Ο Ποντικός στη χρονιά του Χοίρου (2019)

Κατηγορία Κινεζική αστρολογία

ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΖΩΔΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Το 2019 ο Ποντικός πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός σε όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με χρήματα. Αυτή η χρονιά δεν ευνοεί τα οικονομικά ρίσκα.

ν

ΠΟΝΤΙΚΟΣ – Διπλωματία

Ο Ποντικός είναι το πρώτο ζώδιο του δωδεκαετούς κινέζικου κύκλου, αντιστοιχεί στον Τοξότη και θεωρείται αρσενικό (γιανγκ).
Τα άτομα Ποντικοί είναι τόσο γοητευτικά και ελκυστικά που είναι πάντα περιτριγυρισμένα από φίλους και θαυμαστές. Μπορούν επίσης να είναι μοναχικά και απογοητευτικά πένθιμα, κάνοντας σπάνια φιλίες που να διαρκούν. Οι Ποντικοί είναι γνωστοί ως τελειομανείς και δεν θέλουν ποτέ να χάνουν την υπόληψή τους. Απολαμβάνουν να είναι ηγέτες και να θέτουν αυτοί τους όρους – και συνήθως γνωρίζουν τρομερή επιτυχία στην ζωή τους.

Τα έτη γέννησης του Ποντικού

5 Φεβρ. 1924 – 23 Ιαν. 1925
24 Ιαν. 1936 – 10 Φεβρ. 1937
10 Φεβρ. 1948 – 28 Ιαν. 1949
28 Ιαν. 1960 – 14 Φεβρ. 1961
15 Φεβρ. 1972 – 2 Φεβρ. 1973
2 Φεβρ. 1984 – 19 Φεβρ. 1985
19 Φεβρ. 1996 – 6 Φεβρ. 1997
7 Φεβρ. 2008 – 25 Ιαν. 2009
25 Ιαν. 2020 – 11 Φεβρ. 2021
11 Φεβρ. 2032 – 30 Ιαν. 2033
v

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2019

Το 2019 που ξεκινά θα έχει πολύ ενδιαφέρον για τον Ποντικό. Αν και τα γεγονότα που θα συμβούν μέσα στη χρονιά δεν θα είναι όλα υπέρ του, με την επιμονή και τη σωστή στάση θα μπορέσει να κάνει ικανοποιητική πρόοδο σε πολλούς τομείς. Οτιδήποτε θετικό μπορεί να κάνει αυτήν τη χρονιά θα είναι για το συμφέρον του. Όμως, αυτός κυρίως, παρά οι άλλοι, είναι που πρέπει να κάνει την αρχική προσπάθεια.
Κοινωνικά και αισθηματικά, αυτό το έτος θα είναι δραστήριο και ευτυχισμένο. Θα συμμετάσχει σε ευχάριστες εκδηλώσεις και θα πλατύνει τον κύκλο των φίλων του.
Ιδιαίτερα για τους ελεύθερους Ποντικούς αυτή η χρονιά θα αποδειχθεί ευνοϊκή. Την Άνοιξη και τους καλοκαιρινούς μήνες ο έρωτας παρουσιάζει καλές όψεις.
Για όποιον Ποντικό έχει περάσει μια μεγάλη περίοδο θλίψης τα τελευταία χρόνια ή αισθάνεται μοναξιά, το 2019 θα είναι μια καλή χρονιά για ένα νέο ξεκίνημα.
H οικογένεια του Ποντικού θα του δώσει μεγάλη ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια του χρόνου. Αν σκοπεύει να καταπιαστεί με κάτι μεγάλο, όπως το να κάνει βελτιώσεις στο σπίτι του, καλό θα είναι να επιστρατεύσει τη βοήθεια και των άλλων, παρά να κάνει όλη τη δουλειά μόνος του. Τα ομαδικά σχέδια θα δώσουν σε αυτόν και τους γύρω του μεγάλη ικανοποίηση.
Τα προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν στο σπίτι θέλουν προσεκτικό χειρισμό. Μάλλον δεν θα είναι σοβαρά, αλλά ο Ποντικός δεν πρέπει να διστάσει να εκφράσει τις απόψεις του για όποιο ζήτημα τον απασχολεί. Αν κρατήσει τις σκέψεις του για τον εαυτό του, τα πράγματα θα χειροτερέψουν και θα δημιουργηθεί επιπρόσθετο άγχος.
Επαγγελματικά ο Ποντικός το 2019 θα κάνει σταθερή πρόοδο. Θα χρειαστεί όμως μεγάλη προσπάθεια, γι’ αυτό θα πρέπει να επικεντρώσει το ενδιαφέρον του σε συγκεκριμένους στόχους.
Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες, ιδιαίτερα την Άνοιξη, και πολλοί Ποντικοί θα πάρουν προαγωγές ή θα κερδίσουν μια πιο ενδιαφέρουσα θέση. Όμως ο Ποντικός χρειάζεται να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στις απόψεις των συναδέλφων του και επίσης να βεβαιωθεί ότι έχει την απαραίτητη υποστήριξη, πριν προχωρήσει στην εφαρμογή των ιδεών και των σχεδίων του.
Αν τυχόν συναντήσει αντίσταση, καλό θα ήταν να ερευνήσει τον λόγο για τον οποίο συμβαίνει κάτι τέτοιο και να κάνει όποιες αλλαγές κρίνει ότι είναι απαραίτητες. Με το να είναι ευπροσάρμοστος και διαλλακτικός, θα εντυπωσιάσει τους άλλους και θα βελτιώσει τις μελλοντικές του προοπτικές.
ν

