Υπάρχουν πόλεις στον Άρη τις οποίες κρύβει η NASA; (vid)

Κατηγορία Διάστημα, Εξωγήινη Έρευνα

ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ορισμένοι ερευνητές του διαστήματος πιστεύουν ότι υπάρχει ένας προηγμένος πολιτισμός στον Άρη και ότι η NASA καλύπτει την ύπαρξή του.

Ορισμένοι ερευνητές του διαστήματος πιστεύουν ότι υπάρχει ένας προηγμένος πολιτισμός στον Άρη με κτίρια και μέσα μεταφοράς. Image: Supplied

ν

Ο ΧΡΗΣΤΗΣ με το όνομα Chris, που βρίσκεται πίσω από το κανάλι “Mars Anomalies and Beyond” του YouTube, ανέβασε πρόσφατα ένα βίντεο στο οποίο ισχυρίζεται ότι έχει εντοπίσει έναν τεχνολογικά προηγμένο πολιτισμό στον Κόκκινο Πλανήτη.

Το πρώτο αξιοσημείωτο πράγμα που δείχνει ο Chris στο βίντεο είναι κάτι που μοιάζει με μεταφορικό όχημα στο βάθος μιας εικόνας, σημειωμένο με σκούρο κόκκινο χρώμα.

Αλλά όπως επισημαίνει: «Δεν μπορείτε να δείτε τίποτα στο παρασκήνιο αυτών των φωτογραφιών από τη NASA».

Πιστεύει ότι η NASA επεξεργάζεται τις εικόνες και τις αλλοιώνει χρωματικά για να αποκλείσει τις πόλεις που εικονίζονται σε αυτές από μακριά.

Χρησιμοποιώντας ένα λογισμικό ενίσχυσης φωτογραφιών, ο Chris πιστεύει ότι εντόπισε το περίγραμμα μιας πόλης που περιλαμβάνει μεγάλα κτίρια στον ορίζοντα.

Είναι όμως μια πόλη στο βάθος του ορίζοντα ή απλά πετρώδεις σχηματισμοί; Κατά τη γνώμη του Chris πρόκειται για πόλη.

«Δεν υπάρχει τρόπος να διευκρινιστεί αυτό, γι’ αυτό ό,τι λέω είναι καθαρή εικασία, αλλά νομίζω ότι αυτά είναι στην πραγματικότητα οχήματα και δεν θα με εξέπληξε αν τα υπόλοιπα στοιχεία ήταν κάποιες δομές πίσω από αυτά».

Επίσης ο Chris πιστεύει ότι αν υπάρχει ένας ανεπτυγμένος πολιτισμός στον Άρη, αυτός θα είναι σε θέση να παίξει παιχνίδια με τη Γη, αποκρύπτοντας την αληθινή του εικόνα.

Οι σκεπτικιστές και η NASA λένε ότι η «πόλη» και άλλα παρόμοια ευρήματα είναι απλώς τα αποτελέσματα της παρειδωλίας ‒ ένα ψυχολογικό φαινόμενο κατά το οποίο ένα δυσδιάκριτο ή ασαφές εξωτερικό ερέθισμα εκλαμβάνεται εσφαλμένα από τον εγκέφαλο ως ευκρινές και πλήρως αναγνωρίσιμο, όπως όταν βλέπουμε ένα «πρόσωπο» σε έναν βραχώδη σχηματισμό.
ν

Is This An Actual City On Mars ? ~ 8/22/2018 | MARS ANOMALIES and BEYOND
v

v

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ;

Όσο κι αν ακούγεται σαν θεωρία συνωμοσίας, οι φωτογραφίες που δίνει η NASA στη δημοσιότητα είναι περασμένες με ένα φίλτρο κόκκινου χρώματος που αλλοιώνει αυτό που φαίνεται στην επιφάνεια του Άρη.
ν

Αντικαθιστώντας το κόκκινο χρώμα του Άρη με τα χρώματα της Γης και με λίγη όξυνση (sharpen) αποκαλύπτεται μια διαφορετική εικόνα του Άρη. Πηγή: YouTube
ν

Στο βίντεο που παρουσιάζουμε πιο κάτω, ένας ερευνητής αποφάσισε να αντικαταστήσει το κόκκινο χρώμα, που έχουν συνήθως οι φωτογραφίες της NASA, με γήινα χρώματα. Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό!
ν

CURIOSITY A Full Color City on Mars | PHYSICAL ASTRONOMY technothanks
ν

ν

 


Translate this post