Τραμπ: «Είμαι έτοιμος για την αληθινή δοκιμασία» (vid)

Κατηγορία Διεθνή-Κόσμος, Κορονοϊός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο Ντόναλντ Τραμπ απευθύνθηκε στον αμερικανικό λαό με μια 4λεπτη ομιλία του από το νοσοκομείο Walter Reed, όπου νοσηλεύεται.

Πηγή: Twitter / @realDonaldTrump

ν

ΜΕ ΜΙΑ 4λεπτη ομιλία του από το νοσοκομείο Walter Reed, όπου νοσηλεύεται, ένας φανερά καταβεβλημένος αλλά αισιόδοξος Ντόναλντ Τραμπ απευθύνθηκε στον αμερικανικό λαό, για να τον διαβεβαιώσει ότι θα επιστρέψει σύντομα και ότι είναι έτοιμος «για την αληθινή δοκιμασία των επομένων ημερών».

«Ήρθα εδώ, επειδή δεν ένιωθα τόσο καλά. Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα και εργαζόμαστε σκληρά για να επιστρέψω», είπε ο Τραμπ σε ένα βίντεο που προφανώς ηχογραφήθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Walter Reed και δημοσιεύτηκε στο δικό του. Twitter το Σάββατο.

«Αρχίζω να νιώθω καλά. Δεν ξέρω, αλλά τις επόμενες μερικές ημέρες θα είναι υποθέτω το πραγματικό τεστ. Θα δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες δύο μέρες»

Ο Τραμπ μοιράστηκε την αισιοδοξία του με τους υποστηρικτές του, λέγοντας ότι ελπίζει να «επιστρέψει σύντομα», επειδή πρέπει να «κάνουν την Αμερική ξανά μεγάλη».
ν


ν

Ο Τραμπ δεν είπε σχεδόν τίποτα για τη θεραπεία που ακολουθεί, περιέργως όμως αναφέρθηκε σε ορισμένα από τα φάρμακα που έπαιρνε ‒όπως αυτό που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη‒  χαρακτηρίζοντάς τα «θαύματα που έπεφταν από τον Θεό»..

Να σημειωθεί ότι το κοκτέιλ αντισωμάτων που πήρε ο Αμερικανός πρόεδρος, του το έδινε ο ελληνικής καταγωγής επιστήμονας Τζορτζ Γιαννακόπουλος.

Σύμφωνα με τον γιατρό του κάνει θεραπεία με Remdesivir, αλλά όταν ο δρ. Κόνλεϊ ρωτήθηκε εάν ο Τραμπ χρειάζεται συμπληρωματικό οξυγόνο, απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας μόνο ότι «ο πρόεδρος δεν το είχε ανάγκη σήμερα», αρνούμενος να αναφερθεί στο προηγούμενο βράδυ.

Ακολουθούν μερικά χιουμοριστικά σκίτσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που σατιρίζουν τον Αμερικανό πρόεδρο.
ν


ν

ν

ν

ν

ν

ν

 


Translate this post