22χρονη μετέδωσε ζωντανά το θάνατό της στο Facebook

Κατηγορία NEWS, Κοινωνία

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Youmagazine Newsroom

 

22χρονη μετέδωσε στο Facebook σε πραγματικό χρόνο το θάνατό της σε ένα τρομακτικό δυστύχημα. Το συγκλονιστικό βίντεο του δυστυχήματος.

Η Νικόλ Μπαραμπάσοβα, με μαύρο φόρεμα, τραγουδά μαζί με τη φίλη της. Στο επόμενο καρέ, φωνάζει στην οδηγό να προσέξει, όμως είναι αργά. Η οδηγός χάνει τον έλεγχο και το αυτοκίνητο πέφτει πάνω σε ένα τοιχίο στο πλάι του δρόμου. Photo: Facebook/Nikol Barabasova. Πηγή: Supplied
ν

ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ συνέβη στις 7 Ιουλίου στην Τσεχία. Δύο κοπέλες, ταξιδεύοντας προς την λουτρόπολη Bílina, μετέδιδαν ζωντανά το ταξίδι τους στους φίλους τους στο Facebook, τραγουδώντας, γελώντας και αστειευόμενες, όταν το αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του λόγω υπερβολικής ταχύτητας κι έπεσε πάνω σε ένα φράγμα ήχου στο πλάι του δρόμου, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία η μια κοπέλα και να τραυματιστεί σοβαρά η άλλη.
Το δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στην πόλη Obrnice της Τσεχίας.
Το αυτοκίνητο, ένα Volkswagen, έτρεχε με 120 χλμ. την ώρα. Στο βίντεο ακούγεται η οδηγός να λέει ότι θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τα 170 χλμ., όμως φαίνεται να δίνει μεγαλύτερη προσοχή για το πώς θα φαίνεται υπέροχη στο Facebook και λιγότερο στον δρόμο.
Το συγκλονιστικό live-streaming έχει διάρκεια 43 λεπτά, καθώς το κινητό τηλέφωνο συνέχισε να λειτουργεί καταγράφοντας τη νεκρική σιωπή μέχρι να καταφθάσουν οι διασώστες για να απεγκλωβίσουν τα κορίτσια από τα συντρίμμια. Στα πρώτα 10 λεπτά οι κοπέλες τραγουδούν, ενώ 10:37 συμβαίνει το μοιραίο.
ν

ν
Στην αρχή επικράτησε σύγχυση σχετικά με το ποια κοπέλα είχε σκοτωθεί, όμως τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ήταν η Νικόλ.
Μετά το δυστύχημα την Παρασκευή, η σελίδα της στο Facebook πλημμύρισε με συλλυπητήρια από τους φίλους και τους συγγενείς της.
Η φίλη της Νικόλ νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, καθώς φέρει φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σοβαρά τραύματα στο στήθος και τα πόδια.
ν

Η άτυχη Νικόλ Μπαραμπάσοβα, 22 ετών, μετέδωσε σε πραγματικό χρόνο τον θάνατό της στο Facebook. Photo: Facebook/Nikol Barabasova. Πηγή: Supplied

 


Translate this post