Οι ερωτικές προτιμήσεις των ζωδίων

Κατηγορία MAGAZINE, ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Από την Έλλη Άμποτ

 

Με τα ζώδια στο κρεβάτι…

«Να προχωρήσω μαζί του/της ή όχι;» Το ερώτημα τίθεται αμέσως μετά από κάθε νέα γνωριμία. Εδώ σας δίνουμε έναν οδηγό των ερωτικών προτιμήσεων κάθε ζωδίου, ώστε να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε ή όχι.


ν

ΑΝ ΚΑΙ η σεξουαλικότητα ενός ατόμου είναι περίπλοκη, υπάρχουν τρεις πλανητικοί παράγοντες που τείνουν να διαδραματίζουν μεγαλύτερο ρόλο από άλλους: ο Άρης που δείχνει τον τρόπο με το οποίο εκφράζουμε τη σεξουαλική μας φύση, η Αφροδίτη που δείχνει την ερωτική μας εξάρτηση και τα στοιχεία που μας κάνουν να έχουμε διάθεση για σεξ, και τέλος η Σελήνη που δείχνει τις υποσυνείδητες συναισθηματικές μας προτιμήσεις που μπορεί να εκφραστούν ως σεξουαλικές φαντασιώσεις και ανάγκες.

 

Κριοί

Παιδιά της φύσης

Εκείνη
Άγρια, αισθησιακή, παθιασμένη και περιπετειώδης δεν έχει αναστολές. Μπορείτε να συνευρεθείτε μαζί της σε οποιοδήποτε μέρος – στο πάρκο, στην παραλία, στην αυλή. Όχι επειδή είναι ασύδοτη, αλλά επειδή αντιμετωπίζει τον έρωτα, όπως και το γυμνό, σαν κάτι το απόλυτα φυσικό. Ξέρει τι θέλει –έντονο και συχνό σεξ– και έχει τον απόλυτο έλεγχο. Δυνατό σημείο: ο τρόπος με τον οποίο χαϊδεύει αισθησιακά το κορμί του παρτενέρ της. Αγαπημένη στάση: εκείνη από πάνω.
Εκείνος
Μην έχετε την απαίτηση από αυτόν να περιμένει πότε θα είστε έτοιμες – όταν θα έχει κορώσει, είναι ικανός να σας σκίσει τα ρούχα! Γι’ αυτό μην αρχίσετε να τον ερεθίζετε, αν δεν είστε έτοιμες να προχωρήσετε. Του αρέσουν τα παιχνίδια αφέντη-σκλάβου και το σκληρό σεξ. H αγαπημένη του στάση: η γυναίκα στα γόνατα σκυμμένη προς τα εμπρός…

 

Ταύροι

Οι ορθόδοξοι

Εκείνη
Περιμένει από τον σύντροφό της να είναι ευγενικός και υπομονετικός και να της τα προσφέρει όλα με τη σειρά. Άλλωστε, αργεί να αποφασίσει αν θα ενδώσει σε μια σχέση ή όχι. Απολαμβάνει τη σεξουαλική ευχαρίστηση, αλλά είναι μάλλον ορθόδοξη και δεν την έλκει το ασυνήθιστο. Είναι όμως απαιτητική ερωμένη και αφήνει τον παρτενέρ της με κομμένη την ανάσα. Αγαπημένη “διαστροφή”: της αρέσει να πιπιλάει τα δάχτυλα των ποδιών του εραστή της, ένα-ένα. Της αρέσει επίσης να δαγκώνει… μμμ!
Εκείνος
Προτιμά να κάνει έρωτα αργά και χαλαρά. Δεν θα είναι ο ξεναγός σας στην εξωτική χώρα της απόλαυσης και της ηδονής, ό,τι κάνει όμως το κάνει πολύ όμορφα. Aυτός είναι ο εραστής που θα σας χαρίσει στοματικό σεξ πολυτελείας και μεγάλης διαρκείας. Οι αντοχές του είναι παροιμιώδεις. H ερωτογενής του ζώνη: απαλά  και αργά φιλήστε τον στο πίσω μέρος του λαιμού.

