Το Φίδι στη χρονιά του Χοίρου (2019)

Κατηγορία Κινεζική αστρολογία

ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΖΩΔΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Το 2019 θα αποδειχθεί για το Φίδι επωφελές, καθώς το γοητευτικό αυτό ζώδιο ξέρει να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις και να τις μεταμορφώνει σε ευκαιρίες.

ν

ΦΙΔΙ – Γοητεία

Το Φίδι είναι το έκτο ζώδιο του κινέζικου κύκλου, αντιστοιχεί στον Ταύρο και θεωρείται θηλυκό (γιν).
Όταν τα άτομα Φίδια μπαίνουν σε ένα δωμάτιο αυτό γεμίζει αυτόματα με μουσική και χαρά. Είναι από τα άτομα που ανεβάζουν το κέφι σε μια παρέα, άτομα έντονα και παθιασμένα, έτοιμα να κάνουν την πιο επικίνδυνη και ακραία σκέψη. Θεωρούνται σοφά και έχουν σκέψεις βαθιές, ήρεμες και φυσιολατρικές, αν και κάπως απλοϊκές. Παίρνουν μέρος σε μεγάλα θέματα, μεγαλύτερα από την ίδια την ζωή. Έχουν μια εσωτερική ομορφιά και ζουν μια μακρά ζωή.

Τα έτη γέννησης των Φιδιών

10 Φεβρ. 1929 – 29 Ιαν. 1930
27 Ιαν. 1941 – 14 Φεβρ. 1942
14 Φεβρ. 1953 – 2 Φεβρ. 1954
2 Φεβρ. 1965 – 20 Ιαν. 1966
18 Φεβρ. 1977 – 6 Φεβρ. 1978
6 Φεβρ. 1989 – 26 Ιαν. 1990
24 Ιαν. 2001 – 11 Φεβρ. 2002
10 Φεβρ. 2013 – 30 Ιαν. 2014
29 Ιαν. 2025 – 16 Φεβρ. 2026
15 Φεβρ. 2037 – 3 Φεβρ. 2038
ν

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2019

Το έτος του Χοίρου μπορεί να παρουσιάσει μερικές προκλήσεις για το Φίδι. Αν και αυτό δεν ισοδυναμεί απαραίτητα με ένα άσχημο έτος, θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να παραμείνετε θετικοί κατά τη διάρκεια του 2019.
Όταν πρόκειται για την επίλυση προβλημάτων, τα Φίδια υιοθετούν ενστικτωδώς μια αντιληπτική και αναλυτική προσέγγιση σε αντίθεση με τους Χοίρους, οι οποίοι προτιμούν μια πιο άμεση και διαισθητική προσέγγιση. Θα πρέπει να μάθουν να εξισορροπούν αυτές τις αντίθετες στρατηγικές για να ξεπεράσουν τα εμπόδια του 2019.
Φέτος, είναι προτιμότερο για τα Φίδια να αναζητούν ηλιόλουστα και ευχάριστα μέρη και να αποφεύγουν την αρνητική ενέργεια, τουλάχιστον μέχρι το δεύτερο μισό του έτους, όταν η τύχη τους επιστρέφει.
Οι εξαιρετικά ευαίσθητοι και πεισματικοί τρόποι του Φιδιού θα αποτελέσουν τα μεγαλύτερα εμπόδια στο δρόμο του φέτος. Για να τα ξεπεράσει θα πρέπει να μάθει να λύνει τα προβλήματά του όχι ακλουθώντας απλώς την οδό της ελάχιστης αντίστασης, αλλά κάνοντας πράξη την πλήρη διαφάνεια και ευθύτητα στην καθημερινή ζωή του.
Για να κρατήσει την κακή τύχη μακριά, θα πρέπει να φροντίσει την βόρεια και την βορειοανατολική πλευρά του σπιτιού ή του γραφείου του, καθώς αυτές οι κατευθύνσεις είναι οι πιο ευνοϊκές γι’ αυτόν.
Αν και το 2019 φέρνει διάφορα εμπόδια στη σταδιοδρομία τους, τα Φίδια θα παρατηρήσουν ότι εάν επιμείνουν και ξεπεράσουν αυτές τις προκλήσεις, η αξία τους θα λάμψει και η δουλειά τους θα εκτιμηθεί.
Οι εργαζόμενοι με μερική απασχόληση ενδέχεται να ανακαλύψουν νέες ευκαιρίες εργασίας. Σε κάθε περίπτωση, τα Φίδια θα πρέπει να αρπάζουν τις ευκαιρίες με το που θα εμφανίζονται, γι’ αυτό θα πρέπει να είναι πάντα σε επιφυλακή.
Γενικά, τα Φίδια μπορούν να περιμένουν να κερδίσουν κάποια θετική προσοχή από τους προϊσταμένους τους στη δουλειά, αλλά η προώθηση ή η άνοδος ενδέχεται να μην είναι στα χαρτιά φέτος. Θα πρέπει πάντα να θυμούνται ότι η υπομονή είναι μεγάλη αρετή.
Τα οικονομικά σας δεν θα παρουσιάσουν πρόβλημα το 2019, αλλά θα πρέπει να ξεκινήσετε έναν οικονομικό προγραμματισμό για το μέλλον. Αποφύγετε τα μεγάλα έξοδα και μην αναλαμβάνετε επιχειρηματικά ρίσκα. Είναι γνωστό ότι στα Φίδια λείπει η σκληρότητα που χρειάζεται για τη διεύθυνση μεγάλων επιχειρήσεων.
ν

