Τι δείχνει η σειρά με την οποία έχετε γεννηθεί

Κατηγορία Παιδί & Γονείς

ΠΑΙΔΙ & ΓΟΝΕΙΣ  4|5

Posted by Youmagazine Staff

 

Το μικρότερο παιδί

Ράιαν Γκόσλινγκ

ν

ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ παιδιά της οικογένειας είτε απολαμβάνουν τη μεγαλύτερη προσοχή και φροντίδα από τους γονείς τους είτε πρέπει να παλέψουν για να τραβήξουν την προσοχή. Αν συμβαίνει το πρώτο, μεγαλώνουν μέσα σε μια ευχάριστη και χαλαρή ατμόσφαιρα που τα κάνει να αισθάνονται ασφάλεια και σιγουριά. Καθώς είναι συνηθισμένα να τα λατρεύουν και να τα αγαπούν, συνήθως λαμβάνουν αυτά ακριβώς τα στοιχεία από τους άλλους.
Αν όμως πρέπει να παλέψουν για να κερδίσουν την εύνοια των άλλων, τότε είναι πολύ πιθανό ότι θα αναπτύξουν μια τάση να κάνουν τους άλλους να γελάνε και να διασκεδάζουν. Πολλοί ηθοποιοί και μεγάλοι κωμικοί ήταν τα μικρότερα παιδιά της οικογένειάς τους. Συνήθως καταφέρνουν να τη βγάζουν καθαρή ό,τι κι αν έχουν κάνει, γιατί ξέρουν ότι οι γονείς θα πάρουν το μέρος τους. Δεν κάνουν μεγάλες προσπάθειες να είναι καλοί μαθητές και βασίζονται περισσότερο στο πνεύμα και την εξυπνάδα τους για να τα βγάλουν πέρα στην τάξη.
Τα μικρότερα παιδιά είναι περιπετειώδη, μικροί αντάρτες και έτοιμα να δοκιμάσουν οτιδήποτε καινούριο. Δεν τους ταιριάζουν τα κοινά και αυστηρά επαγγέλματα. Βαριούνται πολύ εύκολα και έχουν μια τάση να είναι λίγο ανεύθυνα. Αν δεν τους αρέσει κάτι, θα σηκωθούν να φύγουν. Θα  πρέπει να κατευθυνθούν προς τα καλλιτεχνικά και δημιουργικά επαγγέλματα και εκείνα που τους δίνουν ελευθερία κινήσεων. Τους ταιριάζουν επίσης πολύ τα επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με μάρκετινγκ, πωλήσεις και επιστήμες.
Διάσημα μικρότερα παιδιά: Ράιαν Γκόσλινγκ, Τζένιφερ Λώρενς, Kάμερον Nτίαζ, Ατζελίνα Τζολί, Tζούλια Pόμπερτς, Τζιμ Κάρεϊ, Ντάνι ντε Βίτο, Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζόνυ Ντεπ.
ν

Επόμενο: Μοναχοπαίδι >

 


1 2 3 4 5

Translate this post