Παιδί-θαύμα: «Ζούσα στον Άρη πριν γεννηθώ στη Γη»

Κατηγορία Μετενσάρκωση, Παράξενα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Νεαρός Ρώσος ισχυρίζεται ότι πριν γεννηθεί στη Γη, είχε ζήσει στον Κόκκινο Πλανήτη που στο παρελθόν είχε βιώσει έναν καταστροφικό πόλεμο.

Ο Μπαρίσκα Κιπριγιάνοβιτς ισχυρίζεται ότι είχε γεννηθεί στον Άρη, όπου όλοι οι κάτοικοι ζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Image: Supplied
ν

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΦΥΗΣ ζωή σε άλλους πλανήτες; Σύμφωνα με την επιστήμη, όλοι οι πλανήτες πλην της Γης είναι ακατάλληλοι για την ανάπτυξη ζωής και επομένως ακατοίκητοι. Σύμφωνα με έναν νεαρό Ρώσο, τον Μπαρίσκα από το Βόλγκογκραντ, οι πλανήτες έχουν ζωή την οποία εμείς δεν μπορούμε να αντιληφθούμε.
Ο Μπαρίσκα Κιπριγιάνοβιτς (Boriska Kipriyanovich) –γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου 1996 στο Βόλτζκι του Βόλγκογκραντ και είναι σήμερα 21 ετών– απασχολεί εδώ και χρόνια την επιστημονική κοινότητα, καθώς μπορούσε να διαβάζει, να γράφει και να ζωγραφίζει από την ηλικία των 2 ετών, να συζητά για θέματα που δεν του τα είχε διδάξει κανείς, αλλά και για τους ισχυρισμούς του ότι τα είχε μάθει από έναν εξωγήινο πολιτισμό, αφού πριν ξαναγεννηθεί στη Γη ζούσε στον Άρη!
Ο νεαρός Ρώσος έχει προχωρημένες γνώσεις αστρονομίας και διαστρικών ταξιδιών, αλλά και γνώσεις ιατρικής που αφήνουν τους επαγγελματίες γιατρούς κατάπληκτους. Η μητέρα του Μπαρίσκα, που είναι γιατρός, λέει ότι η ίδια ποτέ δεν του δίδαξε τίποτα, αλλά ότι απλώς δεν τον αποθάρρυνε όταν άρχιζε να μιλάει περίεργα. 
Πριν πάει ακόμη σχολείο, είχε πει ότι ο Άρης είχε υποστεί στο μακρινό παρελθόν πυρηνική καταστροφή και ότι οι Αρειανοί, που έχουν ύψος πάνω από 2 μέτρα, ζουν στο εσωτερικό του πλανήτη και εισπνέουν διοξείδιο του άνθρακα.
Οι γονείς του ισχυρίζονται ότι μπόρεσε να μιλήσει λίγους μήνες μετά τη γέννησή του και συχνά συζήτησε θέματα που δεν του είχαν μάθει ποτέ.
ν

Θυμούνται προηγούμενες ζωές

Πολλά παιδιά που έχουν γεννηθεί στα πρόσφατα χρόνια μπορούν και θυμούνται τις προηγούμενες ζωές τους, μέχρι τουλάχιστον να μπουν στην εφηβεία. Από εκεί και μετά όμως, και καθώς μεγαλώνουν, οι αναμνήσεις αυτές από το μακρινό παρελθόν ξεθωριάζουν έως ότου σβήσουν τελείως, καθώς τη θέση τους καταλαμβάνουν νέα ενδιαφέροντα και ασχολίες που αφορούν τον παρόντα κόσμο.
Τα παιδιά αυτά, που ονομάζονται “παιδιά ίντιγκο”, χωρίζονται σε πέντε γενιές: τη γενιά Άλφα (1958-1968), τη γενιά Βήτα (1968-1978), τη γενιά Γάμα (1978-1988), τη γενιά Δέλτα (1988-1998) και τη γενιά Ωμέγα (1998-2008). Για κάθε γενιά ίντιγκο, η διαδικασία της αφύπνισης αρχίζει γύρω στην ηλικία των 28-29 χρόνων και διαρκεί περίπου 7,5 χρόνια. Η περίοδος αυτή αποκαλείται “σκοτεινή νύχτα της αφύπνισης” και είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς είναι η τελική προσπάθεια που κάνει το άτομο για να “θυμηθεί” την αποστολή του σε αυτή τη ζωή. Η περίοδος αυτή είναι γεμάτη προβλήματα και προκλήσεις, ενώ το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα επιτυχές.
Όπως και να ’χει, τα παιδιά αυτά ενισχύουν τη δήλωση του Πλάτωνα ότι «η γνώση είναι ανάμνηση», δηλαδή μια μακρά διαδικασία αφύπνισης πραγμάτων που μάθαμε κάποτε στο παρελθόν είτε σε μια περασμένη ενσάρκωση είτε σε ένα άλλο πεδίο ύπαρξης.
ν

