Ιλαρίων: Οι διδασκαλίες ενός Έλληνα μύστη

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Book Corner

BOOK CORNER

Posted by Youmagazine Staff

 

Στη σειρά Επιστήμη και Εσωτερισμός των εκδόσεων DHARMA, κυκλοφορεί το βιβλίο “Ιλαρίων: Οι διδασκαλίες ενός Έλληνα μύστη”.

ν

ΜΕΤΑ από τις διδασκαλίες του Θιβετανού και τα βιβλία του Μορύα, ένας άλλος δάσκαλος της πνευματικής Ιεραρχίας του πλανήτη, που ασχολείται με τη διέγερση της ψυχικής ενέργειας στους ανθρώπους, μοιράζεται μαζί μας το έργο του μέσω των εκδόσεων DHARMA, σε μετάφραση Ανδρέα Τσάκαλη και επιμέλεια Βασιλικής Στεφανίδη.

Ο μεγάλος μύστης που μας είναι γνωστός με το όνομα Ιλαρίων φαίνεται ότι επί χιλιάδες χρόνια υπήρξε μια γέφυρα ανάμεσα στην Ανατολή και στην Δύση. Μέσα στους αιώνες εργάστηκε σε χώρες και περιοχές που βρίσκονταν γύρω από την ανατολική Μεσόγειο, ειδικά στην Κρήτη, στην Αίγυπτο και στην Κύπρο. Είναι ένας μύστης που διατηρεί και παρουσιάζει με τον δικό του ιδιάζοντα τρόπο τις πιο βαθιές αλήθειες της Αρχαίας Σοφίας.

Στο βιβλίο αυτό μιλάει για τα θέματα που απασχολούν τον μαθητή στην ατραπό της εξέλιξης: για την ζωή και τον θάνατο, για το κάρμα και τον Ντάρμα, για την αγάπη και την αυτοθυσία, για τον μικρόκοσμο και τον μακρόκοσμο, για τη ζωή μετά θάνατον και την επανενσάρκωση, για τον άνθρωπο και το σύμπαν.

Κατέχοντας την γνώση της αρχαίας Ελλάδας και Αιγύπτου, των Μάγων της Περσίας, αλλά και τις διδασκαλίες του χριστιανισμού, παρουσιάζει με τρόπο απλό και κατανοητό τα θέματα που ο καθένας πρέπει να γνωρίζει για να ζήσει μια ζωή με πληρότητα.

Το βιβλίο δίνει απαντήσεις σε μια σειρά θεμάτων, όπως ο δρόμος του μαθητή, οι κυβερνήτες του πλανήτη, κάρμα και ντάρμα, οι δημιουργικές δυνάμεις του κόσμου, η μετατόπιση του άξονα της Γης, τα κύματα της ζωής, το κέντρο της ύπαρξης, η ανιδιοτελής αγάπη, το πεπρωμένο της ανθρωπότητας, ο κόσμος των ψυχών, αιθερικό και αστρικό πεδίο, η μεταβίβαση της σκέψης, το σεξ, ο πυρήνας της ύπαρξης, η εξέλιξη της θέλησης, οι ψυχικές δυνάμεις, το μυστήριο της ζωής και του θανάτου, ο νόμος των αντιθέτων, ο νόμος του κάρμα, τόποι δύναμης, η ατραπός της μαθητείας, τα εμπόδια στην ατραπό, η τετραπλή κυματική κίνηση της Ύλης, της Δύναμης και της Συνείδησης κ.ά.

Μπορείτε να το βρείτε στην “Πολιτεία” (Ασκληπιού 1-3, Αθήνα) ή να το παραγγείλετε από το e-shop του βιβλιοπωλείου στη διεύθυνση politeianet.gr/bookstore και να σας έρθει στο σπίτι.
ν

 


Translate this post