Το Βόδι στη χρονιά του Χοίρου (2019)

Κατηγορία Κινεζική αστρολογία

ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΖΩΔΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Το 2019 θα είναι μια πολυάσχολη και εποικοδομητική χρονιά για το Βόδι και πιθανόν το τέλος της χρονιάς να βρει το Βόδι σε πιο ισχυρή οικονομική θέση.

ν

ΒΟΔΙ – Ισορροπία

Το Βόδι ή Ταύρος είναι το δεύτερο ζώδιο του κινεζικού κύκλου, αντιστοιχεί στον Αιγόκερω και θεωρείται θηλυκό (γιν).
Το Βόδι είναι γεννημένο κάτω από τον αστερισμό της ισορροπίας και της επιμονής. Δουλεύει σκληρά και φιλότιμα και κάνει τα πάντα με τολμηρό, μεθοδικό και αποφασιστικό τρόπο. Έχει αξιόλογες ηγετικές ικανότητες και συχνά το θαυμάζουν για τον ανθεκτικό και ασυμβίβαστο χαρακτήρα του. Ξέρει τι θέλει να πετύχει στη ζωή και, όσο βέβαια είναι δυνατόν, δεν εκτρέπεται από τον τελικό του στόχο.
Τα έτη γέννησης του Βοδιού
24 Ιαν. 1925 – 12 Φεβρ. 1926
11 Φεβρ. 1937 – 30 Ιαν. 1938
29 Ιαν. 1949 – 16 Φεβρ. 1950
15 Φεβρ. 1961 – 4 Φεβρ. 1962
3 Φεβρ. 1973 – 22 Ιαν. 1974
20 Φεβρ. 1985 – 8 Φεβρ. 1986
7 Φεβρ. 1997 – 27 Ιαν. 1998
26 Ιαν. 2009 – 13 Φεβρ. 2010
12 Φεβρ. 2021 – 31 Ιαν. 2022
31 Ιαν. 2033 – 18 Φεβρ. 2034

ν

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2019

Το έτος του Χοίρου πρόκειται να είναι μια πολυάσχολη και εποικοδομητική χρονιά για το Βόδι. Θα τα πάει καλά στις περισσότερες δραστηριότητές του, όμως το επίπεδο της επιτυχίας του εξαρτάται από το βαθμό της δέσμευσής του και τη σαφήνεια των στόχων του. Πάντως, οι ανταμοιβές αυτού του έτους μπορεί να είναι αρκετά σημαντικές.
Στον επαγγελματικό τομέα θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες: κάποια καινούργια δουλειά, προαγωγή ή απόκτηση πιο υπεύθυνης θέσης. Αν και το Βόδι μερικές φορές φαίνεται να απομονώνεται στον εαυτό του και του αρέσει να διατηρεί κάποια ανεξαρτησία στις πράξεις του, το έτος αυτό ευνοεί τις συνεργασίες. Θα είναι καλό να συμπεριλάβει και άλλους στα σχέδια και στη δουλειά του.
Οι συνάδελφοί του θα του συμπαρασταθούν και θα είναι γενικά πρόθυμοι να τον βοηθήσουν. Γι’ αυτό δεν πρέπει να διστάσει να ζητήσει τη βοήθειά του. Παρά την ισχυρή του θέληση και την επιμονή, ακόμη κι αυτός δεν μπορεί να τα πετύχει όλα μόνος του.
Επίσης, αν είναι ικανός να επεκτείνει τις ικανότητές του και την εμπειρία του κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Αυτό θα τον εξυπηρετήσει πολύ καλά στο μέλλον.
Όσοι αναζητούν εργασία, πρέπει να ακολουθήσουν όποια ανοίγματα τους παρουσιαστούν και επίσης να ερευνήσουν όποια εκπαιδευτικά προγράμματα είναι κατάλληλα γι’ αυτούς.
Είναι επίσης προς το συμφέρον τους να αναλογιστούν είδη εργασίας που δεν έχουν ίσως ξανακάνει. Οι ανοιξιάτικοι και καλοκαιρινοί μήνες θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκοί για εργασιακές ευκαιρίες.
Τα οικονομικά θα πάνε πολύ καλά και το πιο πιθανό είναι το τέλος της χρονιάς να βρει το Βόδι σε πιο ισχυρή οικονομική θέση. Πολύ καλές ευκαιρίες παρουσιάζονται στις αγορές, ιδιαίτερα για προσωπικά είδη ή για το σπίτι.
Επίσης, παρά την αβεβαιότητα των καιρών, μερικές επενδύσεις θα αποδειχθούν πολύ επιτυχημένες, αν και δεν πρέπει να αναληφθούν ρίσκα χωρίς λόγο.
ν

