Το Άλογο στη χρονιά του Χοίρου (2019)

Κατηγορία Κινεζική αστρολογία

ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΖΩΔΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Το 2019 το Άλογο θα έχει εξαιρετικές προοπτικές, ενώ ένα φωτεινό άστρο θα λάμπει άνωθεν και θα το περιβάλει με καλούς κραδασμούς. Στον οικονομικό τομέα το Άλογο θα πρέπει να ελέγχει αυστηρά τις δαπάνες του.

ν

ΑΛΟΓΟ – Επιμονή

Το Άλογο είναι το έβδομο ζώδιο του κινέζικου ζωδιακού κύκλου, αντιστοιχεί στους Διδύμους και θεωρείται αρσενικό (γιανγκ).
Τα άτομα Άλογα διαθέτουν ισορροπία και μια ξεχωριστή χάρη. Έχετε δει ποτέ άγριο άλογο να καλπάζει με τη χαίτη του να ανεμίζει περήφανα; Κάθε μυς που συσπάται βγάζει ζωή και δύναμη. Χωρίς αμφιβολία το Άλογο είναι η προσωποποίηση της ζωής, της χάρης, του ρυθμού και της ευγένειας. Αντέχει στην σκληρή δουλειά, απολαμβάνει την συνύπαρξη του με μεγάλα πλήθη και επιθυμεί την οικονομική σταθερότητα. Ψάχνει για ταίρι του τον πιο όμορφο και τον πιο δυνατό εκπρόσωπο του αντίθετου φύλου, προς το οποίο έχουν ιδιαίτερη αδυναμία. Αν και είναι κοινωνικό ζώο, έχει προκαταλήψεις και μπορεί να γίνει ιδιοτελές και αδιάλλακτο. Του αρέσουν οι μετακινήσεις και τα ταξίδια και φοβάται όσους έχουν γεννηθεί σε έτη Βοδιού.

Τα έτη γέννησης του Αλόγου

30 Ιαν. 1930 – 16 Φεβρ. 1931
15 Φεβρ. 1942 – 4 Φεβρ. 1943
3 Φεβρ. 1954 – 23 Ιαν. 1955
21 Ιαν. 1966 – 8 Φεβρ. 1967
7 Φεβρ. 1978 – 27 Ιαν. 1979
27 Ιαν. 1990 – 13 Φεβρ. 1991
12 Φεβρ. 2002 – 31 Ιαν. 2003
31 Ιαν. 2014 – 18 Φεβρ. 2015
17 Φεβρ. 2026 – 5 Φεβρ. 2027
4 Φεβρ, 2038 – 23 Ιαν. 2039
ν

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2019

Η χρονιά του Χοίρου βρίσκει το Άλογο με μια γεύση επιτυχίας από το 2018, το έτος του Σκύλου, καθώς κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδίου απόλαυσαν απρόσμενα κέρδη.
Το 2019 θα είναι μια εξαιρετική χρονιά για τα Άλογα με άνοδο στην τύχη, τα αισθηματικά τους, αλλά και μερικές καλές ευκαιρίες βελτίωσης της ζωής τους.
Το Άλογο φέτος για να μπορέσει να απολαύσει όλες αυτές τις θετικές εξελίξεις στη ζωή θα πρέπει να ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής και να διατηρεί τον εαυτό του σε καλή φυσική κατάσταση.
Υπάρχει το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει κάποιο πρόσθετο άγχος, καθώς οι ρυθμοί στη ζωή του αυξάνονται σημαντικά, αλλά αν διατηρήσει τις υγιεινές του συνήθειες, θα είναι σε θέση να κρατήσει το άγχος σας σε διαχειρίσιμα επίπεδα.
Στον τομέα της καριέρας και των οικονομικών τα νέα είναι πολύ καλά για το Άλογο του. Εάν παραμείνει εστιασμένο και αφοσιωμένο στο στόχο του, είναι βέβαιο ότι θα επιτύχει πολλά από τα όνειρα και τις επιδιώξεις του.
Όσοι εργάζονται με μερική απασχόληση, θα έχουν την ευκαιρία να αναδειχθούν με τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους. Η καλή τους τύχη μπορεί ακόμη και να τους φέρει μια αύξηση ή προαγωγή που σίγουρα την αξίζουν.
Η πρόβλεψη για το 2019 δείχνει επίσης ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ένα καλό έτος για επενδύσεις. Σίγουρα τα Άλογα θα αποκομίσουν κέρδος. Ωστόσο, τα χρήματα είναι πιθανό γλιστρήσουν από την τσέπη τους αν τα ξοδεύουν τόσο γρήγορα όσο τα κερδίζουν.
Παρ’ όλα αυτά δεν υπάρχει πραγματικός λόγος ανησυχίας, εφόσον μένουν μακριά από εξαιρετικά επικίνδυνες επενδύσεις. Αν το έχουν υπόψη τους αυτό, θα έχουν αρκετά χρήματα για να απολαύσουν μερικές μικρές απολαύσεις της ζωής.
Το 2019, το Άλογο θα βρει υποστηρικτές που θα το βοηθήσουν στα σχέδιά του. Οι φίλοι, οι συνεργάτες και οι αγαπημένοι τους θα είναι πολύ υποστηρικτικοί και θα βρίσκονται πίσω από κάθε τους προσπάθεια.
Θα πρέπει όμως πάντα να θυμούνται να είναι προσεκτικοί με αυτά που λένε, ώστε να αποφύγουν συγκρούσεις και διαφωνίες.
ν