Ο Μπαρίσκα από το Βόλγκογκραντ θυμάται ότι έζησε σε έναν αφανισμένο από τον πόλεμο Άρη, ο οποίος είχε υποστεί μια πυρηνική καταστροφή. Πηγή: Project Camelot / Youtube
ν

Εκτός από τον Μπαρίσκα Κιπριγιάνοβιτς που αναφέρει κάποια στοιχεία για την ζωή στον Άρη, και άλλα παιδιά ίντιγκο έχουν δώσει πληροφορίες σχετικά με τον ρόλο που παίζουν οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος στην εξέλιξη της ζωής.
Αν όμως υπάρχει ζωή στους άλλους πλανήτες, γιατί δεν μπορούμε να την δούμε;
Την απάντηση την έχει δώσει εδώ και δεκαετίες ο πατέρας της θεωρίας της Γαίας, Τζέιμς Λάβλοκ, που συνεργάστηκε με τη NASA για το διαστημικό της πρόγραμμα εξερεύνησης του Άρη.
Στις αρχές της δεκαετίας του ’60, ο Λάβλοκ συμμετείχε στην ομάδα επιστημόνων του JPL που με επικεφαλής τον ικανότερο βιολόγο του διαστήματος, τον Νόρμαν Χόροβιτς, είχε ως στόχο να επινοήσει τρόπους και μέσα για την ανίχνευση ζωής στον Άρη και σε άλλους πλανήτες. Η ομάδα πρότεινε σειρές πειραμάτων για τα οποία ένα ουσιαστικά αυτοματοποιημένο μικροβιολογικό εργαστήριο θα έπαιρνε δείγματα από το έδαφος του Άρη και θα έκρινε την καταλληλότητά του να συντηρεί βακτηρίδια, μύκητες ή άλλους μικροοργανισμούς. Με άλλα πειράματα θα ανιχνεύονταν χημικές ουσίες που η παρουσία τους δηλώνει τη ζωή εν δράσει: πρωτεΐνες, αμινοξέα και, ιδιαίτερα, οπτικά ενεργές ουσίες με την ιδιότητα που έχει η οργανική ύλη να συστρέφει αριστερόστροφα μια δέσμη πολωμένου φωτός.
Τότε ο Λάβλοκ έθεσε το ερώτημα που παρ’ ολίγον να τινάξει στον αέρα όλο το πρόγραμμα εξερεύνησης του διαστήματος: «Πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι ο αρειανός τρόπος ζωής, αν υπάρχει, θα αποκαλυφθεί σε πειράματα που βασίζονται στον γήινο τρόπο ζωής;»
Στην ουσία ο Λάβλοκ έθεσε το ερώτημα «τι είναι ζωή;» και αποκαλύφθηκε ότι κανείς δεν μπορεί να δώσει έναν πλήρη ορισμό. Μπορεί ως ανθρώπινα όντα να ζούμε και να χαιρόμαστε τη ζωή γύρω μας, αλλά το τι είναι στην πραγματικότητα η ζωή και ποιες μορφές μπορεί να πάρει είναι κάτι που αγνοούμε.
ν

Από τα παιδιά ίντιγκο διαθέτουμε κάποιες περιγραφές σχετικά με τον ρόλο των πλανητών στην εξέλιξη της ζωής. Πηγή: News Media
ν

Από τις διαθέσιμες πληροφορίες, κάθε πλανήτης συμμετέχει στην εξέλιξη της ζωής, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη ενός σταδίου ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες που διαθέτει.
ΗΛΙΟΣ: Ο ήλιος, με την ακτινοβολία του, καθορίζει το περιβάλλον μέσα στο οποίο εξελιχθήκαμε και προσαρμοστήκαμε ως είδος. Ρίχνοντας με τις ακτίνες του φως στο σκοτάδι, εξυψώνει τις συνειδήσεις των ανθρώπων.
ΓΗ: Ερχόμαστε στη ζωή γιατί έχουμε αφήσει ανοιχτά θέματα από προηγούμενες ζωές.
ΣΕΛΗΝΗ: Η Σελήνη διαθέτει ένα σύστημα από υπόγεια τούνελ που καθιστούν εφικτή τη μετάβαση από τη Γη σε άλλους πλανήτες.
ΕΡΜΗΣ: Είναι ο πλανήτης στον οποίο μαθητεύουν ερευνητές και επιστήμονες.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ: Ο πλανήτης αυτός σχετίζεται με τους τεχνίτες και με όσους προσπαθούν να δαμάσουν την ύλη.
ΑΡΗΣ: Είναι ο πλανήτης της αρμονίας και του κάλλους. Ευνοεί την ήρεμη οικογενειακή ζωή. Οι κάτοικοί του ζουν τόσα πολλά χρόνια, ώστε να θεωρούνται αθάνατοι. Έχουν την ικανότητα να μην γίνονται ορατοί ούτε οι ίδιοι ούτε οι κατασκευές τους.
ΔΙΑΣ: Σχετίζεται με την ομορφιά του κόσμου.
ΚΡΟΝΟΣ: Ο Κρόνος είναι η Μεγάλη Βιβλιοθήκη του σύμπαντος. Εκεί μπορείς να διαβάσεις όλη την ιστορία από καταβολής κόσμου.
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ: Είναι ένας εμβρυικός πλανήτης όπου ετοιμάζεται η επόμενη γενιά ανθρώπων που θα έχουν ανώτερα ψυχικά χαρακτηριστικά και θα είναι αθάνατοι.
ν

