Ο Ιάπωνας που κάνει τα πράγματα να πετούν (vid)

Κατηγορία Brainpower, Ψυχικές δυνάμεις

ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ταχυδακτυλουργικό κόλπο, τέχνασμα, ψυχική δύναμη ή μήπως μαγεία; Δείτε το βίντεο και αποφασίστε μόνοι σας.

3421bn53bn5bn566
v

ΕΝΑΣ ΙΑΠΩΝΑΣ κάνει τα πράγματα να μετεωρίζονται ανάμεσα στα χέρια του σε ένα δωμάτιο καπνιστών. Δεν είμαστε βέβαιοι πώς ακριβώς το κάνει αυτό, μπορούμε όμως να υποθέσουμε πως ο τύπος είναι πιθανώς ένας αληθινός μάγος.
Το βίντεο που ακολουθεί, το οποίο έγινε viral με πάνω από 60.000 retweets, δείχνει έναν μεσήλικα Ιάπωνα που κάνει ένα χάρτινο κύπελλο να αιωρείται ανάμεσα στα χέρια του, τουλάχιστον 10 εκατοστά από αυτά.
Το ίδιο κάνει και με ένα αναμμένο τσιγάρο – η αναμμένη άκρη του τσιγάρου αιωρείται ακριβώς πάνω από το χέρι του χωρίς να το αγγίζει.
Δεν πρόκειται για κάποιον επαγγελματία ταχυδακτυλουργό, αν και πολλοί χρήστες του Twitter πιστεύουν ότι υπάρχει κάποιο αόρατο νήμα που τον βοηθά στα μαγικά τρυκ.
Όπως και να ’χει, είναι ένα ευχάριστο βίντεο καθώς μας κάνει να αισθανθούμε πώς θα ήμασταν αν διαθέταμε ορισμένες ξεχωριστές δυνάμεις που βρίσκονται μέσα μας εν υπνώσει.
v

v

Η μετεώριση αντικειμένων

Αν δεν είναι τρυκ, η ανύψωση αντικειμένων στον αέρα μπορεί να γίνει με δύο τρόπους – είτε συνειδητά είτε ασυναίσθητα. Πειράματα, όπως αυτά που έχουν γίνει με τη Ρωσίδα ψυχικό Νίνα Κουλάγκινα, έχουν δείξει ότι ο άνθρωπος μπορεί να μετακινεί πράγματα χωρίς να τα αγγίξει.
Οι τηλεκινητικές ικανότητες της Κουλάγκινα αποδόθηκαν στο ότι, κατά τη στιγμή της συγκέντρωσης, γινόταν πηγή υπεριώδους ακτινοβολίας. Ως αποτέλεσμα, ο έντονος ιονισμός που προκαλείτο στον αέρα μπορούσε να μετακινήσει τα διάφορα αντικείμενα.
v

6321bn53bn5bn566

Η Νίνα Κουλάγκινα σε πείραμα της δεκαετίας του ’60. Image: Supplied
v

Το όλο ζήτημα σχετίζεται με την αντιβαρύτητα. Ξέρουμε πως η Γη είναι ένα μαγνητικό σώμα. Η Γη, όπως έδειξε ο Παράκελσος πριν από πέντε αιώνες και βεβαιώνει σήμερα η επιστήμη, είναι ένας τεράστιος μαγνήτης. Αυτόν τον μαγνητισμό εμείς τον αισθανόμαστε ως βαρύτητα. Η Γη είναι φορτισμένη με μια μορφή ηλεκτρισμού –ας τον αποκαλέσουμε θετικό– που αναπτύσσεται συνεχώς από τις δράσεις στον πυρήνα της.
Όλα τα υλικά σώματα, συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπινου, είναι φορτισμένα με την αντίθετη μορφή ηλεκτρισμού, την αρνητική. Δηλαδή τα οργανικά και ανόργανα σώματα , αν αφεθούν μόνα τους θα φορτίζονται συνεχώς και αθέλητα αναπτύσσοντας τη μορφή του ηλεκτρισμού που είναι αντίθετη προς εκείνην της Γης.
Τι είναι βάρος επομένως; Απλώς η έλξη της Γης. Χωρίς την έλξη της Γης δεν θα υπήρχε βάρος, ενώ αν είχαμε μια Γη διπλάσιου βάρους, αυτό σημαίνει πως θα είχαμε διπλή έλξη.
Μπορεί να ξεπεραστεί αυτή η έλξη; Σύμφωνα με το νόμο του ηλεκτρομαγνητισμού, υπάρχει όπως είπαμε μια έλξη ανάμεσα στον πλανήτη μας και στα σώματα πάνω του, που τα κρατάει στην επιφάνεια της σφαίρας του. Ωστόσο, ο νόμος της βαρύτητας εξουδετερώνεται σε πολλές περιπτώσεις με την ανύψωση ανθρώπων και άψυχων αντικειμένων. Πώς δικαιολογείται αυτό;
Η μετεώριση σωμάτων εξαρτάται από τη δύναμη της θέλησής μας. Αν είναι καλορυθμισμένη μπορεί να παράγει «θαύματα» και, ανάμεσα στα άλλα, μια αλλαγή της ηλεκτρικής πολικότητας, από αρνητική σε θετική. Τότε η σχέση του σώματος με τον γήινο μαγνήτη γίνεται απωθητική και η «βαρύτητα» παύει να ισχύει.
Έτσι, μπορεί ένα σώμα να πετάει στον αέρα, έως ότου εξαντληθεί η απωθητική δύναμη, όσο πριν ήταν φυσικό να μένει στο έδαφος. Το ύψος και η διάρκεια της ανύψωσης εξαρτάται από την ικανότητα του «μάγου», μεγάλη ή μικρή, να φορτίζει το αιωρούμενο σώμα με θετικό ηλεκτρισμό. Ουσιαστικά πρόκειται για έλεγχο πάνω στις φυσικές δυνάμεις, που μετά από μακρόχρονη εξάσκηση μπορεί να γίνει τόσο εύκολη όσο η αναπνοή.

 


Translate this post