Brexit – Το πατριωτικό μήνυμα του Μπόρις Τζόνσον (vid)

Κατηγορία NEWS, Ευρώπη

ΕΥΡΩΠΗ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ο Μπόρις Τζόνσον υπόσχεται να κάνει τη Βρετανία την «καλύτερη χώρα στον κόσμο» στο πατριωτικό μήνυμά του εν όψει της εξόδου στις 31 Οκτωβρίου.

Στο πατριωτικό μήνυμά του, ο Βρετανός πρωθυπουργός υποσχέθηκε ότι θα κάνει τη Βρετανία την «καλύτερη χώρα στον κόσμο». Image: News Media

ν

ΧΩΡΙΣ «εάν» και χωρίς «αλλά», η Βρετανία φεύγει στις 31 Οκτωβρίου από το ολέθριο γερμανοκρατούμενο σύμφυρμα που ονομάζεται Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στο νέο πατριωτικό βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα, καθώς ταξίδευε στο Βερολίνο όπου θα συναντούσε την Άνγκελα Μέρκελ, ο Βρετανός πρωθυπουργός υποσχέθηκε ότι θα κάνει τη Βρετανία την «καλύτερη χώρα στον κόσμο».

Το βίντεο περιέχει κομμάτια από ένα νέο κείμενο που έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα η Ντάουνινγκ Στριτ, με τα πράγματα που μπορεί να κάνει η Βρετανία όταν αποσπαστεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μαζί με αποσπάσματα της ομιλίας του Μπόρις Τζόνσον έξω από το  No 10 τον περασμένο μήνα.
ν

Boris Johnson posts patriotic video praising all four corners of the UK | The Sun
ν

ν

Ο Τζόνσον επιχειρεί να τονώσει το φρόνημα των Βρετανών που ψήφισαν να φύγουν από την αρπάγη της Γερμανίας, η οποία δολίως μέσα στα χρόνια παγίδευσε στο σατανικό μόρφωμα της παγκοσμιοποίησης που λέγεται «Ενωμένη Ευρώπη», δεκάδες κράτη και λαούς, απομυζώντας κάθε πλούτο και ικμάδα. Απώτερος στόχος να αποκτήσει η Γερμανία στρατιωτική ισχύ και πυρηνικά όπλα μέσω του «Ευρωστρατού», για να μπορέσει να κατακτήσει και τον υπόλοιπο κόσμο, κάτι που δεν κατάφερε με τους δύο προηγούμενους παγκοσμίους πολέμους.

Μην ξεγελιέστε. Μπορεί να μην λέγεται και να μην γράφεται στα φανερά, καθώς οι συγκρούσεις και οι διαφορές των κρατών έχουν περάσει από το φυσικό στο οικονομικό επίπεδο που είναι πιο άυλο, όμως ο στόχος της Γερμανίας είναι ένας: η υποδούλωση των άλλων κρατών.

Όλοι –φίλοι και εχθροί– αναγνωρίζουν πως όταν λέμε Ευρώπη εννοούμε τη Γερμανία, και όταν λέμε ευρώ εννοούμε το γερμανικό μάρκο. Έχουμε βαρεθεί να ακούμε στα διάφορα φιλοναζιστικά φιλογερμανικά μέσα ενημέρωσης ότι η Γερμανία είναι η ατμομηχανή της ευρωπαϊκής οικονομίας!

Και πώς να μην είναι, αφού κατάφερε τεχνηέντως να εξαλείψει κάθε ανταγωνισμό από τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη, κρατώντας στα χέρια της την ευρωπαϊκή οικονομία και ισοπεδώνοντας βιομηχανίες, κλείνοντας εργοστάσια, καθιστώντας καρποφόρα χωράφια χέρσα και γενικά αποδυναμώνοντας την παραγωγή και τις οικονομίες των υπολοίπων κρατών, καθιστώντας τα με αυτό τον τρόπο επαίτες.
ν

Οπαδοί του Brexit σε συγκέντρωση στις 15 Οκτωβρίου 2018 στο Μπόρνμεθ (Bournemouth) της Αγγλίας. Το σύνθημα «Φεύγουμε σημαίνει φεύγουμε» παραμένει κυρίαρχο σε κάθε γωνιά του Ηνωμένου Βασιλείου. Image: Supplied
ν

Μέσω ενός εκμαυλιστικού σχεδίου (Συνθήκη της Λισσαβόνας) με πολλά κεφάλαια, οι Γερμανοί έπεισαν τους λαούς της Ευρώπης ότι είναι προς όφελός τους να ενταχθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με τους όρους και τις προϋποθέσεις που όριζε η Γερμανία.

Σήμερα όλα τα ευρωπαϊκά κράτη έχουν απολέσει την εθνική ανεξαρτησία τους και τη δυνατότητα να παίρνουν αποφάσεις για τη χώρα τους, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του Βερολίνου.