Τυχερή περίοδος: Από 3 Σεπτεμβρίου έως 8 Νοεμβρίου

Δυσμενείς περίοδοι: Μάρτιος, από 1 Απριλίου έως 20 Ιουλίου και ο μήνας Οκτώβριος
ν

Οι αισθηματικές προδιαγραφές του έτους αυτού δεν είναι οι ιδανικές για όσους ψάχνουν έναν σύντροφο. Παρ’ όλα αυτά θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν γνωριμίες και να διευρύνουν τον κοινωνικό τους κύκλο. Κάποιες από αυτές τις γνωριμίες μπορεί να προχωρήσουν, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα αντέξουν στο χρόνο.
Ωστόσο, αυτές οι εμπειρίες θα βοηθήσουν το Φίδι στην καλύτερη διαμόρφωση και καθορισμό των αισθηματικών στόχων του στο μέλλον.
Αυτή η χρονιά είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνει κανείς ενδοσκόπηση και να ανακαλύψει τι ακριβώς είναι αυτό που θέλει ή δεν θέλει από έναν σύντροφο.
Η υγεία δεν θα αποτελέσει πηγή ανησυχίας για το Φίδι φέτος. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχει τις μικροαδιαθεσίες για να μην εξελιχθούν σε κάτι σοβαρό. Θα πρέπει πάντα να παρακολουθεί τη φυσική του κατάσταση. Όταν αισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία του, θα πρέπει να προστρέχει αμέσως σε κάποιον ειδικό.
Το άγχος θα είναι πιθανότατα ο κυριότερος ένοχος για τα προβλήματα υγείας μέσα στο 2019, ειδικά εάν προέρχεται από τους τομείς της καριέρας και των οικονομικών.
Για να καταπολεμήσει αυτό το πρόβλημα, το Φίδι πρέπει να μάθει να χαλαρώνει, να αφιερώνει χρόνο στον εαυτό του και να επαναπροσδιορίζει τις προτεραιότητές του, προκειμένου να διώξει το άγχος του.
Διάφορες πρακτικές χαλάρωσης, όπως γιόγκα, διαλογισμός και ελαφριά άσκηση μπορούν να κάνουν θαύματα για την ψυχική και σωματική υγεία του.
ν

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

Η χρονιά αυτή θα σας δείξει τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε από τη ζωή και πάνω σε αυτή τη βάση θα μπορείτε πιο εύκολα να προγραμματίσετε το μέλλον σας.
ν

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Ο μήνας που θα πρέπει να προσέξει περισσότερο το Φίδι είναι ο Μάρτιος, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να εξαπατηθεί ή ακόμη και να πέσει θύμα ληστείας. Για να είναι απολύτως ασφαλές, το Φίδι θα πρέπει να προσέχει για τέτοιου είδους πιθανά περιστατικά ολόκληρο το χρόνο.
Το 2019 μπορεί να παρουσιαστεί το φαινόμενο ανθρώπων που κουτσομπολεύουν ή λένε ψέματα για να βλάψουν τα Φίδια. Γι’ αυτό τα Φίδια θα πρέπει να προσέχουν πάντα τις συναναστροφές τους και να μην επηρεάζονται από αυτό που φαίνεται. Θα μπορούσε να είναι ακόμη και κάποιος που γνωρίζουν και εμφανίζεται με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο, παριστάνοντας ότι είναι ένας καλός φίλος.
ν

Συμβατά ζώδια: Πετεινός, Πίθηκος και Βόδι

Ασύμβατα ζώδια: Τίγρης και Χοίρος
ν

< Επιστροφή

 


Translate this post