Ποια μεγάλα ονόματα εμπλέκονται στην υπόθεση Επστάιν

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Κοινωνία

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Πολιτικοί, πρίγκιπες, επιστήμονες, καλλιτέχνες και επιχειρηματίες βρίσκονται αναμεμειγμένοι στο μεγαλύτερο σεξουαλικό σκάνδαλο της εποχής μας.

Ο Ντόναλντ Τραμπ και η τότε φίλη του Μελάνια Κνάους με τον Τζέφρι Επστάιν και την επικεφαλής του trafficking «μαντάμ» Γκισλέιν Μάξγουελ στο Mar-a-Lago του Παλμ Μπιτς της Φλόριδας, στις 12 Φεβρουαρίου 2000. Image: Davidoff Studios Photography. Πηγή: Supplied

ν

ΔΙΑΣΗΜΑ ονόματα, από το άνθος της πολιτικής, επιστημονικής και καλλιτεχνικής ζωής, βρίσκονται μπλεγμένα στο μεγαλύτερο σεξουαλικό σκάνδαλο της εποχής μας, που ο πρωταγωνιστής του, ο εκατομμυριούχος Τζέφρι Επστάιν, το πλήρωσε με τη ζωή του. Και αν κάτι πρέπει να θυμάται κάποιος από τον ορυμαγδό των ονομάτων που εμπλέκονται στο κύκλωμα παιδεραστίας και τον καταιγισμό των παθών και των επιθυμιών που διαφθείρουν ακόμα και τις μεγάλες φύσεις, αυτό είναι nemo malus felix, κανείς κακός ευτυχής.

Ο 66χρονος Τζέφρι Επστάιν συνελήφθη για τελευταία φορά στις 6 Ιουλίου με τις κατηγορίες της παιδοφιλίας και της σωματεμπορίας δεκάδων ανήλικων κοριτσιών, που τα εκμεταλλευόταν στο αρχοντικό του στο Upper East Side του Μανχάταν και στη βίλα του στο Παλμ Μπιτς της Φλόριδας, μεταξύ των ετών 2002 και 2005. Αυτή τη φορά οι κατηγορίες ήταν «δεμένες» και ο Αμερικανός οικονομολόγος αντιμετώπιζε ποινή φυλάκισης 45 ετών.

Δεν πρόλαβε να δικαστεί. Ο Επστάιν βρέθηκε νεκρός στο κελί του στις 10 Αυγούστου. Πολλοί πιστεύουν ότι ο θάνατός του ήταν αποτέλεσμα «άνωθεν» εντολής, αφού ήταν αρκετά «βολικός» για τα ηχηρά ονόματα και τις διασημότητες που εμπλέκονται στην υπόθεση – πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας.

Ο Επστάιν είχε επίσης αγοράσει ένα νησί στην Καραϊβική, το Λιτλ Σεν Τζέιμς, όπου μετέφερε με πλοιάριο ή ελικόπτερο τα υψηλά πρόσωπα που ήθελαν να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές διαστροφές τους μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, χρησιμοποιώντας τις μικρές «σκλάβες του σεξ» που διατηρούσε ο Επστάιν στη βίλα που είχε χτίσει εκεί. Τη συνοδεία φυσικά των απαραίτητων ναρκωτικών ουσιών.

Ο Επστάιν μπορούσε να ικανοποιήσει οποιοδήποτε βίτσιο ή επιθυμία είχε κάποιος, αρκεί να είχε χρήματα. Ο Επστάιν χρέωνε τόσο ακριβά τις υπηρεσίες που πρόσφερε στους υψηλούς προσκεκλημένους του, που σύντομα έγινε πολυεκατομμυριούχος.
ν

ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΝΟΔΟΣ

Ξεκίνησε διδάσκοντας μαθηματικά και φυσική το διάστημα μεταξύ 1973 και 1975 στο ιδιωτικό σχολείο Dalton στο Μανχάταν. Ένας από τους μαθητές του ήταν γιος του προέδρου της Bear Stearns, Άλαν Γρήνμπεργκ.

Μέσω αυτού ο Επστάιν έπιασε δουλειά το 1976 ως χαμηλόβαθμος υπάλληλος στη Bear Stearns. Οι επενδυτικές επιλογές του τον βοήθησαν να γίνει partner μέσα σε τέσσερα χρόνια, αλλά το 1981 αποχώρησε για να ιδρύσει τη δική του εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων, την J. Epstein & Co.

