Χάλκινο μετάλλιο για την Πρεβολαράκη στην πάλη

Κατηγορία Ελλάδα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Youmagazine Newsroom

 

Μεγάλη διάκριση από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια πάλης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που διεξάγεται στο Νόβισαντ της Σερβίας.


ν

ΜΕ ΜΙΑ σπουδαία εμφάνιση, η Μαρία Πρεβολαράκη, έχοντας υπερβεί τα προβλήματα της περασμένης χρονιάς, επέστρεψε στις επιτυχίες. Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που διεξάγεται στο Νόβισαντ της Σερβίας, η 25χρονη αθλήτρια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και έφερε την ελληνική πάλη ξανά στο βάθρο.
Η πρωταθλήτρια αγωνίστηκε στα 53 κιλά και έχασε την είσοδο στον τελικό καθαρά στις λεπτομέρειες. Ηττήθηκε από τη Βανέσα Καλανζίνσκαγια (Λευκορωσία), που κατέκτησε το χρυσό, με 1-2. Στον αγώνα για το χάλκινο η Μαρία Πρεβολαράκη μπήκε στο ταπί αποφασισμένη να φύγει με μετάλλιο. Και για να το επιτύχει χρειάστηκε μόνο 52 δευτερόλεπτα. Νίκησε με πτώση τη Γιούλια Λεόρντα (Μολδαβία) και προσέθεσε στη συλλογή της ακόμη ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο.
Στην ελευθέρα αγωνίστηκε ο Τιμοφέι Ξενίδης. Ο πρωταθλητής των 97 κ. έφτασε μέχρι τους «οκτώ», όπου έχασε από Πετρόφ (Βουλγαρία) με 5-6. Θα πάρουν μέρος και οι: Ελευθέρα: Κ. Μπινεμπάουμ (74 κ.), Γ. Καργιωτάκης (125), Αγόρω Παπαβασιλείου (69). Ελληνορωμαϊκή: Γ. Πρεβολαράκης (75), Ν. Βάρκας (80), Δ. Τσεκερίδης (85), Λ. Κεσσίδης (98) και Ν. Λέων (125 κ.).

 


Translate this post