4 νεκροί από σύγκρουση ελικοπτέρου με αεροπλάνο

Κατηγορία Ευρώπη

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Youmagazine Newsroom

 

Ένα ελικόπτερο κι ένα αεροπλάνο συγκρούστηκαν στον αέρα πάνω από την κομητεία του Μπάκιγχαμ στην Αγγλία, με τέσσερις νεκρούς.

Από την περιοχή Γουάντεσντον ανεβαίνουν πυκνά σύννεφα καπνού. Photo: Metro / Hayley O’Keeffe. Πηγή: Supplied
ν

ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ συγκρούστηκε με μικρό ιδιωτικό αεροπλάνο στην Αγγλία, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν όλοι οι επιβαίνοντας – δύο στο ελικόπτερο και δύο στο αεροπλάνο. Το περιστατικό συνέβη κοντά στο Έλσμπερι της κομητείας Μπάκιγχαμ, όπως μεταδίδει το Sky News.
Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (τοπική ώρα), συντρίμμια από τα δύο αεροσκάφη έπεσαν στους κήπους της ιστορικής έπαυλης Γουάντεσντον Μάνορ (κτήμα Ρότσιλντ).
Στο σημείο έσπευσαν αμέσως επτά πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα, ενώ δεκάδες άνδρες της Πυροσβεστικής διασκορπίστηκαν στην περιοχή ψάχνοντας για επιζώντες. 
Εκπρόσωπος του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι ισχυρές δυνάμεις μετέβησαν στην έπαυλη του Γουάντεσντον και στο ομώνυμο χωριό και ότι διεξάγεται συντονισμένη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στο σημείο.
Τα συντρίμματα των δύο αεροσκαφών βρέθηκαν διάσπαρτα σε μια μεγάλη έκταση και τα σωστικά συνεργεία γρήγορα διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν επιζώντες από την εναέρια σύγκρουση που πρέπει να ήταν σφοδρή.
ν


ν

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν φαίνεται ο τόπος και η έκταση στην οποία εξαπλώθηκαν τα συντρίμμια των δύο αεροσκαφών.
ν

Και τα δύο εμπλεκόμενα αεροσκάφη προέρχονταν από το Wycombe Air Park. Photo: Metro / Tom Bamford. Πηγή: Supplied
ν

Η έκταση των ερευνών στο κτήμα Γουάντεσντον Μάνορ. Πηγή: Google
ν

Λέγεται ότι συντρίμμια των δύο αεροσκαφών έχουν πέσει στους κήπους πίσω από το Γουάντεσντον Μάνορ (κτήμα Ρότσιλντ). Photo: Metro / Peter Goddard. Πηγή: Supplied
ν

Η ουρά του μικρού ιδιωτικού αεροπλάνου. Photo: BBC News / PA Wire. Πηγή: Supplied
ν

Σε άλλο σημείο βρέθηκε η άτρακτος και τα πτερύγια. Photo: BBC News / PA Wire. Πηγή: Supplied
ν

Τα συντρίμμια του ελικοπτέρου. Photo: BBC News / PA Wire. Πηγή: Supplied
ν

 


Translate this post