Έχοντας ζήσει από κοντά τη ζωή των πλουσίων και διασήμων, κατάλαβε ότι αυτή ήταν γεμάτη από ανομολόγητα πάθη, διαστροφές και επιθυμίες. Κι έβαλε σκοπό της ζωής του να τα εκμεταλλευτεί για να πλουτίσει.

Η εταιρεία του εξυπηρετούσε μόνο εκατομμυριούχους. Πρώτος του πελάτης ήταν ο Λες Γουέξνερ, ο ιδρυτής της εταιρείας εσωρούχων Victoria’s Secret. Ακολούθησαν και άλλοι. Εξασφαλίζοντας μυστικότητα και την πλήρη ικανοποίηση των διαστροφών των πελατών του, ο Επστάιν άρχισε να βγάζει λεφτά με το τσουβάλι. Στον κύκλο του έλεγε ότι τα χρήματα που έβγαζε προέρχονταν από επιτυχημένες επενδύσεις στη Wall Street.

Όταν, ύστερα από τις καταγγελίες των θυμάτων του, οι αμερικανικές διωκτικές αρχές άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση, αποκαλύφθηκε ότι ο Επστάιν ήταν άγνωστος στη Wall Street. Πώς επομένως έκανε τόσα χρήματα;
ν

Ο Τζέφρι Επστάιν το 2005 με άγνωστη ανήλικη συνοδό. Image: Billy Farrell / PMC. Πηγή: Supplied
ν

Λιτλ Σαιν Τζέιμς. Το ιδιόκτητο νησί του Επστάιν στις Παρθένες Νήσους, το οποίο οι ντόπιοι αποκαλούσαν «Παιδονήσι» ή «Νησί των Οργίων». Από τους πιο τακτικούς επισκέπτες ήταν ο Μπιλ Κλίντον, σύμφωνα με αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης. Image: Supplied
ν

Ντόναλντ Τραμπ και Τζέφρι Επστάιν με μια από τις κοπέλες που ο Επστάιν χρησιμοποιούσε ως σκλάβες του σεξ. Image: Supplied
νν

Όπως αναφέρουν οι New York Times και η New York Post, η επιχείρηση ήταν τόσο επιτυχημένη, ώστε εκτός της Νέας Υόρκης, του Παλμ Μπιτς και του ιδιόκτητου νησιού, ο Επστάιν άνοιξε «υποκαταστήματα» στο Νέο Μεξικό, στην Ευρώπη (Γαλλία), στην Ασία (Ταϋλάνδη) και στην Αφρική. Οι υψηλοί προσκεκλημένοι του Επστάιν μεταφέρονταν με το ιδιωτικό του τζετ, το “Lolita Express”, με πρόσχημα κάποιο φιλανθρωπικό έργο!

Το τεράστιο κύκλωμα του trafficking, της εμπορίας και εκμετάλλευσης ανήλικων κοριτσιών, διεύθυνε η «μαντάμ» Γκισλέιν Μάξγουελ, κόρη του εκλιπόντος βαρόνου του ευρωπαϊκού Τύπου, Ρόμπερτ Μάξγουελ, η οποία είχε γνωριμίες στα υψηλά κοινωνικά στρώματα.

Όταν το Μάρτιο του 2017 ομοσπονδιακοί πράκτορες ερεύνησαν το αρχοντικό του Επστάιν στο Μανχάταν, ανακάλυψαν εκατοντάδες φωτογραφίες γυμνών ανήλικων κοριτσιών, που ο Επστάιν προσέφερε ως σκλάβες του σεξ για την ικανοποίηση των παθών των υψηλών προσκεκλημένων του. Σε κάθε φωτογραφία υπήρχε το όνομα της κοπέλας, τα ονόματα των πελατών και το είδος των «υπηρεσιών» που είχαν προσφερθεί.
ν

Η «μαντάμ» Γκισλέιν Μάξγουελ με την Ναόμι Κάμπελ το 2002. Η Κάμπελ ήταν τακτική επισκέπτρια στο «Νησί των Οργίων». Image: Mark Mainz. Πηγή: Supplied

ν

ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ο βρετανικός Guardian δημοσίευσε πρόσφατα έναν κατάλογο προσωπικοτήτων που εμπλέκονται στο κύκλωμα σωματεμπορίας του Επστάιν, στον οποίο περιλαμβάνονται πολιτικοί, κοσμικοί, βασιλικά πρόσωπα, κορυφαίοι επιχειρηματίες και επιστήμονες.

