Μάνδρα: Στους 21 τα θύματα των πλημμυρών (vid)

Κατηγορία Περιβάλλον

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Youmagazine Newsroom

 

Νεκρός βρέθηκε σήμερα το πρωί ένας ακόμη αγνοούμενος, ανεβάζοντας το θλιβερό απολογισμό των θυμάτων από τις καταστροφές στους 21.

Οι διασώστες ερευνούν για τον εντοπισμό και του τελευταίου αγνοούμενου των καταστροφικών πλημμυρών της περασμένης Τετάρτης. Image: Supplied
ν

ΝΕΚΡΟΣ από τις φονικές πλημμύρες εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης κοντά στο αμαξοστάσιο του Δήμου Μάνδρας ένας από τους δύο αγνοούμενους, ανεβάζοντας το θλιβερό απολογισμό των θυμάτων από τις καταστροφές στους 21. Η σορός εντοπίστηκε από υπαλλήλους του δήμου, και ταυτοποιήθηκε στο Θριάσιο ότι είναι ο 30χρονος οδηγός Σωτήρης Πίνης.
Στην αποθήκη που βρίσκεται δίπλα στο αμαξοστάσιο του Δήμου, όπου το Σαββατοκύριακο εντοπίστηκαν πλέον οι σοροί άλλων δύο αγνοουμένων, εστιάζονται οι έρευνες της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό του, όπως φαίνεται, και του τελευταίου αγνοούμενου των καταστροφικών πλημμυρών της περασμένης Τετάρτης.
Σκαπτικά μηχανήματα απομακρύνουν τόνους λάσπης και φερτά υλικά με τους διασώστες να δίνουν μάχη με το χρόνο, ωστόσο, όσο οι ημέρες περνούν, οι πιθανότητες να βρεθεί ζωντανός ο τελευταίος αγνοούμενος ελαχιστοποιούνται.
ν

Ο ξαφνικός χείμαρρος σάρωσε τα πάντα στη Μάνδρα Αττικής. Πηγή: Youtube
ν

ν

ν

 


Translate this post