Βρετανή με κοροναϊό: «Είναι σαν να έχω γυαλιά στους πνεύμονες» (vid)

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

ΕΥΡΩΠΗ

Posted by Youmagazine Staff

 

Σε ένα δραματικό βίντεο, μια νεαρή Βρετανή μητέρα, η Τάρα Τζέιν Λάνγκστον, περιγράφει από το κρεβάτι του πόνου τη μάχη με τον κοροναϊό.

Η Τάρα Τζέιν Λάνγκστον ανέβασε στο Facebook ένα βίντεο με τον εφιάλτη που ζει χτυπημένη από τον κοροναϊό. Image: Facebook. Πηγή: Supplied

ν

ΜΙΑ αθλητική και υγιής μητέρα 39 ετών, που βρέθηκε θετική στον κοροναϊό, κινηματογραφήθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Hillingdon, στο Δυτικό Λονδίνο, όπου νοσηλευόταν, περιγράφοντας τα συμπτώματα της νόσου Covid-19 και ζητώντας από τους ανθρώπους να μην κάνουν το λάθος να αψηφήσουν τον κίνδυνο που διατρέχουν από την πανδημία.

Η Τάρα Τζέιν Λάνγκστον πήγε με ασθενοφόρο στο νοσοκομεία την περασμένη Παρασκευή και την Κυριακή βρέθηκε θετική στον SARS-CoV-2. Με μηχανική υποστήριξη για να μπορεί να αναπνέει, πυρετό και βήχα κατέγραψε την επόμενη μέρα στο κινητό της τηλέφωνο την κατάστασή της, ζητώντας από γνωστούς και φίλους να πάρουν στα σοβαρά τη θανατηφόρο νόσο Covid-19 και να μην φέρονται απερίσκεπτα

Το συγκλονιστικό βίντεο, το οποίο αναμεταδόθηκε από όλα τα κοινωνικά δίκτυα και μέσα ενημέρωσης, δείχνει ότι δεν είναι μόνο οι ηλικιωμένοι ή όσοι έχουν προβλήματα υγείας που βρίσκονται σε κίνδυνο.
ν

Woman in ICU warns of Covid-19 dangers: ‘Don’t take any chances’ | Guardian News
ν

ν

Η Τάρα Τζέιν Λάνγκστον είπε ότι στην αρχή κάνε ανάσα που έπαιρνε ήταν μια «μάχη», σαν να είχε σπασμένα γυαλιά στους πνεύμονές της. Τώρα είναι εκτός εντατικής φροντίδας και αναρρώνει καλά.

Παρ’ όλο που, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, στη Βρετανία υπάρχουν 4.000 κρούσματα και 177 θάνατοι, δεν υπάρχει καμία απαγόρευση ή περιορισμός, γιατί έχει επικρατήσει η θεωρία της «ανοσίας της αγέλης».
ν

Η Τάρα Τζέιν Λάνγκστον, μητέρα δύο παιδιών, πριν βρεθεί θετική στον κοροναϊό την περασμένη εβδομάδα. Image: Supplied
ν

Με απλά λόγια, το σχέδιο προβλέπει ότι η βρετανική κυβέρνηση δεν παίρνει μέτρα, δεν επιβάλλει απαγορεύσεις, δεν εξαντλείται στην κατά μέτωπο αντιμετώπιση του ιού, αλλά τον αφήνει να εξαπλώνεται, να «χτυπήσει» την πλειοψηφία του πληθυσμού προσδοκώντας ότι κάποια στιγμή ο πληθυσμός θα αναπτύξει αντισώματα και θα αποκτήσει την πολυπόθητη «ανοσία της αγέλης».

Έτσι, πιστεύουν, ότι το σύστημα υγείας θα αντέξει και θα μπορεί να παρέχει αυξημένη περίθαλψη μόνο σε όσους παρουσιάζουν τα πιο έντονα συμπτώματα της ασθένειας. Οι υπόλοιποι ας τα βγάλουν πέρα μόνοι τους. Θα θυσιαστούν κάποιες χιλιάδες, αλλά θα «σωθούν» οι υπόλοιποι…
ν

ν

 


Translate this post