Ιχθύες: Ετήσιο Ωροσκόπιο 2019

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Είστε Ιχθύς και θέλετε να μάθετε τι σας επιφυλάσσει το 2019. Η αστρολόγος μας, Έλλη Άμποτ, αποκαλύπτει τι θα συμβεί τη νέα χρονιά στον έρωτα, τα οικονομικά, την εργασία και την υγεία.

ν

ΙΧΘΥΕΣ: ΕΤΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2019

19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Τα όνειρα βγαίνουν αληθινά

 

2019: Το γενικό κλίμα

Το 2019 θα είναι απαλλαγμένο από αμφιβολίες, διάφορες ανακρίσεις και μικρoαντιθέσεις. Θα πρέπει να παραμείνετε προσαρμόσιμοι και προσεκτικοί στα λόγια και στα γεγονότα όποια κι αν είναι. Για πολλούς από εσάς, το κοινωνικό σας περιβάλλον θα εξελιχθεί και θα αλλάξει με την προσθήκη νέων προσώπων.
ν

Σημαντικοί μήνες για τους Ιχθύς

Τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, πιθανώς θα είναι δύσκολο να δείτε τα πράγματα καθαρά. Θα έχετε αμφιβολίες και δεν θα ξέρετε ποιο είναι το σωστό. Τον Αύγουστο τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Κάντε τις επιλογές σας. Τον Σεπτέμβριο, θα δώσετε νέα ώθηση στον έρωτά σας.
ν

Εργασία

Το 2019 είναι το τέλειο έτος για να αναλογιστείτε το μέλλον σας και να εξετάσετε το ενδεχόμενο αλλαγής ορισμένων πτυχών των δραστηριοτήτων σας. Θα είναι μια καλή στιγμή για να επανεξετάσετε την κατεύθυνση που έχετε πάρει και να εξετάσετε το ενδεχόμενο εναλλακτικών δυνατοτήτων. Ωστόσο, προσέξτε μήπως κάνετε λάθος και υιοθετήσετε τρόπους που δεν θα είναι αρεστοί.
ν

Οικονομικά

Κατά τη διάρκεια του νέου έτους η κατάσταση των οικονομικών σας θα γίνεται μέρα τη μέρα πιο σταθερή και πιο ισορροπημένη. Επαγγελματικά βρίσκεστε σε υψηλά επίπεδα και αυτό θα συνεχιστεί και τη νέα χρονιά. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να βρεθείτε στην κορυφή της επιτυχίας, αφού ο Δίας θα κινείται στον 10ο οίκο του επαγγέλματος και της καριέρας σας μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, επηρεάζοντάς τον θετικά.
ν

Αισθηματικά

Το πιο αξιοσημείωτο συμβάν τη φετινή χρονιά, όσον αφορά τα αισθηματικά σας, είναι η έκλειψη Ηλίου στις 2 Ιουλίου, που θα γίνει στον 5ο οίκο σας – του έρωτα, της διασκέδασης και των παιδιών. Μπορεί να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας και να ξεκινήσετε μια ολοκαίνουρια, συναισθηματικά πλούσια περιπέτεια με αυτό το άτομο.
Η Αφροδίτη θα περάσει επίσης από τον 5o οίκο σας μεταξύ 3 και 27 Ιουλίου, που σημαίνει ότι μπορεί να ερωτευτείτε κάποιον που θα ξυπνήσει μέσα σας δυνατά συναισθήματα! Η περίοδος από 21 Αυγούστου έως 14 Σεπτεμβρίου ευνοεί τα ζευγάρια – κάποιοι μπορεί να συνάψουν μια αποκλειστική σχέση ή να συγκατοικήσουν. Οι γαμήλιες καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα!
ν

Ζωτικότητα

Θυμηθείτε να κάνετε τακτικά διαλείμματα επειδή δεν αντέχετε τη μεγάλη κούραση και πίεση. Εκμεταλλευτείτε κάποια Σαββατοκύριακα για να δραπετεύσετε, να έρθετε σε επαφή με το φυσικό περιβάλλον, ή να κάνετε κάτι που θα σπάσει τον συνηθισμένο ρυθμό σας.
ν

 


Translate this post