Απανθρακωμένο σώμα εντοπίστηκε στη θάλασσα

Κατηγορία Ελλάδα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Youmagazine Newsroom

 

Δεν έχει τέλος η λίστα των νεκρών. Το απανθρακωμένο σώμα ενός άντρα εντοπίστηκε στη θάλασσα από τους Ο.Υ.Κ. του Λιμενικού.

ν

ΑΛΛΟΣ ένας άνθρωπος προστίθεται στη μακάβρια λίστα των νεκρών της τραγωδίας από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική. Πρόκειται για άντρα ο οποίος φέρει πολλαπλά εγκαύματα.
Οι άνδρες της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού, που διεξάγουν έρευνες στο Κόκκινο Λιμανάκι, εντόπισαν λίγο πριν τις 5:00 το απόγευμα της Δευτέρας ένα άψυχο σώμα μέσα στη θάλασσα.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο άντρας επέπλεε στη θάλασσα. Όπως εξηγούν πηγές του Λιμενικού, όσο περνούν οι ημέρες τα άψυχα σώματα ανθρώπων που πνίγηκαν προσπαθώντας να ξεφύγουν από τη φωτιά στο Μάτι θα ανεβαίνουν στην επιφάνεια της θάλασσας…
Όπως έγινε γνωστό, η σορός που ανασύρθηκε στο Κόκκινο Λιμανάκι ανήκει σε άντρα, ο οποίος πρέπει να έπεσε φλεγόμενος στη θάλασσα για να σωθεί. Το άψυχο σώμα ήταν απανθρακωμένο. Επί του παρόντος δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί αν ο νεκρός είναι ένας από τους 25 επισήμως αγνοούμενους της τραγωδίας.
Από το Λιμενικό σημειώνουν ότι οι έρευνες των μελών της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών διεξάγονται σε μια τεράστια θαλάσσια περιοχή η οποία –ούτε λίγο ούτε πολύ– περιλαμβάνει ολόκληρο το Νότιο Ευβοϊκό.
Όπως λένε οι Λιμενικοί, είναι πολύ πιθανό να εντοπιστούν σοροί ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από τη φωτιά στο Μάτι στην Άνδρο, τη Μύκονο, ακόμη και στο νησί της Κρήτης…
v

 


Translate this post