 

Δίδυμοι

Η φαντασία στην πράξη

Εκείνη
Αυτό που ζητά πάνω απ’ όλα είναι ένας εραστής που δεν θα βιάζεται. H ίδια από μόνη της είναι ένα χαρέμι! O παρτενέρ της όμως θα πρέπει να γνωρίζει ότι η γυναίκα Δίδυμος ζητά σε μια σχέση ένα συνδυασμό του πνευματικού και του σωματικού. Ερεθίζεται πρώτα νοητικά και μετά μπορεί πραγματικά να απογειωθεί. Επίσης θέλει να μπορεί να μιλά με τον αγαπημένο της μετά τον έρωτα. Άλλωστε γι’ αυτήν ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι μυαλού. H αγαπημένη της στάση: μπρούμυτα πάνω σ’ ένα γραφείο. Αγαπημένο αξεσουάρ: ο δονητής.
Εκείνος
O έρωτας του αρέσει με τα φώτα αναμμένα και μπροστά στον καθρέπτη. Μπορεί να φέρει οποιαδήποτε παρτενέρ σε έντονη ερωτική διάθεση, γιατί ξέρει ακριβώς πώς να προκαλεί τις σωστές αντιδράσεις. Το στοματικό σεξ δεν είναι η αγαπημένη του ενασχόληση, είναι όμως αριστοτέχνης σε άλλου είδους προκαταρκτικά. H ερωτογενής του ζώνη: χαϊδέψτε τον απαλά με τα χείλη και τη γλώσσα σας στο μπράτσο, ανεβαίνοντας σιγά-σιγά προς τα πάνω.

 

Καρκίνοι

Οι αισθησιακοί

Εκείνη
H λέξη-κλειδί που αντιπροσωπεύει τη γυναίκα Καρκίνο είναι το συναίσθημα. Έχει την ανάγκη να δημιουργήσει μια σχέση με γερά θεμέλια για να νιώσει ασφαλής. Τότε αφήνει τον εαυτό της ελεύθερο και είναι ικανή για έντονο αισθησιασμό. Ξυπνά στον εραστή της το πάθος  και τον κάνει να δώσει τον καλύτερό εαυτό του. Δεν βιάζεται· της αρέσει να χαϊδεύει τον εαυτό της. H αγαπημένη της στάση είναι μπρούμυτα, με τον εραστή της να εισχωρεί αργά από πίσω. Είναι μια γυναίκα που μπορεί να γίνει σκλάβα της σεξουαλικής απόλαυσης!
Εκείνος
Όντας ανασφαλής, ζητά συνεχώς επιβεβαίωση από το ταίρι του. Το ίδιο και στον έρωτα: έχει ανάγκη από συνεχή παρότρυνση και αν του τη δώσετε θα είναι πραγματικά υπέροχος εραστής. Υπομονετικός και επιθετικός ταυτόχρονα, είναι ο τέλειος συνδυασμός τρυφερότητας και έντονου πάθους. Του αρέσει να έχει το πάνω χέρι και είναι δεξιοτέχνης στον χειρισμό του κλειτοριδικού ερεθισμού! Όμως προσοχή: αν νιώσει, δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα, ότι του κρύβετε κάτι, είναι ικανός να αναζητήσει την επιβεβαίωση από αλλού, προκειμένου να μην απογοητευθεί. Φροντίστε επομένως η σχέση σας να μην κάνει ποτέ “κοιλιά”.

 

Λέοντες

Ψυχή τε και σώματι

Εκείνη
Θεωρεί ότι βρίσκεται συνέχεια σε ένα ερωτικό παιχνίδι. Μελιστάλακτη, λάγνα, πραγματική ξελογιάστρα, έχει ανάγκη από κομπλιμέντα και θαυμασμό. Ανταποκρίνεται έντονα στα χάδια και υπάρχουν αρκετοί εραστές της που φέρουν τα σημάδια της σαν απόδειξη! H ανάγκη της για επίδειξη την κάνει να προτιμά να είναι από πάνω έτσι ώστε ο παρτενέρ της να θαυμάζει την ομορφιά του κορμιού της. Τα φίνα εσώρουχά της έχουν ανοίγματα στα επίμαχα σημεία.
Εκείνος
Ένας σημαντικός κανόνας που πρέπει να θυμάστε μαζί του: ποτέ μην τον πειράζετε! H αντοχή του είναι παροιμιώδης και έχει μεγάλη όρεξη για έρωτα. Του αρέσει η γυναίκα να είναι σε στάση υποταγής και δεν έχει πρόβλημα με το στοματικό σεξ, αρκεί να είναι αυτός ο αποδέκτης. Του αρέσει επίσης η γυναίκα να δείχνει πόσο το απολαμβάνει. Ερωτογενής ζώνη: η πλάτη του είναι το τρωτό του σημείο.

