Ένοπλος άνοιξε πυρ σε στούντιο γιόγκα (vid)

Κατηγορία Κοινωνία

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Youmagazine Newsroom

 

Τρεις νεκροί, ανάμεσά τους και ο δράστης, από επίθεση σε στούντιο γιόγκα στο Ταλαχάσι, την πρωτεύουσα της πολιτείας Φλόριντα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο στούντιο Hot Yoga που βρίσκεται μέσα σε μικρό εμπορικό κέντρο στο Ταλαχάσι. Πηγή: YouTube

ν

ΕΝΟΠΛΟΣ άνοιξε πυρ σε σχολή γιόγκα στην πόλη Ταλαχάσι της Φλόριντα προκαλώντας τον θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων πέντε, πριν αυτοκτονήσει, ανακοίνωσε σήμερα ο τοπικός αρχηγός της αστυνομίας Μάικλ ΝτιΛίο. Τα αίτια της επίθεσης παραμένουν άγνωστα.
Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στη Φλόριντα σημειώθηκε στο στούντιο Hot Yoga που βρίσκεται μέσα σε μικρό εμπορικό κέντρο στην πρωτεύουσα Ταλαχάσι της πολιτείας Φλόριντα. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για τους πυροβολισμούς στις 17:37 τοπική ώρα της Παρασκευής (00:37 ώρα Ελλάδας του Σαββάτου) και η αντίδρασή της ήταν άμεση, είπε ο ΝτιΛίο.
«Ο ένοπλος είναι νεκρός. Νωρίτερα, είχαμε αναφέρει ότι ένα θύμα πέθανε. Έχουμε ένα ακόμη θύμα που κατέληξε από τα τραύματά του κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Υπάρχουν πέντε ακόμη άνθρωποι που φέρουν τραύματα. Δύο από αυτούς είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ οι άλλοι τρεις πήραν εξιτήριο μετά τη φροντίδα των τραυμάτων τους», είπε ο ΝτιΛίο στους δημοσιογράφους.
«Όλα δείχνουν ότι η ενέργεια αυτή διαπράχθηκε από ένα πρόσωπο», πρόσθεσε.
Εκτελεστής είναι ένας 40χρονος άνδρας που αναγνωρίστηκε από την αστυνομία ως Σκοτ Πολ Μπέιρλι (Scott Paul Beierle). Ερευνώνται τα αίτια και τα κίνητρα του δράστη.
Τα θύματα είναι δύο γυναίκες, η δρ Νάνσι Βαν Βέσεμ (Nancy Van Vessem) και η Μάουρα Μπίνγκλεϊ (Maura Binkley), 61 και 21 ετών αντίστοιχα.
Και οι δύο γυναίκες σχετίζονται με το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα. Η Βαν Βέσεμ ανήκε στο προσωπικό μέλος της Ιατρικής Σχολής του Κρατικού Πανεπιστημίου της Φλόριντα και ειδική στην εσωτερική παθολογία, ενώ η Μπίνγκλεϊ ήταν φοιτήτρια της Σχολής.

ν

ν

 


Translate this post