Η μυστηριώδης ομάδα των Men in Black στην Αϊόβα

Κατηγορία Σύγχρονα Μυστήρια

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Οι κάτοικοι της κομητείας Μάσκατιν στην Αϊόβα έχουν τρομοκρατηθεί από τις μυστηριώδεις ομάδες μαυροντυμένων αντρών που εμφανίζονται κατά μήκος των δρόμων του εθνικού δικτύου.

432GL2G243GLJ66522765

Ποιοι είναι οι μυστηριώδεις «Άντρες με τα Μαύρα» που τρομοκρατούν την Αϊόβα; Πηγή: Supplied
v

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ με την σειρά ταινιών “Men in Black” που οι ΜΙΒ είναι δύο, ομάδες μαυροντυμένων αντρών τρομοκρατούν τους κατοίκους της Αϊόβα, ενώ η δράση τους φαίνεται να επικεντρώνεται γύρω από την πόλη Μάσκατιν (Muscatine) στην νοτιοανατολική γωνιά της πολιτείας.

Τα περιστατικά με τους περίεργους ανθρώπους που στέκονται σιωπηλοί στα πλαϊνά των δρόμων, ακόμη και μέσα στις αυλές των σπιτιών, άρχισαν τις προηγούμενες δύο εβδομάδες. Άντρες με μαύρες καμπαρντίνες, καπέλα και μαύρα γυαλιά πλησιάζουν όποιον συναντήσουν και συνομιλούν μαζί του, αλλά κανείς δεν θυμάται μετά τι ελέχθη.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μιας μητέρας που κατέφυγε στην αστυνομία λέγοντας ότι ο γιος της έμεινε απολιθωμένος ύστερα από μια τέτοια συνάντηση.

Το Γραφείο του Σερίφη της Κομητείας εξέδωσε ανακοίνωση που προτρέπει τους κατοίκους, αν τύχει να συναντήσουν κάποιον ύποπτο, να καλέσουν αμέσως τον αριθμό επειγόντων περιστατικών 911.

«Είχαμε αρκετές αναφορές για μαυροντυμένους άνδρες που στέκονται στο οδόστρωμα, πολλές φορές βαδίζοντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, στην αγροτική κομητεία Μάσκατιν», δήλωσε εκπρόσωπος του σερίφη στη σελίδα του Γραφείου στο Facebook.

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, οι κάτοικοι φοβούνται μήπως οι μυστηριώδεις άντρες είναι οπλισμένοι.

Παρά την ανάμειξη των αρχών, το ποια είναι αυτά τα άτομα και τι κάνουν, εξακολουθεί να παραμένει ένα μυστήριο.
v

532GL2G243GLJ66522765v

 


Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Translate this post