 

Παρθένοι

Στυλ και λεπτότητα

Εκείνη
Απολαμβάνει να τη χαϊδεύει ο εραστής της την ώρα που κι εκείνη τον χαϊδεύει και της αρέσει η ιδέα μιας μικρής “τιμωρίας” – ταυτόχρονα η σεμνότητα και η χάρη της είναι πολύ ερεθιστική για τον εραστή της. Είναι πραγματική καλλιτέχνης στο να τον ικανοποιεί. Κινητική και αστεία, εντυπωσιάζεται από ένα δυνατό μυαλό, που της δίνει υλικό για ανάλυση, όμως τίποτα δεν είναι πιο ερεθιστικό στην ερωτική πράξη από την παρουσία ενός τρίτου προσώπου!
Εκείνος
Είναι πολύ συνεσταλμένος για να κάνει το πρώτο βήμα, όταν όμως φτάσει η στιγμή, να περιμένετε από αυτόν να φέρει μαζί του τις πυτζάμες, τα ξυριστικά και την οδοντόβουρτσά του. Του αρέσει να συζητάει τι σας αρέσει και αφού τα πείτε πρώτα, θα κάνει ακριβώς αυτό που πρέπει. Μην περιμένετε φαντασία· απλά να ξέρετε ότι είναι σκληρός δουλευτής και δέχεται υποδείξεις. Ερωτογενής ζώνη: οι γλουτοί.

 

Ζυγοί

Οι απελευθερωμένοι

Εκείνη
Έντονα θηλυκή, είναι ελαφρά επιδειξιομανής. Αισθάνεται ότι το σώμα της φτιάχτηκε για να το βλέπουν και να το θαυμάζουν. Και παρ’ όλο που ανήκει στο κατεξοχήν ζώδιο των αρμονικών σχέσεων και του γάμου, πιστεύει στην τέχνη της αποπλάνησης. Όταν την προσεγγίζει κανείς με τον σωστό τρόπο, της είναι εύκολο να πει “ναι” σχεδόν σε οτιδήποτε. Όχι επειδή είναι εύκολη, αλλά κυρίως γιατί φοβάται μην μείνει μόνη. Στον έρωτα της αρέσει κάθε στάση που αφήνει εκτεθειμένα τα οπίσθιά της.
Εκείνος
Λέει ψέματα με ευκολία, έχει μια κάπως διαστροφική τάση, είναι ηδονοβλεψίας και του αρέσουν τα τρίγωνα. Έχει την υπομονή που χρειάζεται για να χαρίσει ικανοποίηση. Του αρέσουν οι γυναίκες με σέξι ντύσιμο και μακριά μαλλιά. Αν τα ρούχα μιας γυναίκας δείχνουν ότι μπορούν να βγαίνουν εύκολα, ακόμη καλύτερα. Ερωτογενής ζώνη: πλάτη και γλουτοί, ιδιαίτερα η αίσθηση των ερεθισμένων θηλών σας επάνω τους.

 

Σκορπιοί

Sex bomb

Εκείνη
Ξέρει ότι ο ερωτισμός περιλαμβάνει πολύ περισσότερα από αυτή καθεαυτή την σεξουαλική πράξη. Αν και είναι πραγματική κυρία όταν κυκλοφορεί έξω, στην κρεβατοκάμαρα ντύνεται και φέρεται σαν πόρνη. Είναι παγανίστρια και δημιουργεί μια τέτοια ατμόσφαιρα που τρομάζει τους εραστές της. Δεν δέχεται την άρνηση και αν ενδιαφέρεται για κάποιον θα τον κυνηγήσει με αποφασιστικότητα και επιμονή. Προτιμήσεις: αρωματικά έλαια σώματος, κεριά για ατμόσφαιρα, ερωτικά λιπαντικά με διάφορες γεύσεις και δονητές.
Εκείνος
Ένα λάγνο, σεξουαλικό κτήνος, η ατομική βόμβα του σεξ! Του αρέσει να δαγκώνει και να πιπιλάει έντονα και είναι μάστερ του επιχείλιου έρωτα. Τον ερεθίζει να προκαλεί πόνο στην παρτενέρ του κι έτσι πιθανόν να σας τσιμπάει στις θηλές ή στο εσωτερικό των μηρών. Του αρέσει ο έρωτας στο νερό, η διαστροφή του όμως είναι ότι προτιμά το σκληρό πάτωμα και τα ξύλινα τραπέζια από τα μεταξωτά σεντόνια. H ερωτογενής του ζώνη είναι φυσικά τα γεννητικά όργανα.

 

Τοξότες

Ερωτευμένοι με τη ζωή

Εκείνη
Είναι πάντα έτοιμη να αντεπεξέλθει και στην πιο τολμηρή σεξουαλική πρόκληση. Προτιμά έξω παρά στο σπίτι. Δεν της αρέσει να επιμηκύνει πολύ τα προκαταρκτικά και προτιμά να περάσει στο κυρίως πιάτο όσο γίνεται πιο γρήγορα. Της αρέσει επίσης να πειράζει τον εραστή της μέχρι εκείνος να χάσει τον έλεγχο. Είναι όμως γενναιόδωρη και γεμάτη κατανόηση. H ερωτική της γκαρνταρόμπα είναι γεμάτη με αξεσουάρ: γάντια και παπούτσια κατά προτίμηση!
Εκείνος
Το σεξ σπάνια είναι μια έντονη εμπειρία γι’ αυτόν: συχνά τελειώνει πολύ γρήγορα, αλλά είναι ο πρώτος που θα δοκιμάσει μια καινούρια στάση. Είναι μάστερ του ερωτικού μασάζ – με τα χέρια ή το στόμα. H γλώσσα του μπορεί να μετατραπεί σε πραγματικό εργαλείο ηδονής και σε συνδυασμό με τα χείλη του, οδηγεί σε εκρηκτικό αποτέλεσμα! Ερωτογενείς ζώνες: γοφοί και μηροί.

