Game Of Thrones: Οι Έλληνες υποψήφιοι του Σιδερένιου Θρόνου (pict)

Κατηγορία Ελλάδα

PICTORIAL

Youmagazine Newsroom

 

Η εκλογική μάχη πλησιάζει και μόνο ένας θα καθίσει στον Σιδερένιο Θρόνο. Δείτε τους επικρατέστερους Έλληνες υποψηφίους.

Ποιος θα καθίσει στον Σιδερένιο Θρόνο; Οι υποψήφιοι είναι πολλοί… Πηγή: News Media

ν

Η ΣΕΙΡΑ που όλος ο πλανήτης περιμένει, έρχεται! Στις 14 Απριλίου θα κάνει πρεμιέρα ο 8ος κύκλος, ο οποίος στην Ελλάδα θα προβληθεί αποκλειστικά και ταυτόχρονα με την Αμερική, από τη Nova. Στις 26 Μαΐου θα διεξαχθούν οι Ευρωεκλογές, μαζί με τις περιφερειακές και τις δημοτικές. Ποιος θα καθίσει στον Σιδερένιο Θρόνο; Η αγωνία είναι μεγάλη…
Η Καλίσι; Ο Τζον Σνόου; Η Σέρσεϊ; Αυτές είναι οι κλασικές υποψηφιότητες που όλοι έχουμε κατά νου. Όμως το ελληνικό στοιχείο είναι έντονο στη μάχη για τον Θρόνο, με παρουσία αρκετών διασημοτήτων του εγχώριου καλλιτεχνικού, τηλεοπτικού και πολιτικού γίγνεσθαι.
Προς ώρας στον θρόνο κάθεται ο Τσίπρας η Σέρσει Λάννιστερ, που βασιλεύει πλέον και στα επτά βασίλεια. Είναι όμως τα πράγματα έτσι;
Οι Νεοδημοκράτες και το Κινάλ Οι Ταϊρελ και το Ντορν έχουν κηρύξει πόλεμο ενάντια στον Σιδερένιο Θρόνο, ενώ η Ντενέρις και ο Τζον συμμαχούν ενάντια στους λευκούς οδοιπόρους. Ποιος θα είναι ο νικητής;
Ψηφίστε την προσωπικότητα που θα πρέπει να κατεβάσουμε ως χώρα για να κερδίσουμε σε αυτή την απόλυτη τηλεοπτική μάχη!
Σημ. Οι φωτογραφίες 1-9 και τα κείμενα προέρχονται από δημοσίευμα του site www.in2life.gr το οποίο μας άρεσε τόσο πολύ, ώστε το αντιγράψαμε, χωρίς αιδώ και χωρίς εκεί, και σας το παρουσιάζουμε.

ν

1 Αλέξης Τσίπρας

Μετά την Συμφωνία των Πρεσπών, ο Αλέξης Τσίπρας φιλοδοξεί να προβεί σε μια ακόμα Συμφωνία, αυτή τη φορά με την Σέρσεϊ, έτσι ώστε να εξασφαλίσει την αμέριστη υποστήριξή της και να στρογγυλοκαθίσει στην καρέκλα στον Θρόνο.
ν

2 Λάκης Γαβαλάς

Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες. Η εμπειρία του από τις φυλακές Κορυδαλλού έχει μεταμορφώσει τον πάλαι ποτέ αδύναμο Λάκη σε έναν σκληρό και αδίστακτο μνηστήρα της εξουσίας. Η πολύπλευρη περσόνα του εγγυάται τα πιο στιλάτα, μοδάτα και ενωμένα Επτά Βασίλεια ever, τα οποία πιθανότατα να γίνουν οκτώ μετά την προσάρτηση της Μυκόνου.
ν

3 Παύλος Πολάκης

Φημολογείται πως συγγενεύει με τους Πρώτους Ανθρώπους και τους Νεάντερταλ. Μπορεί να υστερεί σε μυαλό, αλλά όχι σε σθένος και δύναμη μιας και η ατάκα «Όλοι σας και μόνος μου» προκαλεί δέος στους εχθρούς του.
ν

4 Τάκης Τσουκαλάς

Ο αριθμός «7» στα Βασίλεια έκανε τον Τάκη Τσουκαλά έξαλλο και τον έσπρωξε τελευταία στιγμή να μπει στη μάχη της διαδοχής του Θρόνου. Τον οποίο Θρόνο, αφού καταλάβει, θα φροντίσει να αντικατασταθούν τα ξίφη με κύπελλα του Ολυμπιακού σε ποδόσφαιρο, πόλο και βόλεϊ γυναικών.
ν

5 Άδωνης Γεωργιάδης

Έχοντας καταφέρει να ομιλείται η αρχαία Ελληνική και στα Επτά Βασίλεια, ο Άδωνης στηρίζει τη δύναμή του στις προνομιακές προσφορές των βιβλίων του, οι οποίες κάνουν τον κόσμο να παραμιλά. «Τον λιγουρεύεστε;» μοιάζει να φωνάζει στους αντιπάλους του, κραδαίνοντας τόμους του Θουκυδίδη.
ν

6 Άντζελα Δημητρίου

Μια Λαίδη με όλη τη σημασία της λέξης, η οποία επίσης στηρίζεται στην ανά δεκαετίες εμπειρία της από τη Νύχτα για να πρωτοστατήσει στον αγώνα ενάντια στους Nightwalkers και να ενώσει τα Επτά Βασίλεια κάτω από την αστραφτερή της τουαλέτα, ενώ τραγουδά «Φωτιά στα Σαββατόβραδα».
ν

7 Γιώργος Μαζωνάκης

Όντας «παιδί της νύχτας» ο Γιώργος Μαζωνάκης γνωρίζει πολύ καλά τα χούγια των Nightwalkers και θεωρείται άτρωτος όταν το σκοτάδι πέφτει, γεγονός που του δίνει αβαντάζ έναντι των αντιπάλων του.
ν

8 Γιώργος (Ντάνος) Αγγελόπουλος

Η γοητεία, αλλά κυρίως το συγγραφικό του ταλέντο, που κάνει τα κορίτσια να λιώνουν, αναμένεται να επηρεάσουν σημαντικά την Σέρσεϊ και την Καλίσι, οι οποίες στην πρώτη αναμέτρηση θα κάνουν πέρα, δίνοντας στον Ντάνο το ελεύθερο να στρογγυλοκαθίσει στον Θρόνο ετοιμάζοντας το δεύτερο βιβλίο του.
ν

9 Κυριάκος Μητσοτάκης

Ακόμα ένας γόης που ανάβει φωτιές στις καρδιές των κοριτσιών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φιλοδοξεί να δώσει τέλος σε αιώνες κακοτυχίας, η οποία ακολουθεί σαν σκιά την οικογένειά του. Φήμες αναφέρουν πώς για να διεκδικήσει τον Σιδερένιο Θρόνο θα χρησιμοποιήσει εξωγήινη τεχνολογία.
ν

10 Ρένα Δούρου

Έχοντας φάει 124 ανθρώπους (100 στο Μάτι και 24 στη Μάνδρα) για πρωινό, η Ρένα Δούρου είναι πανέτοιμη να ριχτεί στη μάχη ενάντια στις δυνάμεις του Σκοτεινού Χειμώνα, ώστε στη χώρα μας να επικρατήσει η αιώνια λιακάδα του καθαρού μυαλού του Αλέξη Τσίπρα.

ν

ν

 


Translate this post