Ποια είναι η καλύτερη ώρα για ερωτικές περιπτύξεις

Κατηγορία Σχέσεις & Σεξ

ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Posted by Youmagazine Staff

 

Νιώθετε το πρωί ξεκούραστοι; Ίσως αυτή είναι η καλύτερη ώρα της ημέρας για να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας.


ν

ΜΙΑ πρόσφατη έρευνα που διενήργησαν Βρετανοί επιστήμονες για λογαριασμό της εταιρείας συμπληρωμάτων διατροφής Forza, δείχνει ότι η καλύτερη ώρα για σεξ είναι στις 7:30 το πρωί, ή περίπου 45 λεπτά από την ώρα που θα έχετε ξυπνήσει.
Η μελέτη, στην οποία πήραν μέρος 1.000 άτομα, σχετικά με το ποιες είναι οι καλύτερες ώρες της ημέρας για διάφορες δραστηριότητες, έδειξε ότι εκείνη την ώρα της ημέρας η ενέργειά μας βρίσκεται στα υψηλότερα επίπεδα.
Οι ενδορφίνες που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια του πρωινού σεξ έχουν ευεργετική επίδραση στο σώμα για το υπόλοιπο της ημέρας.
Η έρευνα έδειξε ακόμη ότι:
• Οι καλύτερες ώρες για φαγητό είναι 7:15 για το πρωινό, 12:15 για το μεσημεριανό γεύμα και 18:00 για το δείπνο. Οι ώρες αυτές έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα στο κάψιμο θερμίδων.
• Τα επίπεδα συγκέντρωσης κορυφώνονται τρεις ώρες αφότου ξυπνήσουμε, οπότε ο καλύτερος χρόνος για να κάνουμε εργασίες που απαιτούν συγκέντρωση της προσοχής είναι γύρω στις 9:45 το πρωί.
• Η καλύτερη ώρα για να χαλαρώσετε με το πρώτο ποτό της ημέρας είναι στις 18:10 το απόγευμα – δηλαδή τέσσερις ώρες πριν πάτε για ύπνο, ώστε να μεγιστοποιήσετε το χρόνο αποκατάστασης του ήπατος.
Όσον αφορά το πρωινό σεξ, η καλύτερη στάση είναι αυτή του «κουταλιού», καθώς έτσι αποφεύγετε προβλήματα σχετικά με την αναπνοή. Γι’ αυτό οι εμπειρογνώμονες προτείνουν να παρακάμπτετε το φιλί και να πηγαίνετε κατευθείαν στη στάση κουτάλι ή στη στάση cowgirl με τη γυναίκα καθιστή πάνω στον άνδρα, κοιτώντας προς τα πόδια του.
ν


ν

Όσον αφορά τις Κυριακές, η καλύτερη ώρα για ερωτική επαφή είναι γύρω στις 9:30. Για καλύτερες επιδόσεις, η γυναίκα μπορεί να αρχίσει να τρίβει τους μηρούς του άνδρα με αργές κυκλικές κινήσεις, ώστε το αίμα να συγκεντρωθεί εκεί που πρέπει.
ν


ν

Ο ημερήσιος κύκλος των 12 σημείων για μια υγιεινή ζωή

6:45 Η καλύτερη ώρα για να ξυπνήσει κανείς με την προϋπόθεση ότι έχει κοιμηθεί λίγο μετά τις 10:00 το προηγούμενο βράδυ
7:00 Η καλύτερη ώρα για τρέξιμο. Όπως έδειξε η έρευνα, η άσκηση σε κατάσταση νηστείας (δηλαδή πριν το πρωινό) ωφελεί την καρδιά, ενώ οδηγεί σε μικρή αύξηση της ποσότητας του λίπους που καίγεται. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα επίπεδα σακχάρου, ινσουλίνης και γλυκογόνου είναι όλα σε χαμηλότερα από τα φυσιολογικά επίπεδα μετά από μια ολονύκτια νηστεία.
7:15 Η καλύτερη ώρα για πρωινό είναι περίπου 30 λεπτά μετά την πρωινή άσκηση.
7:30 Είναι η καλύτερη ώρα για σεξ.
9:45 Η καλύτερη ώρα για να ασχοληθείτε με μια δουλειά που απαιτεί συγκέντρωση.
10:45 Ώρα για να κάνετε ένα διάλειμμα. Την ώρα αυτή τα επίπεδα του στρες φτάνουν στο υψηλότερο σημείο του βιολογικού ρυθμού, ιδιαίτερα στην αρχή της εβδομάδας.
12:15 Αυτή είναι η καλύτερη ώρα για το μεσημεριανό γεύμα που πρέπει να καταναλώνεται περίπου 4 ώρες μετά το πρωινό. Το 84% των ερωτηθέντων απάντησε ότι η σταθερή ώρα στο γεύμα τους βοήθησε να χάσουν περιττά κιλά.
15:30 Η ώρα που πρέπει να δείξετε δύναμη χαρακτήρα. Τέσσερις στους δέκα ερωτηθέντες (39%) δήλωσαν ότι την ώρα αυτή του απογεύματος αρχίζουν να αισθάνονται πείνα και δεν έχουν τη δύναμη να αντισταθούν στον πειρασμό.
18:00 Η ώρα του δείπνου.
18:10 Όπως είπαμε η καλύτερη ώρα για ένα ποτό, γιατί το αλκοόλ λίγο πριν κοιμηθείτε δεν κάνει καλό στην υγεία.
18:30 Αυτή είναι η καλύτερη ώρα για γυμναστική ή για έναν περίπατο, καθώς τα επίπεδα δύναμης αυξάνονται μέσα στην ημέρα.
22:10 Η πιο σωστή ώρα για να πέσει κανείς για ύπνο μετά από μια δύσκολη ημέρα.

 


Translate this post