Η ΕΕ επιχειρεί σατανικά τον διαμελισμό της Βρετανίας

Κατηγορία Ευρώπη

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Από τον Κώστα Αλεξανδρόπουλο

 

Το άντρο των Σκοτεινών Δυνάμεων στην ΕΕ που λέγεται Γερμανία, σχεδιάζει τον διαμελισμό του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τον διαμελισμό του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν βάλει στόχο όλα τα κράτη της ΕΕ υπακούοντας στις διαταγές της Γερμανίας. Image: Supplied
ν
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ. Αύριο Σάββατο, 29 Απριλίου 2017, στη σύνοδο των Ευρωπαίων ηγετών για το Brexit, αναμένεται όλα τα κράτη μέλη να δεσμευτούν ότι θα δεχθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση τη Βόρεια Ιρλανδία, που σήμερα ανήκει στο Ηνωμένο Βασίλειο, εάν διεξαχθεί δημοψήφισμα που να ενώνει τη νήσο, δηλαδή τη Βόρεια Ιρλανδία με τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας.
Έτσι, επισημοποιείται πλέον αυτό που ψιθυριζόταν εδώ και καιρό, ότι η σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι πλέον ένας συνασπισμός αλληλέγγυων κρατών, αλλά όργανο του κακού, που έχει καταληφθεί από τις ίδιες σκοτεινές δυνάμεις που υπήρχαν πίσω από το ναζιστικό κόμμα, που οδήγησε την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο στο αιματοκύλισμα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.
Μέσω της ΕΕ η Γερμανία επιχειρεί, για ακόμη μια φορά, αυτό που δεν κατάφερε με δύο παγκοσμίους πολέμους, την υποδούλωση των λαών της Ευρώπης. Αυτή τη φορά δεν στηρίζεται στην πολεμική μηχανή της, που έτσι κι αλλιώς δεν διαθέτει, δεν στηρίζεται στο blitzkrieg και στα Panzer, αλλά στην οικονομική δύναμή της που της επιτρέπει να εξαγοράζει και να διαφθείρει συνειδήσεις, ώστε να επιβάλει ευκολότερα τη θέλησή της στα ασθενέστερα κράτη.
Αύριο, λοιπόν, ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας Έντα Κένι θα ζητήσει από τους άλλους 26 εταίρους του να αναγνωρίσουν ότι η Βόρεια Ιρλανδία, όπως η Ανατολική Γερμανία το 1990, θα ενταχθεί αυτόματα στην ΕΕ στην περίπτωση που ενωθεί με υφιστάμενο κράτος-μέλος, δηλαδή τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας.
Ο κ. Κένι θα ζητήσει από τους υπόλοιπους 26 ηγέτες που συναντώνται στις Βρυξέλλες να εγκρίνουν ένα διαπραγματευτικό σχέδιο για την αποχώρηση της Μεγάλης Βρετανίας για να επικυρώσουν πολιτικά αυτό που, σύμφωνα με Ιρλανδούς και Ευρωπαίους νομικούς, είναι το προβλεπόμενο από τη διεθνή νομοθεσία για τέτοιου είδους εδαφικές αλλαγές.
«Απλά θα δηλώνει το προφανές, δηλαδή ότι και μια ενωμένη Ιρλανδία θα συνεχίσει να είναι μέλος της ΕΕ», δήλωσε πηγή κοντά στην προετοιμασία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
«Η ΕΕ φυσικά δεν λαμβάνει θέση για την πιθανότητα μιας ενωμένης Ιρλανδίας. Εάν προκύψει αυτό το ερώτημα, θα εναπόκειται στους λαούς της Ιρλανδίας και της Βόρειας Ιρλανδίας να αποφασίσουν, στο πλαίσιο της Συμφωνίας της Μεγάλης Παρασκευής».
Η Συμφωνία της Μεγάλης Παρασκευής, που συνήφθη το 1998 με τη στήριξη του βρετανικού και του ιρλανδικού κράτους, προβλέπει ότι θα πρέπει να διενεργηθούν δημοψηφίσματα και στις δύο πλευρές των συνόρων για να εγκριθεί η ένωση της νήσου. Η σημερινή βρετανική κυβέρνηση έχει αναγνωρίσει ότι η Βόρεια Ιρλανδία, εάν ενωθεί με τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας, θα είναι σε θέση να επανενταχθεί στην ΕΕ.
Από  τη σύνοδο θα απουσιάζει η Βρετανή πρωθυπουργός Τερέζα Μέι.
ν
Το 1999, το ΝΑΤΟ βομβάρδισε στη Σερβία το εργοστάσιο αυτοκινήτων Zastava, το οποίο παρέδιδε σε όλα τα Βαλκάνια φτηνά και εύκολα επισκευάσιμα αυτοκίνητα, έτσι ώστε οι γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες να μην έχουν αντίπαλο στην αγορά. Image: Supplied
ν
Επίσης, οι Ευρωπαίοι (Γερμανοί), αυτή τη φορά διά στόματος Ντόναλντ Τουσκ, του οποίου ο παππούς είχε υπηρετήσει στη Βέρμαχτ, θα απαιτήσουν από τη Βρετανία να καταβάλει το εξωφρενικό ποσό των 60 δισ. ευρώ ως «αποζημίωση» για την έξοδό της από την ΕΕ. Διαφορετικά δεν θα την αφήσουν, λέει, να φύγει!
Είναι ολοφάνερο ότι εδώ έχουμε αναβίωση του γερμανικού ρεβανσισμού. Οποιοσδήποτε εχέφρων άνθρωπος το αντιλαμβάνεται αυτό. Η Βρετανία δεν έλαβε χρηματική βοήθεια όταν εντάχτηκε στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα (ΕΟΚ) το 1973. Αντίθετα μέχρι χθες ήταν αυτή που διέθετε υπέρογκα ποσά στο κοινοτικό ταμείο. Οι Γερμανοί όμως δεν ξεχνούν ότι ηττήθηκαν από τους Βρετανούς, οι οποίοι επί δύο σχεδόν χρόνια (1939-41) αντιμετώπιζαν μόνοι τους τις δυνάμεις του Άξονα, όταν όλη η υπόλοιπη Ευρώπη είχε παραδοθεί στον Χίτλερ με πρώτη και καλύτερη τη Γαλλία (Κυβέρνηση του Βισύ).
ν

