Οι εγκληματίες ξεκινούν έρευνα για… «εγκληματικές ενέργειες» άλλων!

Κατηγορία Ελλάδα, Κοινωνία

ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τον Κώστα Αλεξανδρόπουλο

 

• Η κυβέρνηση των στυγνών εγκληματιών ξεκινά έρευνα για «εγκληματικές ενέργειες» για να φορτώσει σε άλλους τα δικά της κακουργήματα.
• Φρίκη: Οι 26 νεκροί που έφυγαν αγκαλιά – Προσοχή σκληρές εικόνες.

Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές… Πηγή: Youtube

ν

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ: Τσίπρας, Καμμένος, Σκουρλέτης, Τόσκας, Κουβέλης, Τζανακόπουλος, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, οι αρχηγοί Πυροσβεστικής Σωτήρης Τερζούδης και Αστυνομίας Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Καπάκης (ο οποίος την ώρα που εκτυλισσόταν η εθνική τραγωδία των φονικών πυρκαγιών έκανε διακοπές στην Άνδρο, σύμφωνα με καταγγελία της δικηγόρου Σοφίας Νικολάου στο ραδιόφωνο του ΘΕΜΑ 104,6). Και ακόμα οι Παύλος Πολάκης, Σωκράτης Φάμελλος, Χρήστος Σπίρτζης, Ρένα Δούρου και ο επικεφαλής της ΕΥΠ, Γ. Ρουμπάτης. Τελευταίος, αλλά όχι ύστατος, ο Προκόπης Παυλόπουλος.
Ο κακορίζικος αυτός πολιτικός, αντί να πεταχτεί από το λαό στον Καιάδα, κατάφερε να γίνει –γλύφοντας τη συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ– Πρόεδρος της Δημοκρατίας, παρ’ όλο που τη συνείδησή του τη βαραίνει ο θάνατος 74 ανθρώπων, που έπεσαν θύματα των φονικών πυρκαγιών του 2007 σε Ηλεία και Εύβοια.
Τότε ως υπουργός Εσωτερικών στην κυβέρνηση Καραμανλή, αφενός αδράνησε για την έγκαιρη αντιμετώπιση των πυρκαγιών, αφετέρου φρόντισε ώστε ο βίαιος θάνατος αθώων ψυχών που συγκλόνισε το πανελλήνιο και καθήλωσε τα βλέμματα όλου του κόσμου να περάσει στην ιστορία ως… φυσική καταστροφή, χωρίς να τιμωρηθεί κανένας αρμόδιος.
Κάτι ανάλογο επιχειρείται και τώρα. Το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής ανακοίνωσε ότι διεξάγει έρευνα για «εγκληματικές ενέργειες», ψάχνοντας κάποιον αποδιοπομπαίο τράγο για να του φορτώσει την ευθύνη των πυρκαγιών σε Κινέττα και Ανατολική Αττική.
Είναι σαν να βάζεις τον Αλ Καπόνε, τον Ντίλιγκερ ή τον Λάκι Λουτσιάνο επικεφαλής του FBI για να διεξάγει έρευνες για τη Μαφία!
Πρόκειται για μια ακόμη πράξη του παραλόγου, όχι του παραλόγου στο θέατρο, αλλά του παραλόγου που έχει μπει πια για τα καλά στη ζωή μας.
Τζανακόπουλος, Πολάκης, Τόσκας και Καμμένος έχουν ήδη επιρρίψει την ευθύνη στους ίδιους τους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής. «Εσείς φταίτε που καήκατε», δήλωσε on camera ο Πάνος Καμμένος σε μια επίδειξη χυδαιότητας και απανθρωπίας.
Τρίτη 24 Ιουλίου 2018. Την ώρα που γινόταν σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι, με τον Τσίπρα και τα άλλα ανθρωπόμορφα κτήνη να διαπιστώνουν ότι όλα πάνε καλά, 26 άνθρωποι που είχαν καταφύγει στο οικόπεδο της Αποκάλυψης στην Αργυρά Ακτή στο Μάτι, καίγονταν ζωντανοί, μανάδες αγκαλιά με τα παιδιά τους, νέα ζευγάρια που έκαναν όνειρα για τη ζωή…
ν

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018. Οι καρβουνιασμένες σοροί των 26 ανθρώπων που βρήκαν φρικτό θάνατο στο οικόπεδο της Αποκάλυψης στην Αργυρά Ακτή στο Μάτι, λίγα μόλις μέτρα από τη θάλασσα. Πηγή: Twitter
ν

Η αδιαφορία και η απανθρωπία των κυβερνώντων έσπρωξε εκατοντάδες ανθρώπους στην απελπισία και στο θάνατο. Το Μάτι από παραθεριστικό θέρετρο μετατράπηκε σε φούρνους του Άουσβιτς. Δεν είναι η πρώτη φορά και –δυστυχώς για όλους μας– δεν θα είναι ούτε η τελευταία.
88 οι νεκροί έως τώρα…
Γνωρίζουμε ότι δεν είναι μόνο τόσοι. Τι έγιναν οι υπόλοιποι 150, οι «αγνοούμενοι»; Να υποθέσουμε ότι έχουν παραχωθεί σε ομαδικούς τάφους, με τη συνδρομή του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου;
Ερώτημα θέτουμε.
ν


ν


ν

Όλοι οι προαναφερόμενοι, για την οκνηρία και τις παραλείψεις τους, είναι ένοχοι της ομαδικής εξόντωσης που συντελέστηκε στο Μάτι, με τις ψυχές εκείνων που βρήκαν τραγικό θάνατο, να τους καταριούνται στον αιώνα τον άπαντα.
Είναι ένοχοι γιατί ορκίστηκαν να προστατεύουν τη ζωή και την περιουσία των Ελλήνων πολιτών και δεν το έπραξαν.
Κανονικά θα έπρεπε να γίνει μια δίκη παρόμοια με αυτή της Νυρεμβέργης. Αλλά δεν θα γίνει.
Η ανθρώπινη Δικαιοσύνη θα φανεί για ακόμη μια φορά τυφλή, κουφή και αργυρώνητη. Όμως δεν συμβαίνει το ίδιο με τη Θεία Δίκη. Καταγράφει και παραμονεύει. Και η ετυμηγορία θα είναι αμείλικτη. Και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου.
Abyssus abyssum invocat…

ν

Πυρκαγιές: Ξεκίνησε έρευνα για «εγκληματική ενέργεια» | Euronews

ν

 

Δείτε επίσης

Τραγικός επίλογος για τα δίδυμα αγγελούδια (vid)
ν

 

 


Translate this post