Τι σημαίνουν τα δαχτυλίδια μαύρου καπνού στον ουρανό

Κατηγορία Παράξενα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Σινιάλα καπνού των εξωγήινων; Τι σημαίνουν τα δαχτυλίδια μαύρου καπνού που εμφανίζονται στους ουρανούς όλου του κόσμου;

Εμφάνιση ενός μαύρου κύκλου καπνού στο Μιζούρι. Image: Supplied
ν

ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ σε όλο τον κόσμο: στο Καλάτσι του Καζακστάν, στο Λήμινγκτον Σπα της Αγγλίας, στο Μιζούρι, στη Φλόριντα, στο Πόρτλαντ του Μέιν, στη Σιβηρία, στο Κετσολάκ του Μεξικού.
Τι ακριβώς είναι αυτά τα περίεργα δαχτυλίδια μαύρου καπνού, που θυμίζουν την ταινία Άφιξη του 2016, όπου οι εξωγήινοι χρησιμοποιούσαν κύκλους για να επικοινωνούν;
Σύμφωνα με τον Νικ Πόουπ, τον γνωστό Βρετανό ερευνητή των UFO, η αιτία του φαινομένου πρέπει να αναζητηθεί στη γη και όχι στον ουρανό.
«Παρά τις εξωτικές θεωρίες για UFO, εξωγήινους ή πύλες που οδηγούν σε άλλες διαστάσεις, και ανεξάρτητα από την ύπαρξη αποδείξεων για εξωγήινους, το συγκεκριμένο φαινόμενο έχει μια πολύ γήινη εξήγηση.
»Μια τέτοια κυκλική δίνη καπνού μπορεί να δημιουργηθεί από μια έκρηξη μέσω μιας κυκλικής δομής που λειτουργεί σαν καπνοδόχος.
»Έτσι, αυτό το παράξενο αποτέλεσμα μπορεί να προκύψει είτε τυχαία είτε από πρόθεση, σε διάφορες συγκεντρώσεις ή φεστιβάλ.
»Εφόσον είναι αποτέλεσμα κάποιου πυροτεχνικού μηχανισμού, είναι καλό να γνωρίζουμε αν στην περιοχή όπου εμφανίστηκε ένα τέτοιος μαύρος κύκλος γινόταν κάποιο φεστιβάλ ή πανηγύρι».

ν

ν

 


Translate this post