– Ντόναλντ Τραμπ: Ο Αμερικανός πρόεδρος αποκαλούσε τον Επστάιν «απίθανο τύπο» με τον οποίο είναι «διασκεδαστικό να κάνεις παρέα». Ο Επστάιν ήταν προσωπικός φίλος του και είχε επισκεφτεί δύο φορές το σπίτι του προέδρου στο Club Mar-a-Lago του Παλμ Μπιτς της Φλόριδας, το 1997 και το 2000. Στο προσωπικό σημειωματάριο του Επστάιν που διέρρευσε στον Τύπο το 2009, υπήρχαν 14 τηλεφωνικοί αριθμοί για τον Τραμπ και μέλη του προσωπικού του.

– Μπιλ Κλίντον: Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος εγκωμίαζε συχνά στα μέσα ενημέρωσης την προσωπικότητα και το φιλανθρωπικό έργο του Επστάιν, ενώ έχει χρησιμοποιήσει το ιδιωτικό τζετ του Επστάιν “Lolita Express” 27 φορές. Τώρα λέει ότι γνώριζε τον Επστάιν εξ αποστάσεως και η όποια επαφή τους σχετιζόταν με την παροχή βοήθειας στον αναπτυσσόμενο κόσμο. Να σημειωθεί ότι ο Επστάιν είχε χρηματοδοτήσει την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρυ Κλίντον, ενώ είχε προσφέρει 25.000 δολάρια στο Ίδρυμα Κλίντον, όταν ο πρώην πρόεδρος τον βοήθησε να μην πάει φυλακή.

Ο πρώην πρόεδρος επενέβη αποφασιστικά για να αφεθεί ελεύθερος ο Επστάιν, όταν συνελήφθη για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2006.

– Πρίγκιπας Άντριου: Ο Δούκας της Υόρκης και γιος της βασίλισσας Ελισάβετ είναι φίλος του Επστάιν από τις αρχές της δεκαετίας του 1990. Πλήθος φωτογραφιών τους δείχνουν μαζί να γευματίζουν στο Σαιν Τροπέ και την Ταϋλάνδη, ενώ ο Επστάιν είχε 16 τηλεφωνικούς αριθμούς του πρίγκιπα. Το παλάτι του Μπάκιγχαν εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ο πρίγκιπας δεν είχε καμία σχέση με τον Τζέφρι Επστάιν.
ν

Ο πρίγκιπας Άντριου κάνοντας περίπατο με τον Τζέφρι Επστάιν στη Νέα Υόρκη το 2011. Image: Jae Donnelly. Πηγή: Supplied
ν

Ο πρίγκιπας Άντριου με την 17χρονη τότε Βιρτζίνια Ρόμπερτς σε φωτογραφία του 2001. Στο βάθος διακρίνεται η προαγωγός Γκισλέιν Μάξγουελ. Ο Επστάιν είχε περασμένο στην ατζέντα του το όνομα του πρίγκιπα με 16 τηλεφωνικούς αριθμούς. Image: Supplied
ν

Το πολυτελές Boeing 727 “Lolita Express” του Επστάιν πρόσφερε ιδιαίτερες περιποιήσεις στους υψηλούς επιβάτες του, σύμφωνα με τον κυβερνήτη του αεροσκάφους Larry Visoski. Image: Equus. Πηγή: Supplied
ν

Στον κατάλογο των επιβατών του “Lolita Express” είναι σημειωμένα ονόματα όπως του Μπιλ Κλίντον, του πρίγκιπα Άντριου, του Κέβιν Σπέισι και του Κρις Τάκερ. Image: Equus. Πηγή: Supplied
ν

– Άλαν Ντέρσοβιτς: Ο επίτιμος καθηγητής στη Νομική Σχολή του Χάρβαρντ και μεγαλοδικηγόρος συμμετείχε ενεργά στον σεξουαλικό κύκλο του Επστάιν, σύμφωνα με τουλάχιστον δύο ανήλικες που τον κατήγγειλαν το 2007. Ο ίδιος απορρίπτει τις κατηγορίες ως «εντελώς ψευδείς».

