“Φάντασμα” με το “κατοικίδιό” του καταγράφονται σε κάμερα ασφαλείας (vid)

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Παραφυσικό

ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

Μια φασματική φιγούρα με ένα “σκυλί φάντασμα” καταγράφονται από κάμερα ασφαλείας στο σαλόνι ενός σπιτιού στη Νέα Υόρκη.

Μια εσωτερική κάμερα ασφαλείας σε σπίτι της Νέας Υόρκης κατέγραψε ένα “φάντασμα” με ένα “κατοικίδιο” ζώο. Πηγή: YouTube

ν

ΑΝΕΞΗΓΗΤΕΣ παραμένουν δύο λάμψεις που κινούνταν στο σαλόνι ενός σπιτιού στη Νέα Υόρκη, τις οποίες κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας, όταν όλη η οικογένεια είχε πέσει για ύπνο.

Μια λάμψη, που έχει το περίγραμμα ανθρώπου, μπαίνει από την πόρτα και ύστερα από λίγο κατευθύνεται προς τη σκάλα του υπογείου, ακολουθούμενη από μια άλλη μικρότερη φωτεινή φιγούρα που κάποιοι λένε ότι είναι το φάντασμα ενός σκύλου.

Το περιστατικό συνέβη στις 1:00 τα ξημερώματα Πέμπτη 8 Αυγούστου, στο σπίτι όπου μένει ο 33χρονος Joey Nolan με τη σύζυγό του, σύμφωνα με την New York Post.

Κάποιοι θεατές του βίντεο είπαν ότι η φιγούρα μοιάζει με νεαρό αγόρι ή κορίτσι που το ακολουθεί σκύλος.

Ωστόσο, ο Joey Nolan είναι βέβαιος ότι το φάντασμα είναι του παππού του, καθώς το περιστατικό συνέβη στις 8 Αυγούστου που ήταν η 20ή επέτειος από το θάνατό του.

Οι νεκροί συνηθίζουν να επισκέπτονται με το φασματικό σώμα τους αγαπημένα μέρη και πρόσωπα, συνήθως όμως το κάνουν λίγες μέρες από το θάνατό τους.

Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι μια γάτα που κάθεται στο πάτωμα σε μικρή απόσταση, δεν ανταποκρίνεται καθόλου στο φαινόμενο, παρ’ όλο που τα ζώα είναι πιο ευαίσθητα στην παρουσία φαντασμάτων.

Οι σκεπτικιστές, από την άλλη πλευρά, λένε ότι πρόκειται για τον ιστό αράχνης ή για ένα μικρό σύννεφο σκόνης.
ν

Ghost Sighting Caught on Security Camera | Joey Nolan
ν

ν

 


Translate this post