Η Αγία Οικογένεια των Σκύλων έγινε viral

Κατηγορία Media

MEDIA

Youmagazine Newsroom

 

Η σκηνή της Γέννησης με πρωταγωνιστές σκυλιά αντί του Ιησού, της Μαρίας, του Ιωσήφ και των Μάγων, έγινε viral.

Η ομάδα των πολύ καλών σκύλων που πρωταγωνίστησαν στη δική τους εκδοχή της Γέννησης. Πηγή: Twitter
ν

ΕΠΤΑ αξιολάτρευτα σκυλάκια, κυρίως κουτάβια, στήθηκαν με κάθε σοβαρότητα μπροστά στον φωτογραφικό φακό ως Αγία Οικογένεια, αναπαριστάνοντας τη σκηνή της θείας γέννησης.
Η φωτογραφία, που δημοσιεύτηκε από την υπηρεσία Wags To Riches Pet στη σελίδα του Mountsorrel στο Facebook, έγινε viral μετά την αναμετάδοσή της από το Twitter και άλλα κανάλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μαζικής ενημέρωσης νωρίτερα αυτό το μήνα.
Τα σκυλιά είναι όλοι πελάτες της επιχείρησης περιποίησης σκύλου στο Ηνωμένο Βασίλειο, που διευθύνει η Τζο Κίνγκστον (Jo Kingston) και ο σύζυγός της.
Το αστέρι φυσικά της φωτογραφίας ήταν το μικροσκοπικό χρυσαφένιο κουτάβι λαμπραντόρ, που εκπροσώπησε το μωρό Ιησού στη φάτνη.
Τα υπόλοιπα σκυλιά συμπεριφέρθηκαν άψογα στους ρόλους τους, παριστάνοντας τον Ιωσήφ (με το μπλε κάλυμμα κεφαλής), τη Μαρία (στα λευκά) και τους τρεις Μάγους.
Για την περίσταση, πάνω από τη φάτνη τοποθετήθηκε το άστρο της Βηθλεέμ από νέον.
Την φωτογραφία ανακάλυψε η RachMcV που έγραψε στο Twitter: «Αυτό είναι, η καρδιά μου πάει να σπάσει».
Από τότε έχει μοιραστεί και επαναληφθεί δεκάδες χιλιάδες φορές.
ν


ν

Γιατί σκυλιά; Γιατί είναι πολύ πιο αθώα από τον άνθρωπο.
Η φωτογραφία έχει γοητεύσει τους λάτρεις των σκύλων σε όλο τον κόσμο, αν κρίνει κανείς από τα χιλιάδες σχόλια και μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Όπως δήλωσε η Τζο Κίνγκστον στο BBC News: «Δεν φανταζόμουν ότι θα άρεσε τόσο πολύ. Οι άνθρωποι αγαπούν να βλέπουν σκυλιά, ειδικά με πετσέτες πάνω στα κεφάλια τους!»
ν


ν

 


Translate this post