– Λέσλι Γουέξνερ: Ο δισεκατομμυριούχος πίσω από την αλυσίδα εσώρουχων Victoria’s Secret, λέει ότι προσέλαβε τον Επστάιν το 1991 για να διαχειριστεί τα χρήματά του, δίνοντάς του απεριόριστη πρόσβαση στις επενδυτικές και φορολογικές του υποθέσεις. Ο Επστάιν φέρεται να κέρδισε περισσότερα από 200 εκατομμύρια δολάρια από αυτή τη συμφωνία. Την περασμένη εβδομάδα, όμως, ο Λέσλι Γουέξνερ δήλωσε ότι ο Επστάιν «υπεξαίρεσε» περισσότερα από 46 εκατομμύρια δολάρια από την προσωπική του περιουσία και ότι λυπόταν που ο οικονομολόγος πήρε τον «κακό δρόμο».

– Τζορτζ Κλούνεϊ: Ο 58χρονος ηθοποιός κατηγορείται ότι είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με την προαγωγό του παιδόφιλου Επστάιν, Γκισλέιν Μάξγουελ, σύμφωνα με τη βρετανική The Sun. Όπως καταθέτουν μάρτυρες, η Γκισλέιν προμήθευε στον Κλούνεϊ ανήλικα κορίτσια που ικανοποιούσαν τα βίτσια του.

– Στήβεν Χόκινγκ: Το 2006, ο διάσημος Βρετανός θεωρητικός φυσικός και κοσμολόγος, επισκέφθηκε το «Νησί των Οργίων» του Επστάιν, μαζί με τον επίσης θεωρητικό φυσικό Λόρενς Κράους (Lawrence Krauss) και τρεις νομπελίστες (Ντέιβιντ Γκρος, Φρανκ Ουίλτσεκ και Gerard ‘t Hooft) για μια «επιστημονική διάσκεψη», σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου (7 Ιανουαρίου 2015).

– Γκισλέιν Μάξγουελ: Η κόρη του βαρόνου του Τύπου Ρόμπερτ Μάξγουελ, που ήταν επικεφαλής του κυκλώματος σωματεμπορίας, ποτέ δεν αρνήθηκε την πολυετή γνωριμία της με τον Επστάιν. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Βιρτζίνια Ρόμπερτς Τζόφρεϊ, η οποία έγινε σκλάβα σε ηλικία 15 ετών, η Γκισλέιν την προσέλαβε ως βοηθό της –ένα κόλπο που χρησιμοποιούσε και με άλλα κορίτσια– και στη συνέχεια της ζήτησε να κάνει σεξουαλικό μασάζ στον Επστάιν και τους υψηλούς και παντοδύναμους φίλους του.
ν

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με την πρώην ερωμένη του Επστάιν, Γκισλέιν Μάξγουελ (δεξιά), η οποία του προμήθευε ανήλικα κορίτσια. Image: Supplied
ν

Ο Στήβεν Χόκινγκ στο «Νησί των Οργίων» τον Μάρτιο του 2006 μαζί με τον νομπελίστα Ντέιβιντ Γκρος (όρθιο) και την φυσικό του Χάρβαρντ, Λίσα Ράνταλ (άκρη δεξιά). Image: Tim Stewart / News Limited. Πηγή: Supplied
ν

ΠΡΟΣΩΠΑ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΣΗΣ ΥΠΟΨΙΑΣ

Το 2015, ο Guardian είχε αποκαλύψει τον πρώτο κατάλογο των ονομάτων που ήταν σημειωμένα στο «μικρό μαύρο βιβλίο» του Επστάιν. Επρόκειτο για τον πρώην Βρετανό πρωθυπουργό Τόνι Μπλαιρ, το μοντέλο Ναόμι Κάμπελ, τον ηθοποιό Ντάστιν Χόφμαν, τον διευθύνοντα σύμβουλο Μάικλ Μπλούμπεργκ και τον δισεκατομμυριούχο Ρίτσαρντ Μπράνσον.

Στο κύκλωμα σωματεμπορίας του Επστάιν εμπλέκονται επίσης ο Μπιλ Ρίτσαρντσον, πρώην κυβερνήτης του Νέου Μεξικού, ο Τζορτζ Μίτσελ, πρώην γερουσιαστής του Δημοκρατικού κόμματος, ο Τομ Πρίτσκερ (Tom Pritzker), εκτελεστικός διευθυντής των ξενοδοχείων Hyatt, ο επιστήμονας Μάρβιν Μίσκι, καθηγητής του ΜΙΤ και ο Γκλεν Ντάμπιν, διαχειριστής κεφαλαίων.

