Οι πυραμίδες της Αιγύπτου είναι έργο εξωγήινων; (vid)

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Αρχαία Μυστήρια

ΑΡΧΑΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο CEO της Tesla και ιδρυτής της SpaceX Έλον Μασκ προκάλεσε αναταραχή δηλώνοντας ότι οι Πυραμίδες της Γκίζας χτίστηκαν από εξωγήινους.

Image Credit: Pixabay

ν

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ Σύμβουλος της Tesla και ο ιδρυτής της SpaceX Έλον Μασκ προκάλεσε μια ακόμη αναστάτωση την Παρασκευή με ένα Tweet του στο οποίο ανέφερε: «Είναι προφανές ότι τις πυραμίδες τις έχτισαν εξωγήινοι». Ένα tweet που συγκέντρωσε πάνω από 84.000 σχόλια και retweet.
ν


ν

Θυμίζουμε ότι ο Έλον Μασκ είναι επιχειρηματίας, μηχανικός και εφευρέτης. Είναι ο γενικός διευθυντής και επικεφαλής τεχνολογίας για τη διαστημική εταιρεία SpaceX, της οποίας είναι επίσης ο ιδρυτής, καθώς και ο γενικός διευθυντής και επικεφαλής τεχνολογικού σχεδιασμού της εταιρείας ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla.

Ανάμεσα στις διάφορες δραστηριότητες του, έχει επίσης οραματιστεί ένα σύστημα μεταφοράς υψηλής ταχύτητας με την ονομασία Hyperloop, έχει προτείνει ένα υπερηχητικό αεροσκάφος με ηλεκτρική προώθηση, καθώς επίσης είναι και ένας από τους πιο θερμούς υποστηρικτές της ανθρώπινης εξερεύνησης του πλανήτη Άρη.

Για το σκοπό αυτόν, έχει σχεδιάσει ένα νέο είδος πυραύλου που μπορεί μετά από ένα ταξίδι να προσγειωθεί κάθετα στο έδαφος, να εφοδιαστεί με καύσιμα και να αναχωρήσει εκ νέου για το διάστημα.
ν


ν

Η δήλωση αυτού του πολύ πρακτικού ανθρώπου έκανε τους αρμόδιους των αιγυπτιακών αρχαιοτήτων να συγχυστούν. Η Ράνια Αλ Μάσατ, υπουργός Διεθνούς Συνεργασίας της Αιγύπτου, κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό:

«Παρακολουθώ τη δουλειά σας με μεγάλο θαυμασμό. Προσκαλώ εσάς και την Space X να εξερευνήσετε τα γραπτά για το πώς χτίστηκαν οι πυραμίδες αλλά και να εξετάσετε τους τάφους των κατασκευαστών των πυραμίδων. Κύριε Μασκ, σας περιμένουμε», έγραψε στο Twitter απαντώντας στον επιχειρηματία.

Στον Έλον Μασκ απάντησε και ο Αιγύπτιος αρχαιολόγος Ζαχί Χαουάς, χαρακτηρίζοντας την άποψη του δισεκατομμυριούχου «απόλυτη παραίσθηση». «Ανακάλυψα τους τάφους των χτιστών των Πυραμίδων, που δείχνουν σε όλους ότι οι κατασκευαστές ήταν Αιγύπτιοι και δεν ήταν σκλάβοι», δήλωσε ο Χαουάς, σύμφωνα με την Egypt Today.
v

Ancient Aliens: What are the Pyramids | History
v

v

Πιστεύει κανείς στ’ αλήθεια ότι οι πυραμίδες με τα εκατομμύρια των ογκόλιθων και τον ακριβή αστρικό προσανατολισμό είναι έργα πρωτόγονων που δεν είχαν καν ανακαλύψει τον τροχό;

Όποιος το πιστεύει είναι αθεράπευτα αφελής.

Αντίθετα, είναι πιο εύλογο να υποθέσουμε ότι οι πυραμίδες είναι έργο όχι βέβαια κάποιων «εξωγήινων», αλλά ενός χαμένου πολιτισμού που είχε φτάσει σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο εξέλιξης και ο οποίος αργότερα καταστράφηκε. Οι τεχνικά προηγμένες γνώσεις αυτού του λαμπρού πολιτισμού έκαναν τους ανθρώπους εκείνης της εποχής να μοιάζουν με «εξωγήινους» σε σχέση με τους σημερινούς ανθρώπους που μοιάζουν με μικρά παιδιά χωρίς φαντασία.

Ο πολιτισμός αυτός δεν είναι άλλος από τον πολιτισμό των Ατλάντων, το μοιραίο τέλος του οποίου περιγράφει ο Πλάτωνας στα έργα του Τίμαιος και Κριτίας.

Όπως αναφέρει ο διάσημος Αμερικανός ψυχικός Έντγκαρ Κέιση, σε ένα από τα ταξίδια του στο μακρινό παρελθόν της Γης, οι Άτλαντες γνώριζαν το μυστικό της αντιβαρύτητας και μπορούσαν να μετακινούν με μεγάλη ευκολία μεγάλιθους που ζύγιζαν πολλούς τόνους.

Αναφέρει επίσης ότι διέθεταν ιπτάμενα οχήματα, τα οποία κινούνταν χρησιμοποιώντας ένα είδος κοσμικής ενέργειας. Η κορυφή κάθε πυραμίδας ήταν επίπεδη και στο μέρος αυτό υπήρχε κρύσταλλος που λειτουργούσε ως μαγνήτης και ως μετασχηματιστής της κοσμικής ενέργειας, η οποία κατόπιν διοχετευόταν στα ιπτάμενα οχήματα εκείνης της θαμμένης στη λησμονιά μακρινής εποχής.
v

Ancient Aliens: The Sphinx and the Secrets of Atlantis (Season 9) | History
v

v

 


Translate this post