Ένας δύσκολος αντίπαλος

Το να χαρακτηρίσει κανείς το σχέδιο αυτό των Γερμανών και των υποτακτικών τους «μακιαβελικό» θα ήταν λίγο. Πρόκειται για ένα ύπουλο και σατανικό σχέδιο. Γιατί αυτό που θα συμβεί ίσως αύριο με την Βόρεια Ιρλανδία, θα συμβεί μεθαύριο με την Σκωτία.
Ας μην ξεχνάμε την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, κάτι που επιθυμούσαν διακαώς οι Γερμανοί και οι σύμμαχοί τους Κροάτες. Η διάλυση της μεγάλης αυτής χώρας άρχισε το 1991 και κορυφώθηκε με τους ΝΑΤΟϊκούς βομβαρδισμούς στη Σερβία το 1999.
Οι Γερμανοί δεν είχαν ξεχάσει ότι το 1941 οι Κροάτες τάχθηκαν στο πλευρό των δυνάμεων τού Άξονα ως σύμμαχοι της Ναζιστικής Γερμανίας, ενώ αντίθετα στους δρόμους του Βελιγραδίου κυριαρχούσε η ιαχή των Σέρβων «καλύτερα στον τάφο, παρά σκλάβος», λόγω του παλαιού μίσους μεταξύ της σερβικής και της γερμανικής πλευράς.
Οι Γερμανοί δεν έχουν επίσης ξεχάσει ότι στον προηγούμενο πόλεμο ηττήθηκαν από τους Άγγλους. Και θέλουν τώρα να πάρουν την εκδίκησή τους διαμελίζοντας το Ηνωμένο Βασίλειο.
Βέβαια οι Βρετανοί δεν είναι ένας εύκολος αντίπαλος. Αφενός είναι πολύ πιο έμπειροι πολιτικά και διπλωματικά, με παγκόσμια εμβέλεια λόγω της Κοινοπολιτείας, αφετέρου η Βρετανία όχι μόνο είναι η πιο ισχυρή στρατιωτικά χώρα της Ευρώπης, αλλά και μια από τις πιο ισχυρές στον πλανήτη. Ο βρετανικός στρατός θεωρείται ο πέμπτος πιο ισχυρός στρατός στον κόσμο, μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Ρωσία, την Κίνα και την Ινδία.
ν
Το νέο πυρηνοκίνητο υποβρύχιο “Audacious” (Θρασύς) του βρετανικού ναυτικού. Έχει 97 μέτρα μήκος, εκτόπισμα 7.400 τόνους, φέρει 38 πυραύλους Tomahawk Block IV cruise, κόστισε 1,4 δισ. λίρες και μπορεί να κάνει τον γύρο του κόσμου χωρίς να αναδυθεί στην επιφάνεια. Photo: Owen Humphreys/PA Wire. Πηγή: Supplied
ν
Οι Γερμανοί θα πρέπει να το σκεφτούν δύο φορές με ποιον πάνε να τα βάλουν, έστω κι αν δεν φαίνονται, επειδή καλύπτονται πίσω από τα υπόλοιπα υποταγμένα κράτη της ΕΕ. Οι Γερμανοί ήταν πάντοτε δειλοί και ύπουλοι.
«Και εμάς, τι μας ενδιαφέρουν όλα αυτά;» θα ρωτήσει κάποιος.
Οι Γερμανοί δεν έχουν ξεχάσει ότι ταπεινώθηκαν από τους Έλληνες κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Και ενώ στην περίπτωση της Γιουγκοσλαβίας, για να τη διαλύσουν, εκμεταλλεύτηκαν τις εμφύλιες έριδες, για να υποδουλώσουν την Ελλάδα εκμεταλλεύτηκαν την οικονομική αδυναμία της, καθώς και την επί δύο δεκαετίες (1990-2010) αποχαύνωση του ελληνικού λαού λόγω των ψευδαισθήσεων μεγαλείου.
Γι’ αυτό τον λόγο δεν θέλουν να μιλούν για πολεμικές αποζημιώσεις ή για επιστροφή του κατοχικού δανείου. Όλα αυτά τους θυμίζουν δυσάρεστες καταστάσεις.
Έτσι τώρα, αφού πρώτα καταληστέψουν τη χώρα και εξουθενώσουν τους Έλληνες όσο δεν πάει άλλο, έχοντας απομυζήσει και τη τελευταία οικονομική τους ικμάδα, θα τεμαχίσουν την πνέουσα τα λοίσθια Ελλάδα και θα παραδώσουν τη Θράκη και τα νησιά του Αιγαίου στους Τούρκους, που ήταν πάντοτε φίλοι και σύμμαχοί τους.
Αν νομίζετε ότι όλα αυτά είναι αποκυήματα αρρωστημένης φαντασίας, τότε μάλλον δεν έχετε μελετήσει επαρκώς Ιστορία.

 


Translate this post