Τα ονόματα των διασήμων που είχαν σχέσεις με τον Επστάιν είναι οχετός: ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ Ehud Barak, ο διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν Αλ Σαούντ, ο σκηνοθέτης Γούντυ Άλλεν, ο ιδιοκτήτης της Tesla και της Space-X Έλον Μασκ, οι ηθοποιοί Κέβιν Σπέισι και Κρις Τάκερ και πολλοί άλλοι μεγαλόσχημοι ων ουκ έστιν αριθμός.
ν

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνι Μπλαιρ, ο Γούντυ Άλλεν και ο διάδοχος Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν. Image: Supplied
ν

Η βασίλισσα Ελισάβετ πηγαίνει στην εκκλησία στο Μπάλμοραλ, με τον γιο της πρίγκιπα Άντριου, Δούκα της Υόρκης, για να προσευχηθούν στις 11 Αυγούστου 2019, μια ημέρα μετά τον βολικό θάνατο του Τζέφρι Επστάιν στη φυλακή. Image: AP. Πηγή: Supplied
νν

Ο Στήβεν Χόκινγκ πήγε στο «Νησί των Οργίων» δύο φορές, το 2006 και το 2012. Γνώριζε πού πήγαινε, καθώς οι έκνομες δραστηριότητες του Επστάιν ήταν γνωστές ήδη από το 2002. Αλλά, όπως είπαμε, ο Επστάιν μπορούσε να ικανοποιήσει οποιαδήποτε επιθυμία.

Εκτός από τον φυσικό Λόρενς Κράους και τους τρεις νομπελίστες (Ντέιβιντ Γκρος, Φρανκ Ουίλτσεκ και Gerard ‘t Hooft), στην «επιστημονική διάσκεψη» του Μαρτίου 2006 πήρε μέρος και ο νομπελίστας βιολόγος Τζέραλντ Έντελμαν. Τακτική επισκέπτρια ήταν επίσης η Λίσα Ράνταλ, η γνωστή θεωρητική φυσικός από το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ.

Τις αποκαλύψεις έκαναν τρεις «σκλάβες του σεξ», η Βιρτζίνια Ρόμπερτς Τζόφρεϊ, σκλάβα από 15 ετών, η Τζένιφερ Αραόζ, η Σαβάνα Γκάθρι και η «αεροσυνοδός» Σαντάι Ντέιβις που πρόσφερε εναέριες υπηρεσίες στους υψηλούς επιβάτες του ιδιωτικού τζετ του Επστάιν “Lolita Express”.

Γίνεται επίσης λόγος για έναν «μη Αμερικανό πρόεδρο», εννοώντας προφανώς κάποιον Ευρωπαίο, το όνομα του οποίου αποσιωπάται.

Όλοι αυτοί οι μεγαλόσχημοι, εκτός από την ικανοποίηση των παθών τους, ουσιαστικά ρουφούσαν την νεανική ενέργεια από τα κορίτσια, σαν βαμπίρ.
ν

Lolita Express Masseuse Reveals Lurid Details from Jeffrey Epstein’s Private Plane

ν

ΠΡΟΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ;

Η παράνομη δράση του Επστάιν ήταν γνωστή εδώ και δεκαετίες, όμως οι ισχυροί φίλοι του, όπως ο Μπιλ Κλίντον, εξουδετέρωναν κάθε προσπάθεια σύλληψής του. Η αρχή της αποκάλυψης του αρρωστημένου βίου τόσων και τόσων διασημοτήτων έγινε το 2016 με την κυκλοφορία του βιβλίου του Τζέιμς Πάτερσον Filthy Rich: A Powerful Billionaire, the Sex Scandal That Undid Him, and All the Justice That Money Can Buy.

Ο Πάτερσον μαζί με τους Τζον Κόναλυ και Τιμ Μαλλόι παρέθεταν φρικιαστικές λεπτομέρειες του τι συνέβαινε στο «Νησί των Οργίων», τις οποίες αποκάλυψαν οι κοπέλες που είχαν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από τον Επστάιν και τους ισχυρούς φίλους του.