 

Αιγόκεροι

Οι περιποιητικοί

Εκείνη
Δεν χρειάζεται και πολλά προκαταρκτικά. Σε μηδέν χρόνο αποκτά έντονη ερωτική διάθεση. Προτιμά να κυριαρχεί, να δίνει τον ρυθμό και να κάνει πράγματα που την ευχαριστούν. Αφού βρει το ρυθμό της, ο έρωτας μετατρέπεται σε διαγωνισμό με βραβείο τον οργασμό, με τη διαφορά ότι μπορεί να φτάσει εκεί πολλές φορές. Προσέξτε γιατί γρατζουνάει και ουρλιάζει επίσης! Το καλοκαίρι με τα παράθυρα ανοιχτά θα έχετε σίγουρα προβλήματα με τους γείτονες…
Εκείνος
Σχεδιάζει και μελετά την ερωτική του τεχνική. Προτιμά μια γυναίκα που ξέρει αυτά που του αρέσουν και περιμένει από αυτήν να είναι έτοιμη και πρόθυμη όποτε αυτός έχει όρεξη. Έχει την αντοχή μαραθωνοδρόμου. Ερωτογενής ζώνη: θα τον τρελάνετε κάνοντάς του μασάζ που θα ξεκινά από το κάτω μέρος της πλάτης και θα συνεχίζει απαλά προς τα πάνω, στα πλάγια της σπονδυλικής του στήλης.

 

Υδροχόοι

Στόχος η ηδονή

Εκείνη
Έχει εκπληκτική φαντασία και της αρέσει να δοκιμάζει νέα πράγματα. Η φυσική της περιέργεια την οδηγεί επίσης σε έντονο πειραματισμό στο σεξ. Γι’ αυτό να είστε έτοιμοι! O Υδροχόος συνεχώς αναζητά μια περισσότερο ολοκληρωμένη σεξουαλική εμπειρία. Δεν υπάρχει στάση του Κάμα Σούτρα με την οποία θα διστάσει να πειραματιστεί. Πιστεύει ότι καθετί που δίνει ηδονή στον εραστή της αξίζει τον κόπο. Αγαπημένες στάσεις: στα όρθια ή μέσα στο νερό.
Εκείνος
Ποτέ δεν φέρεται σε μια γυναίκα σαν να είναι αντικείμενο ηδονής και προτιμά μια ποικιλία ορεκτικών πριν περάσει στο κυρίως πιάτο. Χρειάζεται ζέσταμα, αλλά μόλις πάρει μπροστά, απογειώνεται. Θα φροντίσει να φτάσετε οπωσδήποτε στο αποκορύφωμα δύο και τρεις φορές. Ερωτογενείς ζώνες: αγγίξτε απαλά τους αστραγάλους και τις κνήμες του…

 

Ιχθύες

Χωρίς ταμπού

Εκείνη
Διαθέτει έναν ερωτικό ηλεκτρισμό που δημιουργεί γύρω της ένα μαγνητικό ερωτικό πεδίο που λίγους αφήνει αδιάφορους. Αυτή η μυστηριώδης ιδιότητα των Ιχθύων λειτουργεί ως αφροδισιακό στο παιχνίδι του έρωτα. Σεξουαλικά απελευθερωμένη, με φίνα εσώρουχα απολαμβάνει τον ερωτισμό σε όλη του τη διάσταση. Αν οι φαντασιώσεις του εραστή της συμπίπτουν με τις δικές της, η κατάσταση γίνεται εκρηκτική. Σπάνια λέει όχι σε κάτι που προτείνει ο παρτενέρ της. Αγαπημένα μέρη: σε νερόστρωμα ή σε μια μπανιέρα γεμάτη ζεστό νερό.
Εκείνος
Θέλει να έχει το πάνω χέρι και γίνεται ανυπόμονος αν δεν έχει άμεση ανταπόκριση. Δεν γνωρίζει σεξουαλικούς περιορισμούς. Προτιμά μια παρτενέρ με τεράστια σεξουαλική όρεξη. Του αρέσει να κάνει έρωτα στην καρέκλα. Εθίζεται σε οτιδήποτε του προσφέρει ευχαρίστηση και τον απελευθερώνει. Ερωτογενής ζώνη: τα πόδια του.
ν

© 2017 Youmagazine.gr

 


Translate this post