Τυχερή περίοδος: 9 Φεβρουαρίου έως 2 Ιουλίου

Δυσμενής περίοδος: 9 Ιουλίου έως 10 Δεκεμβρίου
ν

Αν και το Βόδι μπορεί να θεωρηθεί ότι δεν αισθάνεται τόσο άνετα στις παρέες, θα παραστεί σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις στη διάρκεια της χρονιάς, οι οποίες θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες. Θα κάνει επίσης καινούργιες φιλίες και επαφές και αρκετές από αυτές θα αποδειχθούν πολύ σημαντικές στα αμέσως επόμενα χρόνια.
Ιδιαίτερα για τους νέους και τους ελεύθερους, το 2019 περιέχει πολλές ευτυχισμένες και αξιομνημόνευτες στιγμές.
Στον αισθηματικό τομέα το 2019 θα είναι αναμφίβολα μια θετική χρονιά για τους ελεύθερους εκπρόσωπους του ζωδίου. Για τα νέα ζευγάρια, είναι η κατάλληλη περίοδος για να τεκνοποιήσουν.
Στον οικογενειακό ορίζοντα υπάρχουν ορισμένα σύννεφα. Ίσως αφορούν μια παρεξήγηση με συγγενικό πρόσωπο. Σε μια τέτοια περίπτωση, το Βόδι καλά θα κάνει να προσπαθήσει να διευθετήσει το ζήτημα αμέσως μόλις αυτός εμφανιστεί παρά να το αφήσει να συνεχιστεί και να κλιμακωθεί.
Ίσως πάλι ένα αγαπημένο πρόσωπο χρειαστεί βοήθεια για να ξεπεράσει κάποιο πρόβλημα. Όση προσπάθεια κι αν συνεπάγεται αυτό, το γεγονός είναι ότι αυτή η προσπάθεια θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.
Οι άλλοι συχνά θεωρούν ότι το Βόδι είναι ένας πύργος δύναμης για τις δύσκολες στιγμές και εκτιμούν πολύ την ηρεμία και τη λογική του.
Πάντως, για να διατηρήσει την οικογενειακή του ευτυχία το 2019, το Βόδι θα πρέπει να αφιερώσει χρόνο σε όσους ζουν γύρω του, να ασχοληθεί με τα ενδιαφέροντά τους και να τους κάνει κοινωνούς στα δικά του, γιατί έχει μια τάση να απορροφάται από τα δικά του προβλήματα, να απομονώνεται και να μη δίνει όση σημασία πρέπει σε όσα συμβαίνουν γύρω του.
Το 2019 τα ταξίδια θα είναι λίγα, αλλά καλά. Το Βόδι πρέπει να κάνει τουλάχιστον μια μεγάλη διακοπή κατά τη διάρκεια της χρονιάς και ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Θα είναι ένα διάλειμμα ιδιαίτερα ευχάριστο και ευεργετικό.
ν

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

Μια θετική και ευχάριστη χρονιά, κατά την οποία θα σημειωθούν πολλές αλλαγές.
ν

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Είναι μια κατάλληλη χρονιά για να αναλάβετε θετική δράση. Να είστε αποφασιστικοί και να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας, αλλά και τις ευκαιρίες.
Διευρύνετε τις εμπειρίες σας και τις ικανότητές σας. Προσέξτε τα οικογενειακά ζητήματα, ακούστε τις απόψεις των δικών σας και αφιερώστε τους χρόνο και προσοχή.
ν

Συμβατά ζώδια: Ποντικός, Φίδι, Πετεινός

Ασύμβατα ζώδια: Πρόβατο, Άλογο και Σκύλος
ν

< Επιστροφή

 


Translate this post