Με τον κλοιό να σφίγγει γύρω του, ο Τζέφρι Επστάιν κάλεσε ένα χρόνο πριν, στις 15 Αυγούστου 2018, τον δημοσιογράφο των New York Times Τζέιμς Στιούαρτ, στο αρχοντικό που διατηρούσε στο Μανχάταν.

Εμφανώς ταραγμένος και προαισθανόμενος το τέλος του, ο Επστάιν δικαιολόγησε τις πράξεις του, λέγοντας ότι αδίκως τον κατηγορούν για εμπορία ανήλικων κοριτσιών και παιδική πορνεία, καθώς το να πηγαίνει ένας ηλικιωμένος άνδρας με μια ανήλικη κοπελίτσα «είναι απολύτως φυσιολογικό»!

Μάλιστα αποκάλεσε την παιδοφιλία «πολιτισμική εκτροπή» (cultural aberration) και είπε ότι κάποτε στην ιστορία τέτοιες σχέσεις ήταν απολύτως αποδεκτές!

Είπε ακόμη ότι οι πελάτες του γνώριζαν το μυστικό του και ότι το θεωρούσαν εντελώς αβλαβές. Η πολύ καλή του φήμη, είπε, ήταν αυτή που έκανε τόσους πολλούς ανθρώπους να τον εμπιστεύονται. Ο καθένας, είπε, έχει τα μυστικά του, προσθέτοντας ότι τα μυστικά άλλων είναι πολύ πιο φοβερά από τα δικά του. Οι άνθρωποι γνώριζαν το μυστικό του και τον εμπιστεύονταν χωρίς να αισθάνονται ντροπή ή αμηχανία.
ν

Η πολυτελής έπαυλη του Επστάιν με την πισίνα στο Παλμ Μπιτς βρίσκεται δίπλα στην θερινή κατοικία του Ντόναλντ Τραμπ. Πηγή: New York Post
ν

«Δεν υπάρχει τίποτα το κακό στο να κοιμούνται μεγάλοι άνδρες με μικρά κορίτσια. Τέτοιες αντιλήψεις είναι ξεπερασμένες», είπε ο Επστάιν στον Στιούαρτ και επεσήμανε ότι όπως η ομοφυλοφιλία θεωρείτο παλιά έγκλημα και τώρα είναι νόμιμη (παρ’ όλο που σε ορισμένες χώρες τιμωρείται ακόμα και με θάνατο), έτσι και η παιδεραστία είναι θέμα χρόνου να καταστεί νόμιμη.

Οι ισχυροί φίλοι του, του είχαν πει να μην φοβάται και τον είχαν διαβεβαιώσει ότι εργάζονται προς αυτή την κατεύθυνση τόσο στις χώρες τους, όσο και στον ΟΗΕ, ώστε να αλλάξει ο νόμος και η παιδεραστία και η παιδοφιλία να μην θεωρούνται πλέον εγκλήματα, αλλά να ενταχθούν στον κατάλογο με τα «δικαιώματα του ανθρώπου»!

Το εναλλακτικό σχέδιο προβλέπει έμμεση νομιμοποίηση της παιδοφιλίας ως «ψυχικής νόσου», όπως έγινε και με τα ναρκωτικά που χαρακτηρίστηκαν «θεραπευτικά». Έτσι, η κακότητα και η διαστροφή θα θεωρούνται πλέον αρετές. Αλλά μήπως αυτό δεν συμβαίνει στον σύγχρονο κόσμο;
ν

Ο Τζέφρι Επστάιν νεκρός στο κελί του. Η αυτοψία έδειξε ότι αρκετά κόκαλα στον αυχένα του ήταν σπασμένα, κάτι που συμβαίνει στις δολοφονίες και όχι στις αυτοκτονίες. Πηγή: New York Post
ν

Ο Επστάιν είχε πει στον δικηγόρο του το Σάββατο, όταν τον αποχαιρετούσε: «Θα σε δω τη Δευτέρα». Λίγες ώρες μετά ήταν νεκρός στο κελί του με σπασμένο αυχένα.

Ο θάνατός του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έγινε δεκτός με αναστεναγμούς ανακούφισης από πολλούς μεγαλόσχημους που σήμερα αποτελούν τους πυλώνες της κοινωνίας μας.
ν

How teen runaway Virginia Roberts became one of Jeffrey Epstein’s victims


ν

 


Translate this post