιακά επιδόματα, συσσίτια και ετήσια κοινωνικά μερίσματα και με την παιδική φτώχεια να καλπάζει.

 


Translate this post