Η τραγική ιστορία της 13χρονης που καιγόταν από τη φωτιά

Κατηγορία Ελλάδα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Youmagazine Newsroom

 

Η τραγική ιστορία της 13χρονης που σκοτώθηκε, πέφτοντας στον γκρεμό για να γλιτώσει από την πύρινη κόλαση.

ν

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ιστορίες της ανείπωτης τραγωδίας στην Αττική συγκλονίζουν. Οι μαρτυρίες των ανθρώπων που γλίτωσαν από την πύρινη λαίλαπα αποκαλύπτουν τις τελευταίες στιγμές των θυμάτων, όπως τις είδαν να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια τους.
Η τραγική ιστορία με το 13χρονο κορίτσι που έχασε τη ζωή του όταν, στην προσπάθειά του να σωθεί από τη φωτιά, πήδηξε σε γκρεμό, είναι ενδεικτική της απόγνωσης των ανθρώπων που έζησαν τον πύρινο εφιάλτη. Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες, ο πατέρας και ο αδελφός της, βρέθηκαν στη συνέχεια απανθρακωμένοι δίπλα στο αυτοκίνητό τους.
Κάτοικοι της περιοχής περιγράφοντας τις τραγικές σκηνές που είδαν μπροστά στα μάτια τους, μιλάνε για την απελπισία της 13χρονης, η οποία καιγόταν από τη φωτιά και αναζητώντας τρόπο διαφυγής, έπεσε από ύψος 15 μέτρων, πιστεύοντας ίσως ότι θα βρεθεί στη θάλασσα.
Όπως λένε οι κάτοικοι, άκουσαν από μακριά τις κραυγές της. Έπειτα σιωπή. Είχε σκοτωθεί ακαριαία.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες και μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, ο πατέρας και ο αδελφός της άτυχης 13χρονης βρέθηκαν στη συνέχεια απανθρακωμένοι δίπλα στο αυτοκίνητό τους.

ν

ν

 


Translate this post