Τυχερή περίοδος: 15 Μαΐου έως 8 Οκτωβρίου

Δυσμενής περίοδος: 15 Οκτωβρίου έως 8 Δεκεμβρίου
ν

Ο τομέας των σχέσεων επιφυλάσσει μεγάλες συγκινήσεις στο Άλογο τη χρονιά του Χοίρου. Το περιμένουν υπέροχες στιγμές που θα του μείνουν αξέχαστες. Ειδικά τα ελεύθερα Άλογα θα πρέπει να έχουν τα μάτια σας ανοιχτά γιατί υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βρουν το άλλο τους μισό.
Θα υπάρξουν πολλοί υποψήφιοι σύντροφοι φέτος και το πάθος θα ξεχειλίζει κάτω από την επίδραση της ενέργειας του γήινου Χοίρου. Όταν λοιπόν το Άλογο «χτυπηθεί» από τα βέλη του έρωτα δεν πρέπει να διστάσει να κάνει την πρώτη κίνηση.
Τα Άλογα που είναι δεσμευμένα μπορούν να επιχειρήσουν να αποκτήσουν μεγαλύτερη θέρμη στη σχέση τους, δείχνοντας τα βαθύτερα συναισθήματά τους. Ήρθε η ώρα να προχωρήσουν τη σχέση τους και να την περάσουν σε ένα πιο σοβαρό στάδιο.
Η υγεία του Αλόγου χρειάζεται προσοχή κατά τη διάρκεια του έτους του γιν Χοίρου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να ανησυχεί σε μεγάλο βαθμό γι’ αυτήν. Υπάρχει μια πιθανότητα ελαφριάς τροφικής δηλητηρίασης ή πεπτικών προβλημάτων, τα οποία όμως εύκολα αντιμετωπίζονται.
Το Άλογο θα πρέπει να δίνει τη σωστή προσοχή στο σώμα του και να κάνει τις ετήσιες εξετάσεις του. Θα ωφεληθεί πολύ αν ασκείται τακτικά, διατηρεί μια ισορροπημένη διατροφή και κοιμάται όσο χρειάζεται.
Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που πρέπει να έχει υπόψη του το Άλογο φέτος είναι η απροσεξία στην οδήγηση. Θα πρέπει να θυμάται πάντα να φοράει ζώνη ασφαλείας και να κρατάει τον εκνευρισμό του υπό έλεγχο όταν βρίσκεστε πίσω από το τιμόνι. Συχνά, μπορεί να γίνει ο  μεγαλύτερος κίνδυνος για τον εαυτό του.
ν

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

Το 2019 θα είναι δύσκολο για τα Άλογα να κάνουν μεγάλη οικονομία, επομένως πρέπει να ελέγχουν αυστηρά τις δαπάνες τους. Είναι ένα έτος για συντήρηση και εξοικονόμηση και δεν πρέπει να παρασύρονται σε περιττές αγορές.
Οι σχέσεις θα είναι γενικά καλές, αλλά θα πρέπει να αποφεύγουν βιαστικές κρίσεις για τους άλλους στη δουλειά τους και θα πρέπει να μάθουν επίσης να κρατάνε την ψυχραιμία τους.
ν

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Λόγω της προσωπικότητάς τους, τα Άλογα συχνά διαταράσσουν το βιολογικό τους ρολόι. Αυτό μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα, όπως ασθένειες του ήπατος και των νεφρών. Θα πρέπει, λοιπόν, να είναι σε εγρήγορση εάν π.χ. ένα απλό κρύωμα προκαλέσει πόνους στο στήθος.
Για να αποφευχθούν προβλήματα υγείας, τα άλογα πρέπει να μειώσουν κάπως τον καταιγιστικό ρυθμό τους. Μην αγνοείτε μικρά συμπτώματα, καθώς μπορούν να επιδεινωθούν και να οδηγήσουν σε σοβαρές ασθένειες.
ν

Συμβατά ζώδια: Πρόβατο, Τίγρης, Σκύλος

Ασύμβατα ζώδια: Ποντικός, Βόδι, Άλογο
ν

< Επιστροφή

 


Translate this post