Η Αβρίλ Λαβίν είναι νεκρή και την έχει αντικαταστήσει μια σωσίας

Κατηγορία Παράξενα, Σύγχρονα Μυστήρια

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ

Youmagazine Newsroom

 

Σύμφωνα με μια νέα θεωρία συνωμοσίας, η Αβρίλ Λαβίν έχει πεθάνει από το 2003 και έχει αντικατασταθεί από μια σωσία.

Φουντώνουν ξανά οι θεωρίες συνωμοσίας που θέλουν την Αβρίλ Λαβίν (αριστερά) να είναι νεκρή και να έχει αντικατασταθεί από μια σωσία (δεξιά). Πηγή: Twitter
ν
Η ΑΒΡΙΛ ΛΑΒΙΝ (γεν. 27 Σεπτεμβρίου 1984) είναι Καναδή τραγουδίστρια-τραγουδοποιός της ροκ-ποπ, σχεδιάστρια μόδας και ηθοποιός. Έχει πουλήσει πάνω από 60 εκατομμύρια αντίτυπα των άλμπουμ της σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα όμως με δημοσιεύματα αμερικανικών sites, πρόκειται όχι για την ίδια, αλλά για μια σωσία της.
Αφορμή για την αναζωπύρωση των φημών στάθηκε η ανάρτηση ενός χρήστη του Twitter που ισχυρίζεται πως είναι 17χρονος μαθητής Λυκείου, ο οποίος ανέλυσε τον ισχυρισμό του σε ένα thread, μαζεύοντας συνολικά πάνω από 250.000 likes και retweets.   
Σύμφωνα λοιπόν με το thread η διάσημη τραγουδίστρια έχει αυτοκτονήσει από το 2003 εξαιτίας του βάρους της διασημότητας και του θανάτου του παππού της.
ν


ν

Η θεωρία συνεχίζει λέγοντας πως επειδή ο «υποτιθέμενος θάνατος» της Λαβίν σημειώθηκε στο απόγειο της καριέρας της, η δισκογραφική της εταιρία προσέλαβε μια σωσία με το όνομα Μελίσα Βαντέλα (Melissa Vandella).
Οι ίδιες φήμες θέλουν μάλιστα τη Βαντέλα να είχε προσληφθεί από πριν ώστε να ποζάρει ως Λαβίν για τους παπαράτσι.
Έτσι εξηγείται, σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους, η μεγάλη στροφή στη δημόσια εικόνα της Λαβίν, που από το 2004 και μετά ξεκίνησε να ντύνεται πιο θηλυκά και η μουσική της πέρασε από το ροκ σε πιο ανάλαφρη ποπ.
Η παραπάνω θεωρία έχει επανέλθει στο προσκήνιο πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, μαζί με μια άλλη ακόμα φήμη σύμφωνα με την οποία η Καναδή τραγουδίστρια είχε σκοτωθεί σε ατύχημα με snowboard. Οι υποστηρικτές των θεωριών στηρίζουν τους ισχυρισμούς τους με διάφορες «αποδείξεις» μέσα από φωτογραφίες της Λαβίν υποστηρίζοντας πως υπάρχουν διαφορές στα εκ γενετής σημάδια, τα τατουάζ και τις ελιές της τραγουδίστριας καθώς και αλλαγές στο σχήμα της μύτης και του σαγονιού – το τελευταίο είναι κάτι που ισχύει. Άλλοι πάλι αναφέρουν την ύπαρξη μιας φωτογραφίας με την λέξη “Melissa” γραμμένη στο χέρι της.
ν


ν

 


Translate this post