Ράπερ μισοτυφλώθηκε από την ηλιακή έκλειψη (vid)

Κατηγορία Παράξενα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Youmagazine Newsroom

 

Ο ράπερ Τζόι Μπάντας ματαιώνει τις συναυλίες του, επειδή κοίταξε κατευθείαν την έκλειψη, χωρίς προστατευτικά γυαλιά. Τώρα τα βλέπει όλα διπλά.


ν

ΕΝΩ κάθε στραβός θέλει να βρει το φως του, ο 22χρονος ράπερ Τζόι Μπάντας (Joey Badass) κινδύνευσε να το χάσει, κοιτώντας κατευθείαν την ηλιακή έκλειψη που έγινε στις ΗΠΑ στις 21 Αυγούστου 2017 με γυμνά μάτια.
Είχε τόσο ενθουσιαστεί με το ουράνιο συμβάν, ώστε αγνόησε τις προειδοποιήσεις των ειδικών και είδε την ολική έκλειψη ηλίου χωρίς να φορέσει τα ειδικά γυαλιά με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να ματαιώσει τρεις συναυλίες του καθώς εμφάνισε προβλήματα στην όρασή του.
Ο 22χρονος ράπερ από το Μπρούκλιν Τζόι Μπάντα μοιράστηκε μάλιστα την εμπειρία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
ν


ν

«Αυτή δεν είναι η πρώτη έκλειψη ηλίου και είμαι σίγουρος ότι οι πρόγονοί μας δεν είχαν φανταχτερά γυαλιά. Επίσης (είμαι) αρκετά βέβαιος ότι δεν τυφλώθηκαν όλοι», έγραψε στο Twitter, αγνοώντας προφανώς ότι οι αρχαίοι λαοί χρησιμοποιούσαν λεκάνες με νερό για να παρατηρήσουν την εικόνα του ήλιου και τις εκλείψεις.
ν


ν

Αυτό που όμως επίσης έγραψε είναι ότι τα βλέπει… διπλά και τριπλά, και σε διαφορετικά χρώματα, και ότι οι τρεις συναυλίες που επρόκειτο να δώσει –στο Κλίβελαντ, στο Σικάγο και στο Τορόντο– ματαιώθηκαν εξαιτίας «απρόβλεπτων συνθηκών» αφήνοντας να εννοηθεί ότι ευθύνεται γι’ αυτό η όρασή του.
Φυσικά δεν έλειψαν και τα χιουμοριστικά σχόλια από τους φίλους και οπαδούς του.
ν


ν

Ο ράπερ, το τελευταίο άλμπουμ του οποίου τιτλοφορείται “All-Amerikkkan Bada$$” και πραγματεύεται θέματα που αντιμετωπίζουν οι ΗΠΑ, όπως ο ρατσισμός ή οι μαζικές φυλακίσεις, δεν ήταν ο μόνος τολμηρός που κοίταξε την έκλειψη ηλίου με γυμνά μάτια.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έκανε και εκείνος το ίδιος όταν οι κάμερες στράφηκαν πάνω του, αλλά για λίγα μόνο δευτερόλεπτα, και έτσι δεν ανέφερε ότι έχει προβλήματα στην όρασή του.
ν


ν

 


Translate this post