Τι δείχνει η σειρά με την οποία έχετε γεννηθεί

Κατηγορία Παιδί & Γονείς

ΠΑΙΔΙ & ΓΟΝΕΙΣ  3|5

Posted by Youmagazine Staff

 

Το μεσαίο παιδί

Κιμ Καρντάσιαν

ν

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ αυτά είναι κοινωνικά, φιλικά, χαριτωμένα, ανοιχτόμυαλα και πολλοί καλοί μεσολαβητές. Μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, οι γονείς τους είναι πιο άνετοι και χαλαροί κι έτσι δεν δέχονται τόσο μεγάλη πίεση από αυτούς. Απολαμβάνουν μεγαλύτερη ελευθερία, πράγμα που τους επιτρέπει να αναπτύξουν μια ξεχωριστή και ανεξάρτητη προσωπικότητα.
Παράλληλα όμως μπορεί να αισθάνονται ότι οι γονείς τους δεν τα προσέχουν τόσο πολύ και ίσως πιστέψουν ότι δεν είναι αξιόλογα όσο τα μεγαλύτερα αδέλφια τους. Μπορεί να πιστεύουν ότι δεν είναι τόσο έξυπνα, όμορφα ή ταλαντούχα όσο τα πρωτότοκα παιδιά της οικογένειας και σαν αποτέλεσμα να σκαρφίζονται διάφορους τρόπους για να τραβήξουν την προσοχή.
Καθώς βρίσκονται ανάμεσα σε μεγαλύτερα και μικρότερα αδέλφια, μπορούν πολύ εύκολα να αναλάβουν το ρόλο του ειρηνοποιού και τους αρέσει να είναι όλοι ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι. Έτσι, θα αναλάβουν να συμφιλιώσουν τα αδέλφια τους όταν εκείνα μαλώνουν και θα κάνουν το πρώτο βήμα για να συμφιλιωθούν μαζί τους μετά από καυγάδες και τσακωμούς.
Τα μικρότερα αδέλφια στρέφονται συνήθως σε αυτά για υποστήριξη, καθώς είναι πιο ανεκτικά και φιλικά από τα πρωτότοκα και μπορούν να δουν τα πράγματα και από τη δική τους πλευρά. Τα μεσαία παιδιά είναι, επομένως, πιο εφευρετικά και δεν διστάζουν να δοκιμάσουν νέα πράγματα και προσεγγίσεις.
Τους ταιριάζουν επαγγέλματα που τους επιτρέπουν να έρχονται σε επαφή με το κοινό και να εξασκούν το ταλέντο τους στις διαπραγματεύσεις. Παράλληλα, το επάγγελμά τους θα πρέπει να τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν τα ταλέντα τους και τη γόνιμη φαντασία τους.
Διάσημα μεσαία παιδιά: Κιμ Καρντάσιαν, Λιζ Xάρλει, Mαντόνα, Μπρίτνεϋ Σπίαρς, Τζένιφερ Λόπεζ, Kάθριν Zέτα Tζόουνς, Μπιλ Γκέιτς, Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.
ν

Επόμενο: Το μικρότερο παιδί >

 


1 2 3 4 5

Translate this post