Τυχερή περίοδος: 1 Ιουλίου έως 15 Οκτωβρίου

Δυσμενής περίοδος: 20 Οκτωβρίου 2019 έως 3 Φεβρουαρίου 2020
ν

Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς, ο Ποντικός πρέπει επίσης να σκεφτεί το μέλλον του και το τι θέλει να πετύχει στα αμέσως επόμενα χρόνια. Αν υπάρχουν κάποιες σειρές μαθημάτων ή σεμινάρια που θα μπορούσε να παρακολουθήσει ή κάποια επιπλέον προσόντα που νιώθει ότι του χρειάζονται, καλό θα ήταν να κάνει κάτι γι’ αυτό.
Μια τέτοια κίνηση θα τον εξυπηρετήσει ιδιαίτερα την επόμενη χρονιά, το 2020, την χρονιά του Ποντικού, κατά την οποία θα είναι σε θέση να ξεκινήσει κάτι καινούργιο. Είναι προς όφελός του λοιπόν να βελτιώσει τις μελλοντικές προοπτικές του.
Στα οικονομικά ζητήματα ο Ποντικός πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός σε όλα. Αυτή η χρονιά δεν ευνοεί τα οικονομικά ρίσκα. Επίσης, καλά θα κάνει να ελέγχει τα ψιλά γράμματα και τις νομικές επιπτώσεις σε οποιαδήποτε σημαντική συμφωνία κλείσει.
Ένας άλλος τομέας που χρειάζεται προσοχή το 2019 είναι η υγεία. Αν και στον Ποντικό αρέσει να είναι δραστήριος, μερικές φορές δεν προσέχει τον εαυτό του όσο θα έπρεπε. Μπορεί να τρώει βιαστικά, να μην έχει ισορροπημένο διαιτολόγιο ή να υφίσταται μεγάλη πίεση.
Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς πρέπει να κάνει κάθε προσπάθεια να αποκαταστήσει ό, τι έχει αμελήσει και θα νιώσει πολύ καλύτερα όταν το κάνει. Επίσης, θα είναι ιδιαίτερα ευεργετικό γι’ αυτόν να ασκείται περισσότερο και τακτικότερα.
Σε προσωπικό επίπεδο, τα διάφορα ενδιαφέροντα του Ποντικού θα του δώσουν μεγάλη ικανοποίηση το 2019. Επίσης, αν σκέφτεται να ξεκινήσει κάποιο καινούργιο χόμπι ή να ασχοληθεί περισσότερο με τη μελέτη, αυτή είναι μια ιδανική χρονιά για να το κάνει.
Επίσης, ταξίδια, διακοπές και εξωτερικές ασχολίες, όπως κηπουρική ή το περπάτημα, θα του προσφέρουν μεγάλη ευχαρίστηση. Οτιδήποτε του δίνει την ευκαιρία να ξεφύγει από την καθημερινή ρουτίνα είναι θετικό γι’ αυτόν.
ν

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

Μια θετική και πολυάσχολη χρονιά που θα προετοιμάσει το δρόμο για έναν νέο κύκλο που θα ξεκινήσει το 2020, με τη χρονιά του Ποντικού.
ν

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Κυνηγήστε τις ευκαιρίες και διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Σκεφθείτε τους μελλοντικούς σας στόχους. Συνεργαστείτε με άλλους. Δώστε προσοχή στις απόψεις των άλλων και εξασφαλίστε την υποστήριξή τους. Να έχετε μια θετική και αποφασιστική στάση. Προσέξτε τα έξοδά σας και τα οικονομικά ρίσκα που αναλαμβάνετε.
ν

Συμβατά ζώδια: Βόδι, Δράκοντας, Πίθηκος, Χοίρος

Ασύμβατα ζώδια: Άλογο, Πρόβατο και Λαγός
ν

< Επιστροφή

 


Translate this post