Lady Gaga: κερδισμένη στη ζωή, χαμένη στην αγάπη

Κατηγορία Κοινωνία

CELEBRITY LIFE

Youmagazine Newsroom

 

Στο νέο ντοκιμαντέρ της, η Lady Gaga μιλά για την αποτυχημένη αισθηματική της ζωή, καθώς και για τον αγώνα της με τον χρόνιο πόνο.

Πηγή: Youtube
ν

ΟΠΟΙΟΣ χάνει στα χαρτιά, κερδίζει στην αγάπη, λέει η παροιμία. Με τη Lady Gaga συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο: το αντίτιμο για την επιτυχία της ως ποπ σταρ είναι να μην μπορεί να βρει έναν σύντροφο στη ζωή της.
Η Gaga έδωσε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή το πρωί στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, όπου βρίσκεται μαζί με τον σκηνοθέτη Chris Moukarbel με αφορμή την ταινία τους “Gaga: Five Foot Two”, η οποία κυκλοφορεί στις 22 Σεπτεμβρίου στο Netflix.
Στο ντοκιμαντέρ η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρεται μεταξύ άλλων και στον χωρισμό της από τον μνηστήρα της Τέιλορ Κίνι. Ένας από τους βασικούς λόγους που τους οδήγησαν σε χωριστούς δρόμους είναι η επιτυχία της, αποκάλυψε η σταρ της ποπ.
«Εγώ και ο Τέιλορ μαλώναμε διαρκώς και αυτό ήταν απαίσιο» λέει στο ντοκιμαντέρ και συνεχίζει: «Τα όρια μου για ανοησίες από τους άνδρες δεν υπάρχουν πια. Στις σχέσεις πρέπει να προχωράς μαζί με τον άλλον».
Η εκκεντρική τραγουδίστρια υποστηρίζει μάλιστα ότι για τον ίδιο λόγο χάλασαν και άλλες σχέσεις της στο παρελθόν, όπως η σχέση της με τον Μάθιου Γουίλιαμς με τον οποίο έβγαινε πριν γίνει διάσημη αλλά και τον ιδιοκτήτη μπαρ Λουκ Καρλ, με τον οποίο ήταν μαζί από το 2005 έως το 2011.
«Η προσωπική μου ζωή καταστράφηκε. Πούλησα 10 εκατομμύρια δίσκους κι έχασα τον Ματ. Πούλησα 30 εκατομμύρια κι έχασα τον Λουκ. Έκανα μια ταινία κι έχασα τον Τέιλορ. Είναι σαν να γίνεται μια ανταλλαγή. Είναι η τρίτη φορά που η καρδιά μου πληγώνεται έτσι», αναφέρει η σταρ της μουσικής βιομηχανίας στο ντοκιμαντέρ.

ν

ν

Οι σκηνές με τις κάμερες που την ακολουθούν, καθώς αντιμετωπίζει τα προβλήματα υγείας που σχετίζονται με τον τραυματισμό του ισχίου της, είναι ιδιαίτερα ωμές.
«Ο χρόνιος πόνος είναι κάτι σκληρό», λέει η Gaga, «αλλά από την άλλη πλευρά είναι μια απελευθέρωση».
Όταν ο οξύς πόνος εξαιτίας κάποιου τραυματισμού μεταπίπτει σε χρόνιο, τότε δεν αποτελεί το σύμπτωμα μιας πάθησης, αλλά είναι από μόνος του μια πάθηση. Και αυτό γιατί διαρκεί περισσότερο από την αναμενόμενη πορεία της πάθησης ή της κάκωσης. Το σύνηθες χρονικό διάστημα από 3-6 μήνες.
«Υπάρχει μέσα μου» λέει η Lady Gaga, «ένα πολύ δυνατό στοιχείο που πιστεύει ότι ο πόνος είναι μικρόφωνο. Ο πόνος πραγματικά με επηρεάζει άσχημα, εκτός κι αν τον μετατρέψω σε τραγούδι. Ελπίζω οι άνθρωποι που υποφέρουν από τον χρόνιο πόνο να αισθανθούν ότι δεν είναι μόνοι».
Έχει περάσει μια δεκαετία από τότε που η Gaga αναδείχθηκε ως μια από τις πιο ισχυρές γυναίκες στη μουσική, με επιτυχίες όπως “Bad Romance”, “Born This Way” και “Just Dance”. «Η ζωή μου έχει αλλάξει εντελώς με έναν θαυμάσιο τρόπο και δεν θα ήθελα να την αλλάξω», λέει. «Το αντίτιμο όμως είναι οδυνηρό».
Αποφεύγει να ακούει τις κριτικές για το έργο της. «Δεν είμαι σε μια επιχείρηση που προσπαθεί να σας κάνει να μοιάζετε με εμένα. Είναι στην επιχείρηση της δημιουργίας φαντασίας, της μουσικής, του θεάτρου και της τέχνης που στόχο έχει να εμπνεύσει τους ανθρώπους. Το ελπίζω τουλάχιστον».
Μίλησε επίσης για την θεραπευτική δύναμη της μουσικής. «Η μουσική έχει μεγάλη δύναμη. Θα τολμούσα να πω ότι είναι απείρως πιο ισχυρή από ένα tweet ή μια ανάρτηση στο Instagram».
Η Gaga βρίσκεται τώρα σε περιοδεία με αφορμή το τελευταίο της άλμπουμ “Joanne”. Αναφέρθηκε επίσης στο ριμέικ της ταινίας “A Star is Born” με συμπρωταγωνιστή (και σκηνοθέτη) τον Μπράντλεϊ Κούπερ. Η ταινία, που βασίζεται στο μοτίβο “νεαρή-άσημη-που-θέλει-να-γίνει-διάσημη-τραγουδίστρια-και-βρίσκει-τον-Πυγμαλίωνά-της” θα προβληθεί το ερχόμενο έτος.

 


Translate this post