Τρομακτική σύγκρουση στην πίστα της Ντεϊτόνα (vid)

Κατηγορία NEWS, Κόσμος

ΔΙΕΘΝΗ/NASCAR

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο οδηγός Ράιαν Νιούμαν κατέληξε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο, καθώς το αυτοκίνητό του χτυπήθηκε από πίσω στον τελευταίο γύρο.

Αριστερά, ο άτυχος Ράιαν Νιούμαν με τα δύο παιδιά του πριν τον αγώνα. Δεξιά, το αυτοκίνητό του χτυπημένο από πίσω απογειώνεται ενώ προπορευόταν στον αγώνα. Image: Supplied

ν

ΔΕΝ βγήκε σε καλό η προεκλογική επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ στην πίστα της Ντεϊτόνα, καθώς την πρώτη φορά ο αγώνας διακόπηκε εξαιτίας της ισχυρής βροχής, ενώ τη δεύτερη ο προπορευόμενος οδηγός της NASCAR Ράιαν Νιούμαν κατέληξε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, καθώς το αυτοκίνητο που οδηγούσε ανατράπηκε και έπιασε φωτιά λίγο πριν την γραμμή του τερματισμού.

Η Ford Mustang με το Νο. 6 που οδηγούσε, προπορευόταν στον τελευταίο γύρο, όταν χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο που ακολουθούσε, με αποτέλεσμα να στρίψει απότομα δεξιά, να χτυπήσει στον τοίχο, να τιναχτεί στον αέρα αναποδογυρίζοντας αρκετές φορές και να περάσει τη γραμμή του τερματισμού τυλιγμένη στις φλόγες.

Ο 42χρονος Νιούμαν έτρεχε με 195 μίλια την ώρα (315 χλμ.), όταν συνέβη το χτύπημα το βράδυ της Δευτέρας.
ν

Ryan Newman hospitalized after terrifying crash at Daytona 500 | CBS News
ν

ν

Ο Νιούμαν προπορευόταν στον τελευταίο γύρο, όταν ο Ράιαν Μπλάνεϋ με το Νο. 12 που τον ακολουθούσε, τον χτύπησε με τον προφυλακτήρα του, στέλνοντάς τον στον τοίχο και στο νοσοκομείο.

Λίγες ώρες αργότερα, η NASCAR έκανε την εξής δήλωση: «Ο Ράιαν Νιούμαν νοσηλεύεται στο Ιατρικό Κέντρο Χάλιφαξ. Είναι σε σοβαρή κατάσταση, αλλά οι γιατροί λένε ότι τα τραύματά του δεν απειλούν τη ζωή του. Εκτιμούμε τις σκέψεις και τις προσευχές σας και ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα του Ράιαν και της οικογένειάς του κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

Νικητής βγήκε ο Ντένι Χάμλιν, ο οποίος επικρίθηκε σφοδρότατα επειδή άρχισε να πανηγυρίζει τη στιγμή που ένας άλλος οδηγός βρισκόταν τραυματισμένος ακόμη στην πίστα.
ν

Ryan Newman NASCAR Crash | WesleyAPEX
ν

ν

 


Translate this post