Μαθητής ακόμα του δημοτικού, ο Μπαρίσκα αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο οι Αρειανοί συνδέονται με τους αρχαίους Αιγύπτιους, λέγοντας ότι είχε επισκεφτεί στο παρελθόν τον πλανήτη μας ως πιλότος. Πηγή: Project Camelot / Youtube
ν

Η μητέρα του Μπαρίσκα Κιπριγιάνοβιτς, η οποία είναι γιατρός, θυμάται πως παιδί ακόμα, ο Μπαρίσκα τους ανέφερε λεπτομερή γεγονότα σχετικά με τα πλανητικά συστήματα, που οι ίδιοι αγνοούσαν. Για την ίδια, η σε βάθος γνώση του γιου της σχετικά με τα πλανητικά συστήματα από μια τόσο μικρή ηλικία είναι αινιγματική.
«Κανείς δεν του δίδαξε ποτέ τίποτα. Κάποιες φορές καθόταν σε στάση λωτού και άρχιζε να μας λέει πράγματα σχετικά με τον Άρη, τα πλανητικά συστήματα και άλλους πολιτισμούς που τα ακούγαμε για πρώτη φορά».
«Όταν παρουσιάσαμε το παιδί μας σε διάφορους επιστήμονες, ιστορικούς, αστρονόμους ακόμα και UFOλόγους, όλοι συμφώνησαν ότι ήταν αδύνατο να έχει επινοήσει όλες αυτές τις ιστορίες».
Η πρώτη ένδειξη ότι ο Μπαρίσκα ήταν διαφορετικός υπήρξε δύο εβδομάδες μετά τη γέννησή του, καθώς ήταν σε θέση να κρατήσει το κεφάλι του σταθερό χωρίς βοήθεια.
ν

Ως παιδί, ο Μπαρίσκα συνήθιζε να κάθεται στη στάση του λωτού και να αφηγείται στους γονείς του λεπτομερή γεγονότα σχετικά με τα πλανητικά συστήματα. Πηγή: Facebook
ν

Συνοψίζοντας

Πριν γεννηθεί εδώ, ο Μπαρίσκα ζούσε στον Άρη, έναν «πολεμοκαταστραμμένο» πλανήτη, ο οποίος είχε βιώσει μια πυρηνική καταστροφή κατά το μακρινό παρελθόν.
Οι Αρειανοί έχουν ύψος 2,10 μέτρα, ζουν στο εσωτερικό του πλανήτη και εισπνέουν διοξείδιο του άνθρακα. Σχετίζονται με τους αρχαίους Αιγύπτιους και τον πολιτισμό τους, ενώ ο ίδιος ο Μπαρίσκα έχει επισκεφθεί τη Γη ως πιλότος.
Οι Αρειανοί είναι αθάνατοι και σταματούν να γερνούν σε ηλικία 35 ετών. Η τεχνολογία τους είναι προηγμένη και ικανή για διαστρικά ταξίδια, όμως τους λείπουν ορισμένες γνώσεις που διαθέτουν οι γήινοι λόγω διαφορετικής ψυχοσύνθεσης.
Τέλος, ανέφερε ότι η ζωή θα αλλάξει δραματικά όταν η Μεγάλη Σφίγγα της Γκίζας «αποκαλύψει τα μυστικά της» που βρίσκονται κρυμμένα στο εσωτερικό της, προσθέτοντας ότι ο μηχανισμός ανοίγματος της μυστικής αίθουσας βρίσκεται κρυμμένος πίσω από το ένα αυτί του αγάλματος.
Το 2007, όταν ο Μπαρίσκα ήταν 11 ετών, πήρε μέρος στο Project Camelot, μια σε βάθος έρευνα, στοιχεία της οποίας υπάρχουν στο βίντεο που ακολουθεί και έχει διάρκεια πάνω από μια ώρα.

ν

ν

 


Translate this post