Δηλαδή, όλοι οι άλλοι λαοί είναι ηλίθιοι και μόνο οι Γερμανοί είναι οι έξυπνοι.

Αλλά, όπως λέει ο Όμηρος: «Τη μισή αρετή τη χάνεις τη μέρα που υποδουλώνεσαι» (Οδύσσεια ρ 322-323).
ν

Ήρθε η ώρα να δράσουμε, να πάρουμε αποφάσεις, να αποκτήσουμε ισχυρή ηγεσία και να αλλάξουμε τη χώρα μας προς το καλύτερο.
— Μπόρις Τζόνσον
ν

Το πιο επικίνδυνο όλων: μέσω της «παγκοσμιοποίησης» και στο όνομα τάχα της «προόδου», της «ελευθερίας» και του «πολυπολιτισμού», η Γερμανία επιχειρεί να διαλύσει τα κράτη-έθνη, καταργώντας τα εθνικά σύνορα, αμβλύνοντας τις συνειδήσεις, την ιστορία και την εθνική ταυτότητα κάθε λαού, μέσω επιμειξίας με άλλους αλλότριους, ώστε να γίνουμε όλοι ένας χυλός, χωρίς ατομική ταυτότητα και ιστορία, χωρίς ρίζες, χωρίς αξίες και αρχές – να γίνουμε άφυλα ρομπότ, και από αναγνωρίσιμοι πολίτες μιας χώρας, ανώνυμα μόρια του πολτού που λέγεται μαζάνθρωπος.
ν

Ο Μπόρις Τζόνσον με εύθυμη και ελαφρώς χλευαστική διάθεση, αναφερόμενος στο Brexit, επανέλαβε στα γερμανικά αυτό που είχε πει η Μέρκελ το 2015 σχετικά με τη μεταναστευτική κρίση, “Wir schaffen das” (Μπορούμε να το κάνουμε), προκαλώντας το γέλιο των δημοσιογράφων και τον θυμό της Γερμανίδας καγκελαρίου. Πηγή: YouTube
ν

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ξεκίνησαν από μηδενική βάση και έγιναν αυτό που είναι σήμερα. Πηγαίνοντας κάποιος στην Αμερική ξεχνούσε ποιος ήταν και ξεκινούσε από την αρχή, σε μια νέα γη χωρίς προϊστορία, σαν Αμερικανός.

Είναι ουτοπία να πιστεύουμε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει στην Ευρώπη, ότι θα υπάρξουν «Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης». Οι λαοί που κατοικούν τη γηραιά ήπειρο έχουν ο καθένας τη δική του ιστορία, γλώσσα και εθνικές παραδόσεις, τη λιγότερο ή περισσότερο σκληρή πορεία μέσα στους αιώνες,  τους δικούς του αγώνες επιβίωσης.

Στην Ευρώπη δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ποιοι είμαστε και να ξεκινήσουμε από μηδενική βάση. Μπορούν λ.χ. οι Γάλλοι να ξεχάσουν την πτώση της Βαστίλης και τη Γαλλική Επανάσταση; Και τι γίνεται με τις πολιτιστικές κατακτήσεις και τα επιτεύγματα των υπολοίπων λαών; Θα τα ακυρώσουμε όλα και θα γίνουμε όλοι αμνήμονες; Η απώλεια μνήμης ισοδυναμεί με κατάργηση της προσωπικότητας και η κατάργηση της προσωπικότητας με θάνατο.

Αυτό όμως επιδιώκουν οι Γερμανοί. Να μας καταστήσουν όλους άβουλα όντα. Οι Γερμανοί του Χίτλερ και οι Γερμανοί του σήμερα είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα, είναι ο ίδιος λαός. Δεν άλλαξαν ξαφνικά από τη μια μέρα στην άλλη. Αυτοί που ήταν τότε, αυτοί είναι και σήμερα. Απλώς, λόγω των διεθνών περιορισμών που τους επιβλήθηκαν, άλλαξαν μεθοδολογία και τακτική.

Ευχόμαστε ολόψυχα στη Βρετανία να σπάσει τις αλυσίδες αυτής της αόρατης πλην υπαρκτής σκλαβιάς και όπως κατατρόπωσε τους Γερμανούς στους δύο προηγούμενους πολέμους να τους κατατροπώσει και τώρα. Η ελευθερία θέλει τόλμη και θυσίες. Και είναι πιθανόν κάποιος από τους υποδουλωμένους λαούς της Ευρώπης να ξυπνήσει από τον λήθαργο και να θελήσει να χαράξει τον δικό του δρόμο προς την Ελευθερία.
ν

Boris Johnson and Angela Merkel give joint statement (FULL) | The Sun
v


v

 


Translate this post